Всяка Юнска мама е щастливка - бебчо й дарява усмивка след усмивка!

• 12 222
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте и от нас с Калина, която напоследък е станала много добричка /пу-пу/ и самичка си заспива в леглото...
И ние продължаваме да се кърмим, струва ми се понапълняла и пораснала. Имаме супер прическа, с която сме център на вниманието, където и да отидем.

Снимки, на който му се разглежда, в подписа ми! Peace

Активна гимнастика и ние имаме. На кутията пише, че е подходяща на деца над 6-месечна възраст, ама и аз смятам да сложа Калина да я погледка още днес.

Gali80, много си права за тази ваксина. И аз се чудя на пустата Здравна каса, щом тази ваксина е с по-малко странични "ефекти" защо не се покрива от касата?! И вярно много скъпа, бе...

mimchence, и аз съм фенка на твоята Йоана - такава е бузанка, много е сладка, пу-пу!
Разглеждах албумчето ти в Мултипли. Страхотни снимки имаш, на страхотни места си била... Мога само благородно да завиждам! Hug

# 136
Добро утро!  Hug

Ей, нашто дете обаче с голям характер се оказа! Crazy Нали от няколко вечери спи по 6-7 часа само че започвайки от 10-11 вечерта и пак се събужда през нощта 4-5 да яде, та снощи й дадох да яде в 8 и си пресмятам, че ще се събуди в 11 да яде и оттам като заспи, да спи до сутринта. Е да, ама не! Заспа в 8:30 и в 2 часа - кукуряк. Mr. Green И не стига това, ами и после заспива трудно, нали е спала толкова време и не й се спи веднага. Докато я приспя минава поне още един час през който аз едвам гледам Tired, а тя нашата си бърбори и отворила големите очи. Laughing Как ще я науча да спи през нощта незнам.. newsm78
Интереса към активната гимнастика засега е нулев,(по-интересно й е в шезлонга) слагам я там да я пробвам да се обръща, но засега без успех.
.
Най-интересно й е да се гледа в огледалото -

Гимнастиката е на Canpol, струваше към 30лв., ама играчките й са малко еднообразни, та й наредихме допълнителни неща. Grinning Голяма е около метър на метър, така като я гледам.

Адашке, благодаря! Hug Аз все още го подреждам тоя албум, ама с бебораната не ми остава много време, най-вече като я кърмя си качвам още снимки Simple Smile А сега работя и по нейния албум, ама и там бавно става  Wink И аз разглеждах снимките на Калина, и тя не отстъпва по сладост, обаче!  Heart Eyes Много ме кефи прическата й, страшна е! Вече можеш да й слагаш фибички, на Йоана й падат.. Hug Какъв фотоапарат си взе? Спомням си, че се похвали.. Сподели, че и аз ще си купувам по-хубав ама много много не разбирам от тези професионалните.. newsm78

# 137
Здравейте, момичета!
Не съм писала от много отдавна, но не ми остава  време!Все съм по болниците, защото съм с бъбречни кризи и ми е много трудно така!
Влизам да ви се обадя и да ви поздравя Hug Не съм ви забравила. Като отмине всичко се надявам да почна да се включвам по-честичко. Иначе малкия Иван е много добре-вечее 5.800кг и си похапва много сладко Wink
Хайде, аз ставам  bouquet

# 138
  • Вече в моята си приказка...
Какъв фотоапарат си взе? Спомням си, че се похвали.. Сподели, че и аз ще си купувам по-хубав ама много много не разбирам от тези професионалните.. newsm78

Фотоапаратът ми е  Canon PowerShot S5 IS. Лично на мен си ми харесва, още повече, че доскоро снимах с една сапунерка Самсунг. Казват, че този Канон е много добър, но ще видим. Все още разучавам функциите му, които се оказва, че са доста. Прави и много добри видеоклипове, ама аз нещо не съм им фен...

# 139
Кори, тук съм!!! Hug

Даже наблюдавам с половин око какво става с вас, но все нещо става и не успявам да си допиша пост-а. Едва ли му е чуждо на някого това.

Е, хайде и аз да се похваля с мойто гардже. Вчера бяхме на консултация, тежим 6100 гр и сме 60 см, а обиколката на главата и гърдите е изравнена вече, докито каза, че бил пораснал като за 6 месечен. Ми малко сме си пълнички, но сме наддали само на половина като грамове в сравнение с миналия месец, въпреки това пак сме отгоре. Аз обаче съм доволна, нека да си хапва момчето, ми така де, стабилен мъж ли ще става или някой клечо!
Между другото ме посъветваха и двамата педита /едното в Сф, другото във Вн/ да сложа Пентаксима през септември. По-добре понасяли децата ваксините, като било по-хладно, нормално всъщност. Така и ще направя.

Поздрави на всички, много слънце, разходки и усмивки!

# 140
Я кажете, каква активна гимнастика ползвате. Ако може и със снимчица Blush. Аз още се чудя дали да купувам такова нещо, като имаме шезлонг с гриф с играчки, че мястото ни е мноого ограничено newsm78

Gali80 това е нашата  активна гимнастика

на Паола и е много интересно,поне за сега,оставям си я там и тя си се занимава  Mr. Green,а място почти не заема има си чантичка и се сгъва лесно и не е кой знае колко скъпа 65 или 70 лв.

# 141
  • София
момичета как ползвате точно сешоара за успокоение на бебо? духате му с топла струика на корем4ето ли?? или??
ще взема и аз да пробвам след като ми обясните:)

# 142
Днес имаме втора месечинка  Grinning. Да ни е жива и здрава малката сладуранка, радост наша Mr. Green

# 143
Joy
Ох, искрено се зарадвах когато видях, че вече имаме двама кандидат-зетя Mr. Green Татко й каза, че ще я даде само ако е известен футболист. hahaha Тъй че мятайте им шортите и да видим кой е по-добър с топката. Joy
Да имате предвид, че на наш Митю пъпът му е хвърлен в НСА  Naughty!!!  Конкуренцията да се пази! Я футболист, я ръгбист ще излезе от него... (само да не е шахматист, че татко му ще се гръмне! Wink )

Яяяя, да вземем и ние една активна гимнастика тогава! Ама сега чакаме някакъв "магически" шезлонг от английско, дето сам се люлее, свири и има някакви въртящи неща. Вероятно е като тази гимнастика, ама във вид на шезлонг  newsm78

Снощи Митака спа от 21 до 4.30!!! Ма да вземе да го прави често де!
Иначе напоследък доста често се приспива сам, стига да не го боли коремчето (което е все по-рядко пу-пу, да не чува дявола) Оставям го някъде, лежи си, гледка си, и се приспива. А дано му стане навик Praynig

Meg_H , едва ли сме ви надминали Wink ама скоро, все пак ни е мъж  Mr. Green
Ние още сме бездомни, още си чакаме проклетите дограми, и ако още малко се забави цялата дандания, ще си ходя в софия през септември, то по роднини не се издържа  Close ! Тогава ще се видим Simple Smile
Ето го и пълзенето ни на 35 дни!!! http://www.youtube.com/watch?v=hE9K2pHsgMk

Vivian*,
Честита месечинка! да расте голяма и умна и здрава!!!
Bunnie, Аз забелязах, че него изобщо не го интересува сешоарът дали му топли или не! Въпросът е да бръмчи! Само когато му е очевидно много тежко на корема, само тогава го нагрявам отдалеч и го масажирам. После по корем и да го чува от някъде да бръмчи, и е екстра!

Хайде поздрави Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 15:03 от offioly

# 144
Vivian* честита месечинка   bouquet
offioly нашия татко е бивш футболист и постоянно повтаря, че и малкия ще тренира футбол и се възхищава на ритниците му с левия крак, защото самия той е левичар. Аз се бъзикам, че ще го запиша да тренира.... шах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Но все пак смятам да го направя мозъчен хирург  Heart Eyes

Така че гледай да не ви издухаме с мозъчен хирург, който в свободното си време играе в националния отбор по футбол... hahaha

ПП: Вашия Митак скоро ще обикаля улиците  Heart Eyes

# 145
Здрасти!
Гледам "наддаването за булки" е започнало.   Joy Joy Joy Еми да се включим преди да са се изчерпали.  Wink Аз пьк сьм хвьрлила око на  Катето на Мег.  Hug Е Мег ще се сродяваме ли?  Grinning А ето и скорошни снимки и на нашето царче.

Ами ще се сродяваме ми как! На сливенски балканджии отказва ли се  Wink Ти нали си оттам, рода на моя баща също е от Сливен.

Ние най-накрая приключваме с рехабилитация  за лятото, после отново на есен. Това ранно ставане и пътуване през цяла София всеки ден много ме измори, един месец ще правим гимнастика само у нас. А и рехабилитаторите казват, че Катето е много жилава и бързо се възстановява.

Катенце
, оправяй се бързо!
Офиоли, ще се радвам да те видя в Софето  Hug   Инчока - вас също Simple Smile браво на момчето! наистина голям мъж!

Нашата активна гимнастика също е на campol и ни е подарък (много не я харесвам) - но пък бебето е силно впечатлено от нея...

# 146
Офиоли, тъкмо изгледах клипчето на Митето как пълзи още на 35 дена и си викам - той ще е!  Mr. Green Щом толкоз рано е тръгнал, смятай как ще търчи след някой друг месец. hahaha И после гледам Малта и тя писала, че мъжа й футболист и ще тренира малкия, тъй че май конкуренцията продължава!  Joy

Вивиан, честита месечинка! Hug
Бъни, ние й духаме на коремчето с топла струя (на по-слабата степен) и масажираме в същото време, ако много я боли и плаче неудържимо. Иначе ако само хленчи и не се превива много, тогава просто го пускаме и го оставяме някъде и тя заспива от шума. Peace Да им се чудиш на бебоците как могат да спят при такъв шум. Crazy Когато спи на терасата в количката същата работа върши и аспиратора над печката. hahaha

след 20 мин:
чак сега се сетих какво щях да пиша още.. Взехме на Йоана памперси Sleep&Play номер 2, незнам вие какви ползвате, но не сме доволни от тези.. Confused Отдолу плънката на самия памперс не е чак до гръбчето, а само за отдолу, и вече няколко пъти я намираме наакана буквално до врата, защото като лежи отзад на гърба й няма никаква попиваемост! #Cussing out Взехме Huggies, които се оказаха много по-добри!  Peace Какви памперси ползвате?

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 14:17 от mimchence

# 147
Здравейте днес Вики направи 40 дни и бяхме на църква .Четох за вашите бебоци на колко часа ядат та да кажа и аз . Вики денем яде на 3-ри часа а вечерта като я нахраня в 21ч се буди или в 3-ри или направо в 4-5ч и след това пак започваме на 3-ри часа  Simple Smile. При нас май сега започват коликите вчера и днес е доста неспокойна и пак давам капки. А за ваксината Пентаксим май излиза по евтино ако си купиш и трите наведнъж /още не съм сигурна/ . Чао за сега от нас Grinning ПП: Забравих да попитам кърмещите мами как сте с хапването аз сам непрекаснато гладна и то все за сладко направо ужас май пак започвам да качвам килца а уж бях свалила Thinking Twisted Evil

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 15:20 от rozi_ozi

# 148
И ние сме със sleep&play, и ние се оакваме! на кръста му излиза много често! Оказва се обаче, че тук по магазините само такива има, и някакви значително по-скъпи. Като се приберем в Казанлък, ще пробваме huggies.
Мда.

# 149
Привет и от мен  Hug

Днес се чувствам по-отпочинала, въпреки че сутринта ми беше толкова лошо  Outta Joint Беше ми ужасно студено, едната ми гърда се беше втвърдила и ме болеше ужасно и се чувствах недоспала. Но успях да подремна малко по обяд и сега съм свежарка.

За памперсите, ние преди ползвахме Pampers 1, а сега минахме на Sleep & Play, но аз честно казано съм доволна. Ще видим дали така ще продължи де  Peace

Ваксина и аз мисля да сложим Пентаксим, защото има най-малко странични ефекти.

Имам и едно питане за тези от вас, които вече са ходили на гинекологичен преглед след раждането. На ехограф ли ви гледаха? И как протече прегледа? Аз мисля да ходя следващата седмица и все още се чудя къде  newsm78 През делничните дни мога само някъде в района на Плиска (ако знаете някой добър, моля за съвет  Mr. Green ), а в събота работят само по частните болници Токуда, Вита и т.н. Вие къде ходихте? Давайте идеи  Simple Smile

И нашият татко иска футболист за зет. Ако може и да играе в Левски Mr. Green

Активна гимнастика ни подариха на Fisher Price, обаче на мен не ми харесва, че няма "килимче" на което Марти да си лежи. И сега свекърва ми ще ми шие.

Ето и едно клипче на Мартина след като е напълнила памперса http://www.vbox7.com/play:57749bf5 Ама какви усмивки пуска само  Mr. Green

Май това е от мен. Целувки на всички   bouquet

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 15:29 от tanita_83

Общи условия

Активация на акаунт