Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 666
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит 2-ри Рожден ден на Габи, Мими, Ради и Дари! Да са весели, засмени и много здрави!

Честит рожден ден на патерица на прекрасните ни мами Венуш и Вики81! Слънце в душите и семейно щастие!

# 271
ЧРД и на сладката кака Габи, и на Ники   bouquet

Вики, в различни са... Ивайло от миналата година е на градина, а Боян сега е на ясла. Ивайло не го мисля, той с нетърпение очакваше срещата с приятелите си... Боян много е плакал... взех си го с подути очички и червени бузки, и 10 мин. стоя вкопчен в мен  Confused Иначе папкал де, и на закуска и на обяд  Laughing Дано свикне бързо, през цялото време си търси Ичи... Утре тактиката ще е да заведем заедно Ичи на градина, а после него на ясла... сега спинка на мама колежанчето  bowuu

Рени, вероятно е много тихо вкъщи...
Ужасно тихо, не издържах и излязох  Tired Иначе официално другата седмица съм на работа... може би ще се наложи да си пусна седмица отпуск и на 15.09 дружно с учениците  Laughing Няма почивка... работа-децаца-работа-деца-работа и.т.н.  Mr. Green

ЦветиР, не ги мисли тези болести, ние примерно се разминахме... хубаво да си изкарате  Peace

# 272
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА, КОИТО ПРОПУСНАХ - ДАРИ И РАДИ, МИМИ, ВАСИЛЕНКА, НИКИ, ГАБИ! весело детство, здраве и красота!!!
Привет от сватбарките 2 в 1
При мен екшъните продължават, но не мога да не ви се "отчета". Сватбата мина чудесно, но предвид организация и т.н. предните дни, а също и невъзможност да отпочина /няма кой да гледа малкия/ в края на вечерта вече едвам ходех - тазът си ме болеше /все пак цял ден бях и на ток  Crazy/ Спаси се държа много зряло и в лимузината, където само наблюдаваше екраните и копчетата и стоеше много важно, и в църквата, където не пророни и звук и не помръдна от нас. За съжаление предвид рязкото спадане на температурите в неделя се събуди с хрема, но до четвъртък на 100% ще  е ок!
Ето малко снимки от случката - очевидно е, че съм в 9ти месец и мн се радвам на обемите ..ихихихии
-  с малчо в църквата
- реч на кумата
- с моя бременна септемврийска дружка
- моето голямо момче

Ренка, гушки и дано по-бързо се адаптира Бобо и ...мама.
Ави, можело значи и на пазар да се ходи с 2 бебета. Елвалата!

# 273
Ирини, казано накратко - красота! Умра (ударението на У) за елегантни мъже -  Heart Eyes за Спаси! Бързо да се оправя!

Ави, можело значи и на пазар да се ходи с 2 бебета. Елвалата!

Мерси. А как ти звучи на пазар с две бебета и без пари? Пристигам аз на пазара, влизам в магазин за месо, поръчвам си парче за кайма. Бъркам за портмонето - ами - няма го!!! На предния ден излизах само с портфейл и с ключ в ръка и съответно съм го забравила. О, ужас! Нито е да се върна с двете деца до вкъщи и пак да дойдем до пазара, нито да се прибера с празни ръце... Е,  прибрах се с пълна количка и две бебета. Номерът е, че обиколих пазара с надеждата да видя някой съсед, ама не намерих. Лелката, от която купувам плодове почиваше вчера. Накрая видях един от продавачите на хранителни стоки на пазара. Помолих го да ме спаси. Без колебание ми услужи с пари - дори не знае как се казвам. Много съм му благодарна. Има още добри хора. Отивам днес да му върна парите, а той ме черпи, че имал рожден ден. Ха, да е жив и здрав и той!

Рени, бърза адаптация на Бобо пожелавам -  Hug

Цвети, мен все ме поднасят, че имам два имени дни. Той и Сашко с два, ама на Алекс три няма ли да му дойдат много  Wink?

# 274
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ, ГАБИ И ДАРИ И РАДИ!!!
Здраве и безгрижно детство!!!

Ави, голямо приключение е бил твоя пазар!!!
irinii , прекрасен малък мъж е станал Спаси!!! И все повече прилича на теб! Чудесна коремка с малка принцеса..... Hug
Rени , днес си имала тежък ден! Дано адаптацията стане по-плавно и за Боян ....а и за теб!!! Peace Но звучи много тъжно това с подутите очички и вкопчването..... Tired

Момичета, аз със сигурност потвърждавам,че няма да можем да се класираме за общия РД на 20-ти,защото Стенли е рожденник тогава и днес успях да се вредя за час в детския център,които исках за празненството! Сигурна съм,че ще изпуснем страхотен купон и запознанства,но следващия път.... Hug

# 275
В последните минути на деня се включвам да ви благодаря за поздравите и да честитя на нашите астрални близнаци Мими и Габи!
Купонът мина чудесно,ще пусна снимки тези дни.
Ирини страхотни сте,Спаси е върха! Hug
Отивам да почивам,до скоро! Hug

# 276
Честит 2-ри рожден ден на Габи, Мими, Дари и Ради /със закъснение/! Да са живи и здрави, и щастливо детство им желаем с Ники!
Благодаря за честитките по случай нашия рожден ден на всички.
Вчера не успях да се включа, защото нашето празненство беше от 10 часа сутринта, прибрахме се към 2, после го сложих да спи, и после пак на купон на друга сладурана /родени са на един ден с Ники/.
Бяхме в клубче и Ники си изкара чудесно.
Ще пиша после, че сега малкия не ме оставя.  Crazy

# 277
Ей, аз съвсем закъснях с поздравите, но и часовата разлика ми играе лоша шега.

Да са живи и здрави всички рожденици - Дари и Ради, Ники, Габи и Мими! Бъдете много лъчезарни и щастливи!

irinii, много сте красиви, спор няма. Пу-пу!  Hug

Rени, бърза адаптация желая и на теб, и на Бобо!  Hug

Мари_Анка, момичетата са страхотни!  Hug Забелязала съм, че ги обличаш предимно в роклички като истински госпожици.

Steli, не се преуморявай!  Hug

Ави, приключения, а?  Hug

Благодаря, момичета, за хубавите думи за аватара ми. Тъкмо го бях изкъпала, хавлийката е смъкната почти, голяма любов е това - банята.  Mr. Green

И аз в кюпа с махането на памперса - никакъв успех. Но сега борим смученето на пръстите (биберон не е използвала, но е Heavy Metal от много малка - смуче средния и безименния пръст, а показалеца и малкия са разтворени в характерния знак  Mr. Green) - драмата е голяма, защото при Мими това е силен навик, гледам я - чуди се къде да си сложи ръката, захласна се дори от плач, и на мен ми се къса сърцето, но няма друг начин - зъбите вече са изкривени и е крайно време да спре... Първата вечер не можа да заспи час и половина. Но има светлина в тунела.

Ще пиша пак когато намеря време, засега ви желая хубав ден (каквото е останало от него).  Hug

# 278
Честит рожден ден, мила Иги! Много радост, усмивки и весели игри ти желаем. Бъди гордост за мама и тати!  newsm51

Ей, ама ние ли сме най-ранобудни?

# 279
Честит празник, Иги! Пожелавам ти най-щастливото детство на света!

venush, весел празник! Hug

# 280
Честит рожден ден,  Иги!  bouquet  bouquet Hug Hug

# 281
  • Пловдив
Честит рожден ден  Иги!

# 282

Честит рожден ден Иги ! Бъди здраво и много щастливо дете! Весел празник!

# 283
честит рожден ден на всички деца, които съм пропуснала тези дни - ДАРИ И РАДИ, МИМИ, ВАСИЛЕНКА, НИКИ, ГАБИ, ИГИ >>> щастливо детство   bouquet   bouquet

Ние кацнахме в неделя , летяхме добре, Виктор си  кротува6е за разлика от Филуп, които трудно го удържахме 3 4аса в самолета
Тук сме нонстоп сре6ти с познати и роднини, много топло Урааа има малко останало от лятото и за нас Laughing Дове4ера пътуваме за Рибарица за някои друг ден
Филип е с нова фризура, за пързи път подстриган> имаме си истински бати , подстриган по мом4е6ки. Запазих си къдрици ....
Целувки и слънчеви дни, нямам търпение да се видим на рождения ден

# 284
  • София
Честит втори рожден ден, ИГИ!, Венуш, честит празник и на теб Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт