Приспах малкото и сядам да драсна 2 реда и да си лягам,че нещо и аз се разболях ,едно гърло ме боли,една гадна хрема,отмаляло ми е,гадост!
Дани днес остана с преспиване в яслата,взех го в 3.30.Много бил послушен,спал е
,не е плакал и тъкмо се успокоих,че свикна детето и се държи много добре...и тая вечер ми скъса сърцето.Като си легнахме да спим той сам започна да говори за градинката,как си има две легла- едно в къщи и едно там и изведнъж казва "Искам в къщи,искам при мама!" и това ми го повтори 100 пъти и почти се разплака и не спря да ме целува докато не заспа
Милото,какво ли му минава през главичката...И хем повтаря мойте думи,че мама винаги ще идва да си го вземе и хем вика,че си иска в къщи, при мен..., явно си го изживява доста тежко или днес ,като остана по-дълго и явно разбра,че ще е така от тук нататък.И аз сега седя и си рева...Знам ,че е нормално и ще свикнем и двамата постепенно ,ама сега се чувствам ужасно.На Дани аз съм му любимия родител,за сега
Нямаме ден на таткото,само мама му е в устата.За дрехите,които не нося вече,или ги оставям в торба до контейнера или по-хубавите ги давам на едно момиченце,което има нужда.Разполагам само с един двукрилен гардероб и два килера и нямам никакво място

Айде,лекичка и целувки!

времето лекува всичко, ще свикнете с промяната
нали затова си купихме съседното ателие и го превърнахме в гардеробна, че се бяхме задръстили от вещи.
. Къв е този вкус, кво е това нещо... Иска и люти дъвки, изобщоооо...
, един кой си не е чичо - чичо бил сашо и т.н. изобщооооо... Иначе е доста контактен и нон стоп задава въпроси. Като срещне някой има поне 5 минутна беседа - как си, какво правиш, къде отидаш, кога ще си дойдеш и т.н. Още не сме подкарали въпроса защо, но с всички останали въпроси сме много наясно
И Маги вече започна да се сърди. Като й се скарам и тя явно реши, че несправедливо й се карам и ми вика "Мамо, няма да се караш на Маги, ааааа" и ми размахва заплашително пръст
Проблема е че нещо не се координирахме с бабите да го гледат и сега съм с болничен, а имам толкова работа за приключване... Да ви кажа това беше първото повръщане на Илин и аз доста се поизплаших, да не споменавам и оцапаната къща
Като си легнем вечер все ме пита "Мамо какви са тези очи?"