Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 762
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Добро утро! От много отдавна не съм сервирала кафето сутрин... Wink

Ние се прибрахме миналата вечер от морето, а днес заминаваме на планина за няколко дни!
В Пловдив е толкова ужасно горещо и задушно,че вчера ми стана лошо... Confused
Стенли има приятен тен и е започнал още повече да бърбори, прави изречения от 4 думички, обича да си пее "зайченцето бяло...", но само първите 3-4 думички и така Laughing
Марлела, страхотни са Мими и Сашко на тези снимки! Интересно звучи вашето пътешествие, ще чакам разказа и снимки!
Ави, много са сладки твоите юнаци! Както винаги ще те запомня в центъра на организацията въпреки всичките ти ангажименти! Hug
irinii , дано всичко се развие според програмата ти и малката принчипеса не избърза! Hug
ive1ina, успех в реализирането на новите ти идеи!
Аз за нашия инат и бебешки пубертет мога да напиша роман,но сега поради липса на време няма да коментирам подробно!

Чао и лека седмица ви пожелавам!

# 151
 Добро утро или само утро.. не е много добро.. айдеее почнах с лошото, ама ша ма проситите да отметна оплакванията и продължавам.. Тая нощ Лаци ме побърка, беше му много лошо става 5 пъти да дриска 4 пъти да пишка и след това много трудно заспива, освен това съм напълтила поне 5 шишета с вода за тая нощ, от една страна добре, че се усеща и става да ходи до тоалетна, от друга добре,че пие вода , за да не се обезводни от всичко това, ама ме разби и за капак към 6 вдигна температура, бълнува и изобщо беше много не спокоен, аз все се надявах, че му минава а то май сега започва... ужас, днес ни е последния ден тук, надявах се рано да отедим на плаж и да поседим повече, аз вчера успях да ида докато мъжете спяха, но Лаци си изкара цял ден в къщи.. А като си предтавя, че и целия багаж трябва да събера .. а отй повярвайте ми е много , като кажа, че и пасатора съм си донесла... ще ме съжалите... айде стига толкова , принципно съм в добро настроение и Чочи ми го дооправи...
 Чочи, страхотен клип, толкова много енергия, не познавам никой там , но така се изкефих, много готино,  и ние имаме подобен клип от сватбата на края на диска, нещо като резюме, та като се прибера ще го кача да ви го покажа.. падам си по такива неща.. На теб прегръдки, пази се и стискаме палци всичко да е по план..
Марлела, а хубаво е да си караш колата, а? .. хехе ти се отвърза от как се прибра от бг-то , то са разходки, екскурзии.. сама така! Сашето и Мими са много слакдки.. и ние сме на фаза АААМММ , което значи сам и особено държи да "мием дзъбите - ади ааммм" аз не го карам детето да си мие зъбиета, а той сутрин и вечер ме влачи да му слагам паста.. маймунка, ама нали се сещате как ги мие ам.. иначе му избиха тези двата зъба дето са между предните и задните отгоре, до сега имаше дупка, ама сега чеше горе ще е с пълен комплект..
 Стели, спасявайте се от жегата, предтавям си в Пловдив какво е ...
 Диман, ще се радваме да видим порасналата Мими, и все така ли са й големи бузите хехе.. аз събирам парите за партито, така, че пиши като решиш , ще ти пратя сметакта
 Ирини..  Hug
 И така, докато си седя днес в къщи мога пък да посъбера туй онуй.. мислех си за СФ мамите, кво ще прате в понеделник или вторник, рожденния ден е далече... айде очаквам ви ... да видите Лацо негърчето с бели дзъби..хехех
 Хубав ден!

# 152
ехоооо

хей Меги... измъчили сте се с горкото детенце... на доФтор не го ли водихте... хайде на софийска земя вече да нямате грижи. За среща сме на линия другата седмица, само свирни кога ти е удобно  Peace

пууу само аз ли нещо не мога да видя Chochy... и нашите кумци имат подобен клип от сватбата, наистина е много интересно и зареждащо... Чочи, хайде и твоето време идва, стискаме палци всичко да мине спокойно и нормално... абе кога мина толкова време... все едно вчера заминахте...

Марлелка, скъсахте се вие от посещения... а Мими и Сашко са направо един за друг  Laughing

стели-ссд, бягайте на сянка, дай да видим малко морски снимчици дееее...

Ирини, вчера направих един преход до Драгалевци м/у 15-16ч и не ми се видя толкова трагично положението...  ще се справите, не го мисли от сега... сигурна съм, че балеринката ще тръгне в най-подходящия момент  Hug

Диман разписвай се по-често, дай да видим и вас деее...

Ние ще правим изследвания за яслата утре. На 1.09. двамата юнаци по разпределение, а от 8.09. майка им на работа... Ще им е малко търсене на децата, свикнаха много един с друг. Първата работа като станат е да питат един за друг. Днес са си намерили очарователна игра с един голям кашон... влизат, излизат, за къщичка го ползват абеее... Малкото само ходи след батко си и с хитрите очички само го следи с възхищение, а онзи се изживява като по-голям и само го строява. Взе да се усеща и да го кара да върши разни неща заради него  Laughing Като дупе и гащи са двамата  Mr. Green

# 153
Здравейте красавици!
Толкова много неща се случват тук..
Алфи, миличка,  Hug честито мамче! Да ти е жив и здрав юнака и ти бързо да се възстановяваш!
Да си кажем за купона на 20  - няма как..да не дойдем!Меги,давай идеи къде да се видим и да направим финансовия трансфер хихи.
За да не ви отегчавам с разкази ето ви снимков материал - леко подбран де Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275537
Ние поскиторихме това лято,ходихме на море, но с фал старт и температура 39 на Мия..Върнахме се по спешност..После го давахме селски и тарзански..което спомогна за почти пълното отучване от памперса..инциденти се случват де..
А след това имахме великолепно изживяване - ходихме на Арапя на бунгала..5 мами с 6 деца! Излишно е да ви описвам..Веселието ни беше дори в повече... #CrazyА моята щерка беше..май най-голямата щуретина.Установих,че страх за нас не съществува - било то вълни,скали..
А наскоро мацки, да се похваля,успях и първата изненада в живота си!Мойто мъж имаше юбилей и му скрих топката  bowuu Че нали ме знаете кво съм плямпало - а този  път мъжката си държах езика зад зъбите Wink
Единствената не-хубава новина е,че скоро съм безработна..Закриха позицията ми във фирмата и..желанието ми да си търся друга работа се поускори..ТА ..ако някой се сети за място където тарсят такова чудо като мен и искат да му плащат добре  - да свирка Wink
А иначе казвайте кога и къде да се виждаме,4е тука площадките вече ни поомръзнаха,пък и да си ви видим,нали сме си тук вече
поздрави и целувки че настъпи моето време - Мия спи Wink

# 154
  • Русе
bonne_esperance ,напълни ми душата с твоите 83 снимки...........чудни са,мария е много фотогени4на,много ми напомня за Ема.
като казах Ема -утре е ГОЛЕМИЯТ ДЕН - 2 годишнината ни ( и на Арен също Crazy ),нямате идея колко се вълнувам,ще има детско парти и т.н. а в събота на моя рожден ден пътуваме за морето.
про4етох вси4ки ви,няма да мога сега да коментирам вси4ко,но просто исках да отбележа 4удните снимки на bonne_esperance   bouquet

# 155
Честит 2-ри рожден ден на двете порастнали хлапета Ема и Арен! Пожелавам ви да бъдете много здрави, щастливи, обичани и късметлии! Живейте с ентусиазъм този живот! Поздрави и целувки от Ники! Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Честито на всички, които са имали повод и съм ги пропуснала Hug
А сега да ви разведря с едно кафенце и закусчица:

Имам малко работа, по-късно ще се включа с разказ за нас.  Hug

# 156
Честит 2-ри рожден ден на Ема и Арен!
Желая им неспирни детски игри ,много щастие и много подаръци на днешния ден  bouquet

# 157
Сърдечни поздрави и от нас с Дани и Сашко за втория рожден ден на Ема и Арен!

Много щастие, усмивки и весели игри!

Heart Eyes

# 158
Добро утрооооо!Честит 2ри Рожден ден ,скъпа Ема!Знаеш че,винаги сме с теб и твоето семейство на този специален ден!Расти умна,здрава и радвай всеки ,който има възможността да те познава!
Ето малка вируална сладка почерпчицааа от нас.

Моето слънце и звезди от сутринтта е в еуфория.Раздава целувки и казва; "Аен,ден ден!Ей,бавоооо!"Телефони звънят,той обяснява нещо си набързо и неразбираемо за нас,после дава целувка на този с който говори по телефона и казва:"СвЪшиии" И зачезва да подмята балони.
Аз съм вече на работа и подарораздаването ще е довечера.Много ми е празничен този ден и все още помня като че ли беше вчера първата ни среща с Арен и измореният му и изненадан поглед от първият му сблъсък с белия свят......Ееееех.....И от едно зрънце как ставаме човечета....
Страхотни са ви снимките на летните приключения  Hug
Благодаря за поздравитееее  Hug

# 159
  Честит  рожден ден на Ема и Арен!
       Желая им щастливо детство.

# 160
  • София
Честит рожден Арен и Ема !!! Честит празник и на вас-Денис и Муцката  bouquet
Ех, почнаха се купоните Joy

# 161
Арен, Ема, Честит празник! Бъдете щастливи и добри хора и растете, обградени с много обич!

Мия, Сашко, Мими, страхотни сладури сте на снимките!
Така бързо порастват дечицата наистина Confused,

# 162
Честит 2-ри рожден ден мили Арен и Ема, растете здрави и усмихнати, за радост и гордост на вашите грижовни родители   bouquet

# 163

Мили Ема и Арен,
Честит ви втори Ден Рожден!
Бъдете весели деца,
с от щастие препълнени сърца!
  bouquet

# 164
  • Sofia
МИЛИ ДЕЦА, Честит Втори Рожден Ден!

Бъдете много здрави, усмихнати и изпълнени с доброта и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт