Страхотна диета за страхотни тела - 16

• 18 556
  • 338
  •   1
Отговори
# 75
Лиде държа се още  Mr. Greenдаже мисля и малко коремни преси да направя  #Crazy човек не може да ме познае колко съм сериозна  Joy

# 76
# 77
Добро утро  Mr. Green

Двойно кафенце за мен  Tired нещо не спя спокойно тия дни  Tired

Днес не се премерих,но пък се чувствам чудесно  Grinning

Страхотен ден  Crazy

# 78
Кала, сега тази песен "Страхотен ден" ми влезна в главата и се въртииии ли върти...  Sunglasses
Мен много ме боли корема и май ще пропусна първата закуска в 10.
Снощи пък след цял ден хубав режим ми падна кръвната захар и се наблъсках с един голям сладолед...  Cry

Режимен и спокоен ден на всики!

# 79
  • София
Добро утро , Страхотни момичета!

Алекс  Hug, мерси за кафето  bouquet

Днес при мен нищо интересно Crossing Arms

Страхотен ден на всички! Hug

# 80
Чудех се как да ви разведря малко и реших да ви се покажа  Crazy Не знам колко ще ви разведри това де  Whistling

Дано съм ви разведрила ахахахахахах

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 20:28 от renci

# 81
  • София
Калаааааа, каква косааааа, много си  чаровнааа!   Hug  Grinning

Добро утро, Страхотнииии!

Аз имам минус 500 гр.

Продължавам.
Лиде, наистина от спорта доста съм се стегнала.Чувствам се добре, харесвам се , но ми се иска да махна последните 3 кг. А аз вместо да ги сваля, качих. Не че много съм се ядосала ,де , просто продължавам да се боря.

Прекрасен, страхотен  ден   bouquet

# 82
  • София
Калаааааа, каква косааааа, много си  чаровнааа!   Hug  Grinning

И аз мисля така, Кала - много си хубава  Hug   

СтаМ, Hug ето видя ли че пак ще тръгнеш надоло Peace

# 83
  • София
Днес не ми е ден  Sad - нито на писане, нито на диетата - въобще не съм диетична  Crazy Blush Embarassed

# 84
Днес не ми е ден  Sad - нито на писане, нито на диетата - въобще не съм диетична  Crazy Blush Embarassed

lide....  newsm29
Що така, бре??  Crossing Arms

Аз си оставам режимна  Crazy
Вечерях 2 краставици с малко сол, после 50гр. сирене с червен пипер, а малко по - късно ми се полагат и други нещица....
И бира, разбира се!  Crazy

# 85
Привет от мен  Hug
почти диетична съм днес  Wink

Стам  smile3501

Кала супер изглеждаш   Heart Eyes

Лиде утре ще си по-добре  Peace

# 86
  • София
Здравейте Страхотни! Hug Hug Hug

Лиде, не се поддавай на изкушенията. Hug Казвала съм ти и друг път  - ако спазиш абсолютна режимност, ще се отървеш  от още 7 кг за няма и месец. Peace

kafe , какви са тези бири, мила?    smile3520 Laughing

Тук ще се въвежда ред вече , ааааа не може така.... newsm66   box

Ох, аз хубаво ви се скарах....,ама  newsm43 , вчера бях на гости ....и няма да ви разказвам. Сигурно минуса ми е отишъл на кино....

Да ви кажа, всичко е психика. Сега, понеже имам да сваля само 3 кг / на фона на всички 15 ,от които се отървах/ и  се отпускам. Ето затова ме е яд,  не за друго... Confused
Затова и искам да ги сваля, за да има къде да варирам...1-2 кг .Защото тези 1-2 кг при мен винаги мърдат. Течности, въглехидратна храна и т.н. ...Или ако съм хапнала нещо по-солено.

На всички хубав ден  Hug Hug Heart Eyes  bouquet  и умната! Wink

# 87
StaM, без бира каква диета е??  Crazy
Не мога без нея...  Twisted Evil  Rolling Eyes

А я си питай минуса кой филм е гледал, че и аз искам да ходя на кино  Crazy Mr. Green

На всички: хубав и режимен ден!

# 88
  • София
StaM, без бира каква диета е??  Crazy
.....

Хехех Joy
Какво да ти кажа, аз си пия бяло вино с лед...., че уж е по-диетично. Wink

Сега се премерих и въпреки нережимната вчерашна вечер, имам  още мъъъничко минус. Може и кантара да се е разместил... Rolling Eyes , но аз съм доволна. Flutter

# 89
StaM,   newsm10

Kala,  Whistling страхотна си!

kafe, pipy,   smile3501 само така, давайте режимно...ама кафенце, слънце, аз не разбрах на кой режим си точно newsm78 ..няма значение, важното е ефект да има!!

лиде,  Heart Eyes Hug

аз ви насъсквам, ама мен ме е хванал един мързел...решила съм сама да си пусна отпуска и довечера се чупя на море за 2 дни! обещавам там да съм много режимна, в понеделник ще се отчета!

страхотен и минусов ден!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт