Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да управлявам безпокойството си, когато имам сърцебиене и не мога да спя?
Как мога да се справя с нервите си, когато детето ми е постоянно ревливо, малко и плаче много, палав и изнервящо или непослушно и ме дразни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да управлявам безпокойството си, когато имам сърцебиене и не мога да спя?
Безпокойството може да бъде предизвикано от стрес, особено в периода след раждането. За успокояване можете да опитате топла вана с успокояващи аромати, четене на приятна книга или списание или слушане на релаксираща музика. Важно е да отделите време за себе си и да се отпуснете, дори и за кратко, за да поддържате доброто си здраве.
-
Как мога да се справя с нервите си, когато детето ми е постоянно ревливо, малко и плаче много, палав и изнервящо или непослушно и ме дразни?
Постоянното ревене на детето може да бъде предизвикателство и да доведе до нервност. От решаващо значение е да обмислите техники за релаксация като дълбоко дишане, писане във форуми за споделяне на опит и търсене на време за себе си, за да се отпуснете. Важно е да запомните, че това е временна фаза и да проявите търпениe. Справянването с нервите при малко и плачещо дете може да бъде предизвикателство. Важно е да отделите време за себе си, опитвайки се да се отпуснете и търпеливо изтърпите през този период. Не забравяйте, че това е временна фаза и детето ви ще стане по-лесно с времето, докато расте и се развива. Справяннето с нервите при палавo и изнервящо дете изисква търпениe и техники за релаксация. Отделте време за себе си, практикувайте релаксация и проявете търпениe, тъй като това е временна фаза и детето ще стане по-лесно с времето. Справянването с нервите при непослушно и дразнещо дете изисква търпениe и техники за релаксация. Отделте време за себе си, практикувайте релаксация и проявете търпениe, тъй като това е временна фаза и детето ще стане по-лесно с времето.

Обаче на моменти таткото и майка му ми иде да ги
но решението ми е едно - на село при баба 
...Иди че разбери