Отговори
# 165
добро утро и от мен  bouquet
ясмин приятно изкарване на вилата , целувки на порасналия Каруми  Heart Eyes, а пък то тук може и да не се видим,но после като идвате в Сирия дано поне там се засе4ем Praynig
рали по леко с Либра,моми4ето просто зададе въпрос,не виждам какво те е подразнило newsm78
скай и хари къде из4езнахте  newsm78
нашия ден минава най ве4е в обикаляне-преди обед разходки,а следобед по градинките-до нас има едно кафе малко е но пък двора е затворен,а вътре е пълно с игра4ки-та сме по4ти редовни там,за да изкараш Даяна от там трябва да я изнесеш на ръце ,и да се пазиш да не те ухапе hahaha
лек и успешен ден на вси4ки   bouquet

# 166
  • по пътеката
добре, 4е никой не пише ,4е да насмогна с 4етенето! Mr. Green дааааа, доста сте  поспорили, по4ерпили и празнували и едни страшни теми сте погнали, дано някой да не го гони още някой джин! много хубав линк имаше там за какво да си пуснете в къщата при съмнение! благодарско! Peaceмоят джин е под нас, така,4е трябва сам бог да го погне за да го сломи в лошотията си! Praynig
кате мароко, абра, наистина сори за визите, но трябва да се опита вси4ко!много затегнаха положението явно за арабите към европа!
поздравления от нас за вси4ки празнували, порастнали, родили се, сгодили се и тн.!  bouquet Hug
замене сега след един ден разбор, приемам,4е ваканцията ми беше ползотворна за децата ми, за нас с близките ни и за новите ни приятели, както и старите такива, които останаха верни! махнах и оставих за гърба вси4ките родилни мъки по администрации, нотариуси, здравни заведения,гадни бивши отношения, летният грип,който мори само бг- линда и мъжът ми не се разболяха на фона на над 20 души болни около нас!за сметка на това аз бях най-зле, но и това мина! успяхме да се видим с някои моми4ета от софия и  варна, за което просто думи нямам да благодаря за хубавите моменти да се запознаем и да си прекараме заедно! Hug Hug  bouquet  :bouquet:4ухме се с някои само  по телефона, заради разстоянията, финансите и ангажиментите с деца и семейство, пак благодаря!  bouquet Hug благодарна съм и на вси4ки, които не ни забравиха през времето, когато ни нямаше, поздравите са ми били предадени и сърцата ни стоплени!   bouquet Hug Hug
линда просто се промени, беше си в на4алото малко стресната сред деца, които не я приемат или им е 4ужда в компанията, но сама се пребори и си намери свои компаньон4ета от другите приходящи! нау4и се на малко самостоятелност и 4е във бг много се върви пеша, ве4но с нас ,ако сме двамата, не искаше да остава с никой! освен с баща си ,който не е свикнал да прави преходи от 10/12 км и се скапва след 5 -я! ходихме на ран4о, на язовир ,на река, няма и 3 м, но голяма емоция беше да шляпаме боси под водопад4ето или да пробваме колко е дълбок вира преди това! уловихме костенурка, попови лъжи4ки, малки змиорки и рак, от които линда няма страх и си ги хващаше с ръка! влизаше при малките прасенца, при кокошките,свинките, пуяците, брисаха по градината с брат4едите, даваха на пилетата люцерна и изгоряхме по колхозен принцип!  Mr. Green
водихме я при делфините, в зоопарка, дето няма какво да се види ве4е, за жалост! ни ме4ки ,ни тигри ,ни лиски, тъжна картинка!един път се топнахме в морето край аспарухово, линда след нагълтването на вода,каза,4е не иска пове4е и си играха на пясъка с дребните!
общо взето това е накратко като разбор след планински поход!
май моят албум е изтрит, ще се наложи да правя нов, днес  имам обещано да ми изкарат снимките от гсм на мъжа ми, тогава и нови ще сложа в албума, пресни така да се каже!
има ли новини от дуа?
амал,магде и другите с които не успяхме да се видим- жалко наистина, искаше ми се на живо да се срещнем, но дай боже напред да имаме време! как е бременността  при вас, амал, светле, снежна и други ,ако пропускам?
каруми е голям ве4е, жасминке-2м!  bouquet бързо минава времето, пазете го за децата!
 далка, какво стана с отиването в бг за септември? ще имаш ли пак ваканция по домашни пантофи? обади се като влезеш!
деске, сахаликум за колата и ваканцията, два заека наведнъж- ей стрелци от класа сте с мъжа ти!  bouquet Peaceда си я карате с кеф и без дупки! Hug

# 167
Привет отново и от мен.Ама нещо голямо затишие е настанало тук,всеки явно се е изпокрил от жегата я в морето, я под някоя дебела сянка.Аз ще ходя по-късно на джаз феста, а вие сигурно тогава ще се активизирате  newsm78

Покрай разговорите за културни различия и манталитет се сетих за нещо смешно. Един почивен ден, се отдадохме на спане и ленност. На Грит баща и беше дошъл на гости и спеше на допълнително легло в стаята и.Отварям една скоба,за да кажа,че баща и спа при нас не повче от 2-3 нощи,после го хвана вирусът и печално свърши в болницата, откъдето го изписаха ден преди да си замине.Не вярвам повече да му е минало през ума да ходи в Египет. Та споделяхме известно време един апартамент с Грит,баща и и приходящите ни хабибита.Докато някои спяха, аз чух как бащата излезе и отиде на плаж,а на негово място се вмъкна любимия на Грит.Те правиха каквото правиха в нейната стая и после отидоха в банята (която се намираше срещу моята спалня) да си взимат дружно душ.В този момент моето хабиби се събуди и започна да се услушва и да гледа много странно.Дълго време не каза нищо докато накрая намери сили да попита - ама те така ли правят в Германия?? Shocked Аз в пърия момент не можах да разбера какво иска да каже,после зацепих и щях да припадна от смях.Той, горкият, помисли,че Грит е в банята с баща си и си говорят и се хилят задружно, къпейки се...Разбира се и той се смя, като му казах какво точно става и кой точно е в банята.
Но мисълта ми е,че наистина живеем в различни светове и те (живеещите в курортите) са принудени да свикват с много от нашите странности. Някои неща ги изумяват толкова много,че във всеки момент са подготвени за още изненади и не изключват нищо.
Друг е въпросът,че нелепи и неизяснени ситуации се случват навсякъде и често са повод не само за смях.Затова преди да реагираме понякога е хубаво да се опитаме да премислим нещата от няколко гледни точки...

# 168
Здравейте хора с малко х!
До 40-та тема бяхте с главно х,сега сте с малко,уви:lol:

Шехи,ти не си ли в Гърция?С принц Хари ли ще ходиш или сама?
Представям си шока на хабибито ти hahaha

Марси-не говори така за жената бе!Тя ще пости ли на Рамадана,вашето семейство постят ли,кажи кой и какво готвите?

Ра-много си сериозна,мернах тоя в подписа ти-имал нов песен,ще я издиря и ще ти я дам.

Да ви кажа момичета-внимавайте с личната информация,която споделяте тук.
Аз от толкова оплакване,че няма да ходя в Египет и много ми се ходи,получих имейл,за безплатно участие в игра,наградата на която е безплатна почивка в Египет за двама Crazy
Мерси,Адонис,но нека друг спечели,аз и без това ако не младините,то поне старините ще прекарам там,ако е рекъл Господ,Аллаху алам!

Сега правя пай Банофи,знаете ли го?По-късно ще почерпя,имам повод :приятелката ми,бг женена за ливанец е бременна с 3-то...Аллах да и помага,малкото е само на 4 месеца...

И аз нямам албум,когато съм в настроение да чакам до безкрай,ще кача снимки от Дубай Делфинариум,ходихме в петък...Ама много са глезени тия делфини,искат треньорите да ги галят по гушките като котки.Децата много им се радваха,на тюлените също,а майка им най-много ръкопляска в екстаз   Embarassed

Бреййй,нама публикуван отговор преди моя-не може да бъде Thinking

# 169
Привет, девойки   bouquet
Аз позачезнах малко   Embarassed, но ще наваксам с инфото  Grinning
Марси, много прегръдки  Hug! Добре дошла!   bouquet
Лек ден на всички   bouquet
Ани, много ти благодаря ,мила, за пожеланията Hug

# 170
О, Лили, ама аз бях и се върнах, ние не се задържаме много, че тъчем на много станове  Mr. Green Поздравления за наградата хи-хи,вземай и почивай безплатно!Може ли и на мен,но до Бахамите  Mr. Green Честито на приятелката ти - да бременее леко и да са и живи и здрави дечицата.Да поръси малко бебешки прах и тук,като и остане време  Mr. Green Обожавам делфини - като бях малка плувах с делфините във Варненския делфинариум,защото треньорът им беше приятел на леля ми  Grinning
Марси, много картинно си разказала за ваканцията - радвам се,че сте си изкарали така добре!  bouquet

# 171
  • по пътеката
лили, тя не пости, нали се има за болна от години, но досега се оправдаваше с хипохондрия, докато не  дойде болеста наистина и я събори! никой освен мъжът ми и аз не постим, миналата година и двамата не сме довършили, нещо не беше както трябва, нормално той поне удържа винаги!аз по4нах още като дойдох заради уважението, ли4но аз надебелявам от рамадана, мин 5 кила ка4вам, доказвам теорията за  нощното тъпкане ,4е е вредно, особено на сладки неща! ина4е преди не ми е бил проблем да  спазвам ограни4енията, аз така или ина4е преди в бг ядях един път след работа и после  като се съберат вси4ки към 22.00, голям тормоз и ходех дебела! тази година ще е много трудно заради жегата, при вас е климатизирано и не се усеща така, но тука е ад за хората навън,особено по сука, офисите, магазините! просто щом за тези 5 дни тази седмица са измрели доста възрастни хора от дехидратиране, представи си по рамадан какво ни 4ака!ако останат температурите около 50 градуса!аз за цял месец я има  1 л вода да съм изпила, в4ера ли4но заковах за деня около 4.5л, рекорд за дромадер4ето!
какво се готви  за рамадана? newsm78  chef при местните са шорбите с хлелем(домашно фиде) и ръж надребнена, после яхния с месо(марка), тажин, брикове, салати мешуия, маслини,плодове! това е като ред, някой неща не се правят накуп, но шорбата и яхнията са като ,4е ли по график! пият се натурални сокове и кола, газирани напитки, раиб или лбен! както е положението в момента, не виждам резон да го спазвам,загубиха  ми уважението околните!на 14 ден се прави кускус, на 27-я мисля, 4е беше, пак се прави някакво специално ядене! приготвят се домашни сладки за раздаване или се купуват,ако не ги умеят или ги мързи!после аида -  гостите дето си разменят торби4ки с лакомства! bowuu
не знам, но за един месец наистина много се е променило тука, престъпността е  подско4ила в града, имало е семейни и квартални войни, убийства на съпруги, лятната кухня на свекито е била обрана, грабежи, гадости! гладен народ ,не можеш го виниш! да те хване страх да излезеш май, от преди да тръгна за бг, моят  се изправяше на нокти като изляза из града с линда, никога не нося 4анта ве4е или много пари на едно място по джобовете!доста арогантно по4на да ми се вижда поведението наоколо, да видим, дали е от  4ерногледство или прекален сурреализъм! Thinking Crossing Arms

# 172
Кати мароко, толкова ми стана мъчно като прочетох последните ти постинги.... Не знам какво да кажа.. отдавна съм се убедила, че България е страната на абсурдите... Аллах да ви дава сили..! Сигурна съм, че любовта ви ще победи!!!!  Hug Hug Hug
Абра, на твоя човек дадоха ли му виза? Или в Турция ще се видите? Мисля, че за там няма да имате проблем. На моя мъж му дадоха виза на самото летище.
Надя Джасим, прекрасни поговорки и мъдрости си избрала  Hug
Олд спорт, много итересен и полезен линк си дала за браковете  Hug Дано да е от полза за някои момичета..
Среднощните бъбривки са се отдали на почивка май  Laughing
Лека вечер на всички  Hug

# 173
Шехи-някоя приказка няма ли са лека нощ??

Марси-знаех си,че имате специални ястия за Рамадана.
Не знам,горещ Рамадан ще бъде,Аллах да ни помага!

И при нас престъпността расте,всичко има: обири,проституция,трафик на жени,наркотици....да не говорим,че руската мафия ползва усърдно пералнята за пари,наречена Дубай...Преди 2-3 седмици арестували 40 бр. травестити по моловете...
Живота поскъпва,а заплатите не се вдигат,семействата се изнасят от тук,идват филипинци...
Всеки ден по пътищата умират хора,всеки ден...Сега покрай жегите и дечица,ужасно е,плаша се...няма спокоен живот вече.

Чакам хубава приказка,че да си легна с усмивка Grinning

# 174

с малко закъснение  4естит рожден ден на малкия Тарик-Веси да ви е жив ,здрав и много щастлив

спорти ама в Германия така ли правят newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 175
Шехи, и аз си представям реакцията на хабибито ти... Joy Така е - за масритата, въобще за арабите, не излизали към Европа (пък дори и излизали) много неща им идват в множко, ама то, и за нас е така, ако решим да приемем техния начин на живот...

Деси, права си, мила, и аз не знам защо така се подразних. Може би защото вече бяхме говорили по този въпрос с момичето, предоставихме информация (аз лично, Спорти също я насочи), на която тя пак идва с въпрос, означаващ - нищо не съм видяла, от това, което си направихте труда да ми покажете... Или може би защото сметнах, че на фона на разиграващите се драми (особено покрай Катето и Абра) това е, меко казано, не на място зададен въпрос.

Леле, Марси, какви са тия войни между кварталите, убийства на съпруги... Човек ще рече, че сте в Американското гето...
Истината е, че престъпността масово се увеличава навсякъде..не само при вас. Аз не знаех да се смея ли, да плача ли, когато съобщиха по новините как едни хора си поставили метална врата, за да се предпазят от крадци... а същите откачили вратата и я предали за скраб...  Whistling ooooh!
Между другото - навсякъде пише, че храненето след 16-17ч. е супер вредно. ОСОБЕНО на сладкиши. Нормално е да качваш в Рамадана. А не можеш ли да го спазваш, без да се яде много храна и без да ядеш сладко?? За да не ти е тежко, имам предвид.
Ето аз тая вечер на пук на диетата се напапах с пиле и пържени картофки (любимата ми комбинация), после сложих 2 парчета сладоледена торта, и за капак си легнах уж малко, та до сега отнесох... Сега пия вода на поразия, а да не казвам как се чувствам...
Воля нямам аз... или стимул Wink  Embarassed

Лили, къде си бе душа? Аз заради тебе си инсталирах йаху в Плевен, а теб те няма Wink
Давай новата продукция на тоз от подписа  Party Hug Аз пък слушах новия албум на Мохамед Хамаки, както вече писах, но не ми хареса. Освен песничката, която споделих тук...
Честито на приятелката ти. Това да не е същата жена, за която преди време ме подюри да определяме цвета на очите  Joy

И аз чакам приказчица  Mr. Green

# 176
           Здравейте момичета!  bouquet
           Марси, мислех си ,че Тунис е спокойна страна и престъпността е много ниска, но като те слушам, явно съм се заблудила. Въобще, като цяло си мислех, че в арабските страни такива престъпление като кражби, обири, телесни повреди - имам предвид побой, са сведени до минимум. Предполагах, че има предимно битови престъпления.
         Ако нe ви затрудява, момичета, споделете как е при вас. Останах с впечетлениие, че Сирия е спокойна страна, даже мого на фона на това, което се случва у нас. Но все пак това са впечетления, базирани на десетина дни престой. Деси, кажи повече. А как е в Емирстватата или Алжир или Ливан/ в страни от политическите сблъсъци/. А с ПТП-тата как сте?

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 23:47 от gallii

# 177
Здравейте хора с малко х!
До 40-та тема бяхте с главно х,сега сте с малко,уви:lol:

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
лили ако може да ми поясниш това  newsm78
гали права си в Сирия,освен дребните кражби вси4ко е спокойно сериозните престъпления са рядкост елхаму ллиля,а и наказанията отговарят на престъпленията

# 178
Брей,никой не пише в темата.

дтти-веднага ще ти поясня,че с 11 емотикончета се почесваш .
Цитирах потребителката Айрин,това за хората с голямо х до 40 тема,ми се нарежда в любимите изрази от форума,наред с :
Лили,ти девствена ли се ожени?
Египтяните са черни,неразбрани мангали.
Обрязани ли са мъжете ви?
коментара към линк:Сега мюсюлманките ще преосмислите религията си.
Пишете в темата редовно,а имате всички по 2-3 деца.
Стегнете се момичета!
Пиша само заради малкото ценностни хора тук.
Тва диво село Ямбол.
Лили,не очаквах това от теб! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Дюканка за винаги!
Здравейте хиени!

# 179
лили добре 4е поясни,за заплеси като мен Grinning,м/у другото единия лаф от списъка си е мой Laughing-защо не си посо4ила от кого цитираш newsm78 Crossing Arms
а,и днес бяхме на Аязмото-възвишение до града,с гора и зоопарк-имаше малко ме4е и козлета които излизаха сред хората,дреби за първи път имаше такъв близък достъп до  други животни освен ку4ета и котки
а и пуснах на каките рицарят на бялата дама -дано се сетите-страхотен филм

Общи условия

Активация на акаунт