Всяка Юнска мама е щастливка - бебчо й дарява усмивка след усмивка!

• 12 216
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас днес Вики е доста неспокойна заспива проплаква и докато я успокоя доста зор виждам ама няма как. Ние утре правим 40дни и сме на чисти молитви . Започнах да давам по120мл. АМ в21ч преди лягане уж трябва да яде около 120 - 150 а тя изяжда 100 и с оригването започва едно връщане направо ужас . Бебоците са ви много хубави ще се опитам и аз скоро да кача снимки.  Hug Peace

# 121
  • Miami
Eeee, Офи ти се появи  Grinning

Моят малък Митко го наричаме Бузи Бузев - Бузистия, по прякор Прическата
hahaha  hahaha

Много сладко клипче. И ние го къпем в такова корито с такава поставака, само че първо му мием главата като таткото го държи, пък аз поливам с канчето. После вече го слагаме на шезлонга и му  "сапунисвам" вече и тялото и пак поливам с канчето и после пак го взема тати и го обливаме целия. Обаче винаги се притеснявам да не му влезе вода в ушите  Rolling Eyes

За нощното хранене - ние сме като вас Офиоли. И аз днес пробвах да кърмя легнала, удобно е. Снощи като ревна Жорето в 20 часа, ама ви казвам рев и писък. Чак се уплаших. Ужас и пак почнах с еспумизана.
Жорко като се наплаче и напищи се изморява и не му трябва сешоар(много смешна дума), гушкам го малко и той отлепя  Mr. Green
Много сладки всички бебоци  Heart Eyes  Hug

# 122
Здравейте и от мен. Не знам от кога не съм писала, но вече всичко ми е като в сън. Ясен от 4-5 дена е станал много капризен, плаче повече от преди, яде по- начесто. Уж мина 6-тата седмица, която я водят критична...Едвам успявам да го приспя, което става единствено с гушкане и кърмене.
Във вторник ходих да го премеря, мина вече 5-те килца т.е. 5140 е или за 2 седмици е качил 470гр. От 10-на дена гука и се усмихва съзнателно, заглежда се по играчката на шезлонга...Онзи ден води "разговор" с баща си, който се състоеше от У, У и Ауууу.  Joy Аз миналата седмица ходих на контролен преглед, всичко е наред при мен. Simple Smile Сега ще бягам поне чиниите да си измия, докато спи и после на разходка.

# 123
ех тия бебета, всички много сладки бе   Hug

Кори, много рус твоят Жорко, голям сладур!

Офиоли, вашият Митьо голям мъж станал, да не ни е надминал, макар че трудна работа  Mr. Green Ние сме вече 5,200 и 60см, а може и отгоре...

Снощи в нас беше голям купон по време на банята - Катето за първи път се разсмя с глас, точно като й потапяхме краченцата за баня!!! голям майтап настана, даже успях да я снимам и аз с камера, но нещо не се оправям да сваля клипчето в нета  newsm78

Освен това ние вече сме големи фенове на всички дрънкащи играчки. Имаме активна гимнастика, която ни побърква от кеф с часове - нали трябва всячески да стимулираме мозъка и ръчичките - та просто не можем да откъснем поглед, ръце, крака от заобикалящите ни дрънкала!  Crazy

Аз от самото начало кърмя легнала (налагаше се) и съм свикнала, много удобно е, на бебоната й харесва, особено сега в жегите  Peace

Аре, спокойна нощ на всички, отивам да откъсна госпожицата от гиманстиката, че забравя да я яде!

пп; кажете някоя хубава книга за бебета, че да почитам, докато я из4аквам да заспи дълбоко!

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 19:48 от Meg_H

# 124
  • Стара Загора
Здрасти!
Гледам "наддаването за булки" е започнало.   Joy Joy Joy Еми да се включим преди да са се изчерпали.  Wink Аз пьк сьм хвьрлила око на  Катето на Мег.  Hug Е Мег ще се сродяваме ли?  Grinning А ето и скорошни снимки и на нашето царче.

# 125
Цитат на: offioly link=topic=319126.msg8280991#msg8280991 date=1218116292
ПП: [b
mimchence[/b], момата ти пазарена ли е вече? Heart Eyes Много ми е сладка и ми е легнала на сърцето...  Joy

Стой настрана от снахата Twisted Evil..... ще ти пратя мутри, внимавай   Mr. Green
Оффф тоя моя, ако не спи реве и обратно, лудите хващам с него. А и като чета как се занимават вашите бебчета се комплексирам. Ми мойто е бурсуче голямо, няма усмивки, няма нищо  Crossing Arms

jenik шезлонга е от Чиполино.Аз го взех от склада им в Пловдив за 84-85 лв май..

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 20:23 от Малта

# 126
Здравейте и от нас!
Много готини бебчета!!! Да се включим и ние със снимчици:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247114&pid=6818946
До 8:30 бяхме на разходка и сега баба и я изкъпа, нахраних я и пак взе да хълца. Ами аз и давам по 110 мл.(3и2/3лъж. аптамил), 6 или 7 пъти на ден и си мисля да не и е малко. Имам чувството че колкото и дам толкова ще изпие, понякога повръща и затова още не съм и увеличила. Дали е добре толкова милилитри? newsm78 Май от утре ще увелича на 120мл.
Вчера Поли яде последно в 21:00ч. и както всеки път заспа към 23:00ч, а аз се събуждах към 2:00 и после към 4:00ч и се чудя защо не се събужда да яде, а тя чак към 6ч се събуди, пропусна едно хранене, но щом не се е събудила значи не е гладна.
Вижте какви рамчици намерих:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247114&pid=6822430, има и сини за момченцата, за колажа, но незнам как да ги подредя в едно и да ги кача в снимка. бг? newsm78
Туй беше  от нас.

# 127
рони - паолa е страшна сладурана с онази оранжева рокля/поличка (не можах да различа кое от двете е  Embarassed ) иначе аз лично не качвам в нета бебето снимано голичко, нещо ме притеснява кой ще гледа, че луди всякакви, но ти си знаеш  Wink

T o n i То вярно,че албумчето ни е лично и е с парола,но си права,че хора всякакви, и изтрих снимката .

# 128
 Joy
Ох, искрено се зарадвах когато видях, че вече имаме двама кандидат-зетя Mr. Green Татко й каза, че ще я даде само ако е известен футболист. hahaha Тъй че мятайте им шортите и да видим кой е по-добър с топката. Joy И аз гледах албумчето и всички бебоци са толкова сладки, толкова порастнали, че не мога да им се нагледам! Гушки на всички! Hug

Днес стигнах до извода, че Йоана е голяма домошарка. Thinking За пореден път излизаме нормално и се прибираме с рев, но по-интересното е, че когато влезем в къщи спира да плаче и се кротва. Mr. Green Сигурно усеща, че си е вкъщи и затова се успокоява, знам ли.. Laughing
За къпането и ние вече я слагаме на поставката, ама не се сетихме да измием първо главата като някой я държи, сложихме я по коремче и поляхме отгоре и тя като ревнаааа  ooooh! Май се уплаши, че ще глътне вода, милата.. Heart Eyes Сега вече ще правим като вас, радвам се, че споделихте! Hug За ушичките - понякога ги чистя с тампончетата за бебе, но само ако видя, че има жълта кал. Peace
И също днес открих новата способност на бузанката ми - да хваща каквото й попадне пред пръстите. hahaha И то не само нечий пръст, ами каквото и да е - хваща ми блузата като я кърмя, или пък лигавника си и го дърпа докато суче. Laughing А като я изкъпем и я завием в хавлийката хваща качулката и си я замята на лицето. Joy Незнайно как винаги уцелва и ми дърпа синджира, а пък за косата да не говорим - винаги трябва да я вързвам, че хваща и дърпа. Heart Eyes
Днес каза "абу" Simple Smile И много плюнка, много нещо! Като спи постоянно има плюнка на устните си и понякога надува балончета. hahaha

Опа, пръцна. Започва да се буди. Heart Eyes
Лека нощ на всички малки, големи и още по-големи!  Hug

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 23:07 от mimchence

# 129
  • И аз не знам къде...
Аз скоро не съм качвала снимки, но ще се поправя  Mr. Green!

Днес какво му стана на моя малък мъж и аз не знам  Shocked! Като го сложа в леглото и му дам шишето започва един реееееееееев, ама ума ми взе  Crazy! То верно първия път млякото му беше запушило дупката, ама после нищо нямаше  newsm78! Трябваше да го взема на ръце и така да го храня иначе въобще не иска да захапе. Дано не се повтаря, че чак се уплаших днес  Praynig! Вчера и днес бяхме на климатик цял следобед и човечето спа, та спа  Mr. Green!

Гледам слагате вече дребчовците в активната гимнастика. Аз още не съм пробвала, ама ще го пробвам  Peace!

Вашите малчовци посягат ли към играчките си? Моето човече не иска  newsm78! Само към мечките на обиколниците си посяга и им говори много сладко  Joy! Явно се разбират  hahaha, защото много се радва и срамежливо си прибира ръчичката  Mr. Green!

Лека нощ от нас!

# 130
Здравейте!
Тези дни нещо не ми остава време да стигна до компютъра!Все сме навън Simple Smile

Ама и аз да се похваля-вчера като сложих Борислава в 24 часа да спи се събуди чак в 6 сутринта.Направо не можах да повярвам.Кори и ние сме като теб иначе.Храним се на 3 часа и по голяма пауза не правим (евентуално 4 ама рядко) Peace
Иначе се кърмим успешно за сега!
Капки за колики не давам от 10 дни вече и да чукам на дърво няма за сега.Дано да минали вече Praynig
Айде утре повече ще пиша!
Лека нощ на всички! Hug
П.С.Сложила съм 3 снимки на Борислава в албумчето ама незнам как да напиша,че са нейни и са без име.Да не се чудите кое е това бебе. Grinning

# 131
Здрасти и от нас.

Да се включа и аз по обсъжданите теми. Ние сме решили да слагаме ваксина по ЗК. Утре ни е консултацията и се надявам да докладвам положителни резултати. Всъщност за мен има няколко причини ЗА и Против Пентаксима. ЗА - по-лесно поставяне, само едно убождане, и уж по-лесно приемане от организма. Казвам "уж", защото все пак е ваксина и си дава странични реакции. Против - защото докторите я рекламират /не изключвам цел печалба/, вкарва повече бацили /срещу 5, вместо 3+1/ и освен това е безбожно скъпа /за какво ги плащаме тези осигуровки тогава/.
Мимченце, Пентаксим задължително се държи в хладилник. На стайна температура не трябва са стои повече от 30 мин. Освен това, трябва да бъде затоплена в ръка преди убождането.

Тони, вие на ортопед по ЗК ли ще ходите? Или на частно ви препоръча педи?

Офи, аз изгледах филмчето. Много е интересно Mr. Green. За страха на малкия от банята. Ние използваме хавлия тип хамак, а не шезлонг. Мадона, мисля че имаше фото, как изглежда. Но в общи линии е хавлия с пластмасови кукички от четирите края. Закачаш ги на коритото и си рахат bowuu. Диди много се кефи, откакто взема баня по този начин. Благодаря на Мадона  bouquet, че ме светна за такава опция. Пък и къпането сама е направо песен Whistling Whistling Whistling.

Моята госпожица вчера направи пауза от 1.00-6.30, най дългата засега и ще видим, как ще е днес. Заспа в 21.30 и още не се е събудила. Иначе през деня сме доста начесто 2.00-2.30-3.00часа. Според зависи Crazy

# 132
Я кажете, каква активна гимнастика ползвате. Ако може и със снимчица Blush. Аз още се чудя дали да купувам такова нещо, като имаме шезлонг с гриф с играчки, че мястото ни е мноого ограничено newsm78

# 133
  • София
Днес стигнах до извода, че Йоана е голяма домошарка. Thinking За пореден път излизаме нормално и се прибираме с рев, но по-интересното е, че когато влезем в къщи спира да плаче и се кротва. Mr. Green Сигурно усеща, че си е вкъщи и затова се успокоява, знам ли.. Laughing

А ние сме точно обратното - щом влезем вкъщи и почва да мрънка. Е бързо се успокоява, ама задължително недоволства на прибиране Simple Smile Аз се майтапя, че на мен се е метнала, защото пък нашия тати е домошаря - едва го дресирах да излизаме по-често. Даже вече като му кажа 'къде ще ходим тази вечер' не мърмори  Joy

А за активната гимнастика не е ли рано? Пише, че за след третия месец била. Ама на нас ни подариха - да взема да пробвам пък ако и хареса още по-добре.

# 134
Я кажете, каква активна гимнастика ползвате. Ако може и със снимчица Blush.

На наш Митко му подариха ей това чудо. Много е голямо обаче: метър на метър и петдесет  newsm78

Иначе на същата фирма съм виждала и по-малки.... www.taftoys.com

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 13:55 от ryan

Общи условия

Активация на акаунт