Много хубави снимки разгледах.Създават настроение.А майките и децата са направо чудесни.

3 дена едно парче висеше напред и тъпото е ,че май трябваше да се зашие ,но късно се усетихме. Сега е малко по добре уж се затваря ,но най вероятно ще му остане дупка.
та малко ни скапа настроението тази история ,но това е положението . Сега се опитваме да набавиме всичко необходимо /защото всичко и беше в тази чанта/ и да успееме да се приготвиме да отидеме за няколко дни до морето.

а Маги е истинси бонбон 

, много е тежко да са ти болни дечицата
Май пак има някакви летни вируси, мен се опитва да ме хване, ама за голям човек не е толкова страшно.

Личи си, че сте прекарали страхотно
На кои бунгала бяхте на Арапя? Ние ще водим Никола на бунгала Щереви през септември 

Толкова плака, милия, прадставям си колко го е боляло....Като на кучета им минава на дребосъците, обаче. Още на следващия ден не го болеше, но за това пък играе - Мамо, виж! Ники куцка. - и ходи като патрава баба 5 минути докато забрави и после пак в галоп

стои си с тен на къси гащи и къси ръкавки
Като гледам кожата му е супер чувствителна като моята, така че предпочитам да съм си спокойна 
то не беше кихане, сополи, гърла, кашлици... май само времето го лекува, за мен ясно, че лекарства не пиех, но мъж ми и Мишо пиха лекарства и пак се влачиха цял месец със същите симптоми...

Много се радвах на голите дупета. 
За слънцезащитните млека и аз съм твърдо за 50+фактор,въпреки,че Яна не е нито алергична ,нито с чувствителна или много бяла кожа.Слънцето е много вредно...Ето снимки и от нас,въпреки,че като разгледах на Кали снимките,направо ме е срам да си покажа моите.Кали,много ти е добър апарата....а и моментите,които си уловила са невероятни.
Всеки път,когато качвам снимки,се заричам ,че е за последно в снимка.бг и после пак там...много развалят качеството...ама навик.
Казвам ви го,за да си погледнете и вие момиченцата,защото това нещо не се вижда,ако не се разтвори добре...в смисъл,че при ежедневната хигиена...бърсане не се забелязва,погледнете целенасочено.Счита се,че причината за такива сраствания е хормонална-ниските нива на женските полови хормони при дечицата,плюс памперсите.Бях поставена пред голяма дилема-да заведа Яна на детски гинеколог и да я цепне/правят го само с локална упойка/,с това да й причиня сериозна психическа травма според мен...децата ни вече разбират всичко,а и болката няма да е малка....или да я мажа с хормонален крем,с рисковете от странични ефекти от крема разбира се.Много мислих и се реших на крема.Мазах я 2 седмици всяка вечер,през деня с вазелин и опъвах и се отвори сама.Сега всяка вечер след хигиената ,разтварям срамните устнички и мажа с вазелин,защото може да слепнат отново.
И това нещо се израства...ама чак в пубертета.Все се появяват неща,които да чакам да израстне и да й се притеснявам значи...
Дърпа се ... ужас! При много момиченца се получавало това нещо и наистина е заради ниското ниво на женски хормони и наличието там на това място на някакви "плоски" клетки, които били лесни да се съединват една с друга.
Иначе за метода-дали да я "цепнат" или крем...винаги има 2 мнения по въпроса,особено тук в Бг.В белите страни първо мажат,после режат.Ако Янето беше на 6 месеца и аз щях да я заведа да я дръпнат,но сега...много мислих и се отказах.Не мога да й го причиня.Остави травмата в кабинета....болката/убедена съм,че има/,ами при някои има в последствие проблеми с пишкането.Иначе и аз започнах да я мия вечер със смрадлика,за киснене не може и дума да стане.А в процеса на разлепване,защото тя се разлепи на части,а не наведнъж ,я мазах с дефламол.Абе....неприятно е....освен това си е огнище,образува се нещо като джоб и се развиват всякакви бацилчета.при някои момиченца го откриват за първи път като резултат от чести бъбречни инфекции.
Права си за инфекциите. А за въпросния крем - Сираков спомена нещо за ранен пубертет в следстиве на хормонални препарати, прилагани в ранна детска възраст. Дано не е вярно

направо откачих. В петък обаче я взимам и моля ви се оглеждайте се внимателно и заобикаляйте отдалече една пастелно розова корса.
много е наясно горката няма що