Дразнят ли ви бабичките?

• 14 989
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
Месец август е. Ценните и приятни теми също са излезли в отпуск.

Имам едно питане към теб - как ли би се чувствала, като станеш на 80-90, почнеш да изкуфяваш-не по твое желание-да амнезираш, и да се държиш по подобен начин?

# 76
Месец август е. Ценните и приятни теми също са излезли в отпуск.

Имам едно питане към теб - как ли би се чувствала, като станеш на 80-90, почнеш да изкуфяваш-не по твое желание-да амнезираш, и да се държиш по подобен начин?
Е, как ще смятам ,че целия свят трябва да се съобразява с мен  Mr. Green Ще си правя каквото ми скимне ,и който не се съобрази с това ще бъде обявен от ССФ за невъзпитан.
Стига бе, хора тези жени са излезли на разходка ,а не  са в автобуса, една майка с дете /че и без/ има същото право да поседи на тази пейки .
Описаната ситуация наистина е гадна и дразнеща .

# 77
Мисля, че и ти ще станеш бабичка. Дай Боже!

Абсолютно.

Избягвам да се дразня на нещо, което е неизбежно и за мен самата.......

# 78

Абсолютно.

Аз пък се надявам да стана от готините бабички .Дай Боже!

# 79
Не, не ме дразнят възрастните хора, нито 'бабичките'. Напротив, много им се кефя и никога никой не ме е навиквал и не се е държал просташки с мен. Сигурно, защото майка ми от 3г. ме е научила да освобождавам място и съм като пружинка.
Мъчно ми е, че вместо да са по курорти и спа-центрове трябва да се конкурират за пейки в градинката.
Но, за всеки има място под слънцето - в Мола няма старци - иди там, ще ти е по-спокойно.

# 80

Абсолютно.

Аз пък се надявам да стана от готините бабички .Дай Боже!

Аз коментирах факта, че е неизбежно да стана бабичка..А каква ще съм зависи от една страна от мен самата, от друга зависи от това как ще ме възприемат околните.

Да доживеем до там, пък ще му мислим тогава  Wink

# 81

Стига бе, хора тези жени са излезли на разходка ,а не  са в автобуса, една майка с дете /че и без/ има същото право да поседи на тази пейки .
И тази пейка е била the one and only в целия парк? Сериозно ли?

# 82
Velesa, тази баба е имала късмет, че е попаднала на хора като вас. Можеше да е избутала някоя "възпитана" майка, която със сигурност щеше да вдигне скандал, а няма да се учудя и до бой да се е стигнало.
Иначе ти вярвам на случката. Ставала съм свидетел в градския транспорт на много грозни сцени, разигравани от бабки. Обиди, клетви, даже и псувни.
Това не е от възрастта. От човека си зависи. Има и "баби" и "бабички".

# 83

И тази пейка е била the one and only в целия парк? Сериозно ли?

Не знам, не съм била там .Със сигурност ако съм седнала с детето си и някой ми се развика ,че тази пейка била негова независимо от възраста му бих се подразнила .Ако любезно бъда помолена да се преместя обаче бих го направила без проблем.

# 84
Не знам, не съм била там .Със сигурност ако съм седнала с детето си и някой ми се развика ,че тази пейка била негова независимо от възраста му бих се подразнила .Ако любезно бъда помолена да се преместя обаче бих го направила без проблем.
Точно това имам предвид

# 85
Сигурна съм, че тогава пак щяха да те дразнят, обаче. Мога да се хвана на бас.

# 86
 Сещам се за кой тип възрастни жени става дума, не мисля, че в по-младите си години са има ли по различен манталитет, аз лично гледам да не им обръщам внимание.
  Случва се и мен да ме нервират, примерно като се опитат да се качат първи в трамвая/метрото абстрахирайки се от факта, че това през което връхлитат, като футболни нападатели,  са собствените ми деца, които в момента слизат от превозното средство. Като бяха по-малки децата  редовно са ме предреждали, само защото да се преместя с количка и с дете на 3 г. изисква малко повече манипулации и тн...
   Изводът до който съм стигнала е, че кофти възпитание и кофти манталитета с възрастта стават по натрапчиви и изразени.

# 87
Сигурна съм, че тогава пак щяха да те дразнят, обаче. Мога да се хвана на бас.
Познаваш ли ме ,че си позволяваш да даваш мнение как бих реагирала в разни ситуации newsm78
Не ,не бих се подразнала съгласна съм за баса ,но за съжаление няма как да се осъществи.
Ако имаш мнение по темата го дай ако искаш да се заяждаш с мен мини на ЛС .

# 88
Илиана, коментара ми беше към Велеса. Нея я дразнят бабичките въобще, иначе темата щеше да бъде озаглавена иначе.   

# 89
Хоп, ето една зла бабичка в темата.
Мен пък ме дразнят простаците, независимо от годината на раждане...
Тези които плюскат по улици, трамвай и градинки.
Тези, които смятат, че света и околностите трябва да се съобразяват с тях.
....
Няма смисъл да изреждам, те си знаят.
А на авторката препоръчвам - не си хаби нервите за глупости и "катми" папкай на място без бабички.

Общи условия

Активация на акаунт