Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за тортите?
Как реагират участниците на фигурите и декорациите на тортите?
Как участниците реагират на предложените рецепти и техники за изработка на торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за тортите?
-
Как реагират участниците на фигурите и декорациите на тортите?
-
Как участниците реагират на предложените рецепти и техники за изработка на торти?
-
Как се използва марципан за декориране на торти?
-
Как се съхраняват блатове за торта преди сглобяването им?

обичам такива тортички-прилича ми на парфенце
- за всички запитали - трансфера е от маслен крем, най-обикновено българско масло (Фибела) и пудра захар. Направих го този път маалко по-мек крема от предния път. Ванче - и ти да рисуваш по нощите душа, и на теб ще ти треперят ръцете. До 2 ч. нощес го рисувах този трансфер. Първо си отделих от кремчето за контурите. Оцветявах с Уилтъновски бои, само че интересното е, че като се затопли масления крем цвета става в пъти по-наситен. И или е фриката да го затоплиш за да потъмнее, или да го чакаш (ама незнам колко) та да са ти по-хубави цветовете. Та, отплеснах се.... Наистина е много играчка работата, рисувах с пошчета от пекарска хартия, ама нали съм зашематена се оказа че е свършила, и имах едно мизерно парченце. Та конусчетата станаха бая малки. А като го оставих за малко да почина, започна да ми се запушва дупчицата... И оттам почнаха да ми се накъдрят линиите и на места са по-дебели. Отпушвах с клечка за зъби. И като за късмет ми изби отгоре и накрая целите ръце ми бяха черни и мазни 

Здраве, обич,много късмет ти желая. И да попитам тортата с готови еклери ли е ?
Много са хубави и двете торти
С какво карамелено-еклерово изкушение ни черпиш... Прекрасно е