Нова среща в София!

• 3 056
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • София-Лозен
Ей Никси, на къде без теб! Само да си посмяла да не дойдеш!  Grinning Grinning Grinning

# 16
Ееееее Тедиииии, как ще пропусна Hug
Миналата седмица не можах да отида на срещата на ноемврийките, а се каних цяла седмица и още ми е криво Confused
Тази обаче не я пропускам за нищо на света Heart Eyes

# 17
  • Sofia
Бе не я следях , направо я прескачах , щот ми е натоварена следващата седмица и ме е яд  Twisted Evil!
Та ако мога някак да формулирам претенциите си  newsm78 ... значи за 19 часа ме устройва , ама в понеделник абсурд ... , за уикенда не мога - той е за семейството  Grinning !  За 30 .06 четвъртък ми е мъгла...  щот ще висим със синчето при Стойчков да се пробваме за талант  Crazy !  Та май ми останаха вторник( не много сигурно  Confused ) и сряда , а за петък изобщо не зная  #Crazy ooooh! Twisted Evil !
 #Cussing outЕй затова не влизах в тая тема , разбрахте ли сега ?!  Mr. Green

Май ще ми текат лигите пред  фото репортажа !

Приемате ли и дебели на срещата? Flutter
А на наЩе си дебеланки мнооого държим !  Heart Eyes  Да си правят сметката !  Grinning

# 18
Моренка, така като гледам все пак за срядата излиза, че ще можеш да дойдеш?

# 19
Аз малко ОФФ:
Моренка, успех при Стоичков! Ииии представям си след време как ще викам: "ей тоя национал виждате ли го? Той е син на мойта колежка от един форум, където едно време се подвизавах!"

И да кажа: искам снимки на бременните кореми!

# 20
Айде,моми,чакам ви да се назландисате кога точно ще е срещата Mr. Greenда видим ще мога ли и аз да се довлача до там измежду всичките ми изпити Crazy

# 21
  • Стара Загора
Херо! Ти какво миткало си, ако не вземеш да дойдеш до София? Че и Дея под ръка може да доведеш...
Че кво ми липсва....акъл или образование Mr. Green Дразнете вие богинята...като ви се тръсна с мъжо ще закършите вие ръка ама ще е пред свършен факт Mr. Green

П.П Моренски успех със Стоичков Peace

# 22
Иииии ама много ви завиждам искам и аз пъъъкк newsm45 smile3518
Приятно изкарване момичета и искаме снимкиииnewsm51
А ние със Хера да вземем да си спретнем и ние тука една среща викам аз ааааа newsm53 newsm03

# 23
  • Стара Загора
....
А ние със Хера да вземем да си спретнем и ние тука една среща викам аз ааааа newsm53 newsm03

Много офф.....ами крайно време е миткало таковааааа Mr. Green

# 24
....

Много офф.....ами крайно време е миткало таковааааа Mr. Green

Ми хайде аз тебе чакам а и друго имаме за вършене ти си знаеш,оправай се там и идвай да те нагушкам.Малии като се съберем две миткала какво ли ша стане newsm78

# 25
  • Sofia
Цитат на: Дея
...Малии като се съберем две миткала какво ли ша стане.. newsm78

Ми да ти кажа ,а ?  Посоката на миткането е запад .... София !

Благодаря за пожеланията , стискайте и за там палци !  Heart Eyes

Ако се разберете за сряда ще ме огрее и мен  занчи !  Grinning

# 26
Здравейте, сладуранки! Аз нали си ви обичам, та ще се опитам да се включа, ако всичко върви по график, мъжа е на работа точно в сряда и ще мога да дойда.
Нали може( и аз като Никси да питам все пак Mr. Green)
Много ще се радвам да ви видя пак!
Целувки от мен и бебка!

# 27
Такаааа, като гледам гласуването, сряда е най-подходящ ден за срещичка.
Казвайте къде, само дано да е хубаво времето да се разплуем на теферич Whistling

# 28
  • София-Лозен
Сряда е ОК за мен!
Само дето нещо ми се губи
Гея!
Никси, къде е тази красавица? Нещо не я виждам да изрази мнение относно нашата срещичка!
Дано, наистина да е хубаво времето, че да се насладим на току що сполетялото ни лято.

Nature Sunny  Nature Sunny
На всички, които няма да имат възможност да долетят до София обещаваче, че ще има много много  smile3509

# 29
Приемате ли ме и мен Embarassed.....казвате кога и ще дойда да ви изям манджите Mr. Green.....много ще ми е драго да се видим, мацки Hug

Общи условия

Активация на акаунт