МАРТенските майки и деца са на море или планина!

• 14 214
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Тася, ще свикне Дани не се притеснявай всики минават по този път  Wink Hug

Зори ,приятно изкарване ти желая  Hug

Ние тръгваме след 1 час   grinning039 стискайте палци пътя да мине добре ,че с тея деца незнам  Crazy
Там ако има интернет ще се включвам  Hug

Успех на всики тръгващи на градина  Hug

# 256
Здравейте! много ви благодаря за комплиментите, наистина дечицата много си приличат но мисля, че като Лъчко порасне ще  е доста по-различен от кака си, но ще видим, живот и здраве

Симба, и аз знам, че може в хладилника, аз също така ще направя. (че с измисления запек на Писи,продължава да иска да ака само в памперса, но проблемът е, че не е всеки ден). Казва ми, че била бебе и иска памперс.

Тасинка, дано бързо отмине този период и Дани свикне с яслата. Момичетата дават ценни съвети. Преди малко и аз се чудех как ще я успокояват ако тръгнем , защото от доста време се събужда с истеричен рев, без да е ясно защо. Аз обаче нещо бая съм се изнервила и понякога вместо да я успокоя, почвам да й викам  Embarassed

Теди, бързо оздравяване!

Веси, какво стана, видяха ли пола на бебето? къде ходи на ФМ?

# 257
Тася как е минало днес?
Мики приятно изкарване Peace
Симба ние миналата зима я позвахме тая ваксина,но при нас не даде резултат Rolling EyesМоля се с цялото си сърце тази зима да я изкараме по леко откъм болести Praynig
При нас се изливат едни поройни дъждове и в това време нищо не ми се прави Rolling Eyes
Приятен уикенд на вси4ки Hug

# 258
Симба ние миналата зима я позвахме тая ваксина,но при нас не даде резултат Rolling EyesМоля се с цялото си сърце тази зима да я изкараме по леко откъм болести Praynig

Zoui, а помниш ли дали е имало странични реакции? Дадох 1вата доза в 8ч сутринта и към 11ч свеки ми се обади, че Криси имала лека хрема. Нищо сериозно, просто от време на време й потичал носа. Това вчера го нямаше! Гаранция!  Naughty Питах педиатърката дали да го спирам, тя отрече да е от Бронхо-ваксома. Не можело толкова бързо да реагира организма, можело чак след 3-4 приема. Не знам сега какво да парвя, да чакам ли? В една друга тема писах за тоя проблем, ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=252100.new;topicseen#new

Кажете вие какво мислите  newsm78

# 259
Симба Дани по него време си беше с непрекъснато те4ащ нос,ползвахме я тази ваксина преди да открием проблема с третата сливица и операцията,просто той тогава месеци наред си беше с хрема,така 4е не мога да ти кажа.Аз тази година съм решила да ползвам само оксилококциниум,или там както се пише,даже по4нах да му давам ве4е,аз ли4но съм доволна Peace

# 260
Абе ако и утре е с течащ нос, спирам тая ваксина или каквото е там всъщност и почвам и аз с Осцилококцинума или Цитросепт най много да й давам, ако ми кажат, че за нейтата възраст е ОК.  Crossing Arms А може и с онази схема, която Веси беше описала. Запазих си я още тогава и ще я погледна Wink

# 261
Здравейте, мами  Grinning

Аз нямам много време за нета  Grinning
Вчера прегледа мина много добре. На бебо всичко си му е наред и риска от малформации на хромозомата е много малък  Peace Но пола не се видя  Tired Дано това значи, че е момиче  Mr. Green
Ходих на преглед в 14-а поликниника. Има някакъв нов център за диагностика в ранна бременност.

Гледам и вие обсъждате сополите  Tired Аман. Това ми е болна тема вече. Аз противогрипни ваксини за сега не мисля да слагам. Нещо им нямам вяра  Rolling Eyes Аз съм си слагала два пъти и двата пъти ме хвана грип. А без ваксина съм изкарвала зими и без нито една настинка  Rolling Eyes

# 262
ЗДРАВЕЙТЕЕE

Отдавна не съм влизала при вас, мили момичета... и ние да не останем по-назад и да ви изпратим линк със снимчици: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277556

# 263
  • София
Веси,много се радвам,че с бебо всичко е наред Hug,дано е момиченце,щом толкова много искате Simple Smile

Тася как е минало днес?

Днес е бил чудесен Simple Smile,както ми казаха лелите,спокоен,хапнал си е хубаво,не е плакал,не е посягал на никой,играл си е с децата,изобщо коренна разлика от вчерашния ден Rolling EyesЯвно вчера шока е бил много голям.Поолекна ми,ще видим в понеделник след двата почивни дена как ще се представи,но казва,че пак ще ходи на градинка WinkЗаписах им едно ДВД с филмчета,тъй като разбрах,че им пускат по малко,много се зарадва госпожата,в понеделник ще им занеса и един диск с детки песнички.Та така...,явно ще се наредят нещата Simple Smile

Аз давам само Мултисаностол сега,ама ще взема и Осцилококцинум профилактично.

Как сте Съниполииии? Simple SmileРазкажи нещо,отдавна не си писала. Hug

Айде, спокойна нощ и хубав уикенд ви желая!

# 264
Привет! Hug
Ние заминаваме днес за 10-тина дни,но като се върна ще проуча нещата с ваксините.
Симба,и аз не вярвам хремата да е свързана с Бронхо-ваксома....една таблетка е все пак...Иначе ,за АктХиб,аз ще направя на Яна,в тази не се колебая....у нас е препоръчителна,което ще рече задължителна,но понеже не могат да си позволят да ни я дават безплатно от касата ни я препоръчват да си я купим. CrazyИ АктХиб и Превенар са срещу бактериални причинители наистина.
За зимата,незнам какво ще давам на Яна...за сега давам само рибено масло...витамини мисля,че си набавя достатъчно с храната.За имуномодулаторите също се чудя,миналата година не й давах нищо и боледува 3 пъти,но и трите пъти се размина с АБ.Много се чудя дали да не давам едно сиропче Adliqid for kids. newsm78В края на крайщата и да даваме и да не даваме,децата трябва да изградят т. нар. групов имунитет,а това става с боледуване за съжаление...
Дано Вики и Дани да свикнат бързо с градината.Теди,Тася Hug...за тяхно добро е.Аз съм много За детските градини и ако Янето не ми правеше фебрилните истории,до сега и аз да съм я дала.
Хубав ден и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.

# 265
  • София
Привет,милички! Hug

Герчо,Честит Рожде Ден!!!Много здраве и щастие ти желая и с мнооого обич да те обсипват двамата ти мъже!!!

Наде,хубаво изкарване! Hug

При нас нищо интересно,сами ще сме си с малкия и двата дена,нашия татко ще е на работа по цял ден.Утре може да го заведа в Борисовата,ще видим...

# 266
извинявам се , ама аз ли съм сляпа или не виждам Герчо да е в списъка с рождениците?

# 267
  • София
не си сляпа Laughing,незнам защо я няма там,видях в темата на работещите,че е рожденничка Wink

# 268
  • София
Герчо, честито и от мен! Да си жива и здрава, много обичана и все така успешна!!!

След 1 седмица на ясла Ема е с хрема  Tired Пак се започва  Confused

# 269
Благодаря за пожеланията! Станах на 30-се! Черпя ви  party023 Wine Glass...

Общи условия

Активация на акаунт