Дразнят ли ви бабичките?

• 14 974
  • 276
  •   1
Отговори
# 105

Антониоооо-ти си мъж-каж' как да го зарибя?

1. Пусни тъпа тема.
2. Изчакай да се появи Лиска.
3. Хлипайки на рамото Му, уж случайно споделяш за агресията във форума.
4. Той вече се е регнал и е казал на Лиска, че е тъпа.

Не ми благодари, пия джин с тоник, наздраве.

# 106
Не мога да поставя възрастните хора под общ знаменател. Дори искам да отбележа, че хората в зряла възраст са много по безочливи и нахални. Честно казано ако бях на ваше място нямаше да стана, нито щях да ги удостоя с отговор, смешно ми става като си представя  Laughing Хващам се, че откакто забременях и после след раждането...ами адски съм изнервена заради подобни изяви. Всеки гледа себе си, никой не го интересува, че си бременна, никой не ти прави място в трамвая или на спирката да поседнеш.
Мога да разкажа една случка, която ми направи адски неприятно впечатление.
Бях бременна в 7-8ми месец, от доста време имах почти постоянни и много силни болки в корема, които не минаваха. Сутринта преди работа мъжа ми ме заведе при личната. Там влизаш със записване и съответно аз нямах час. При нея винаги има много хора. Този път имаше само възрастни жени и мъже. Съпруга ми обясни на жената от регистратурата какъв е проблема. Отговорът й беше, че нямало свободни и часове и можело да влезем ако някой пациент ни отстъпи часа си. Каза го на всеослушание, с мъжа ми се обърнахме към седналите баби и дядовци, а те както слушаха разговора извърнаха глави и толкова. Незнам дали очаквах друго и в случая това е най-лошото Sad Мъжа ми полудя, развика се-ако има спешен случай с час ли трябва да се влиза! Чу ни чак личната, която излезе да види какво става. Разбира се веднага ни прие.
В същото време мога да ти кажа че когато се наредя с малкия на опашка само пенсионерите се сещат да направят забележка, че не ме пускат напред с плачещо бебе.

# 107
Tsugumi, това ми беше целта: "Интересно ми е дали и вие се ядосвате така, когато някоя бабка ви крещи на детето да не гази в тревата, когато седнат на пейката която сте заели, докато вие учите детето си да ходи и ви изблъскат количката на майната си и др.
Може да споделите вашите случки, хем да ви улекне, хем да се посмеем."
Написала съм го в първия пост. А под "хем да се посмеем" имам предвид да се посмеем на случките, защото някои от тях след време започват да ни се струват смешни. Както и да е. Явно с някои от вас говорим на различни езици и всъщност темата не постигна целта си.

Кажи ми на какво се смееш, за да ти кажа какъв си. Така че ние с теб определено седим на различни пейки (спокойно, няма да заема тази, към която предявяваш собственически чувства, имам далеч по-различни проблеми, с които да се занимавам) и се смеем на различни неща.

# 108
Умно, ще мисля над това тази вечер, след секса.......
Секс!???
Че ти с една бабичка не си се справил бе момко!
Жена ти драма е изживяла докато папка катмичка...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Въпрос на възпитание, иначе с мойте 115 кила, две бабички....хммммм Simple Smile
А колкото до драмата, о дааааа, пълна беше...добре че е спрях, сега щеше да има две бабички по-малко Grinning

# 109
Не съм чела за "канчетата", но искам да отговоря - да, дразнят ме. Направо не е за вярване колко са информирани без нет, кабелна и т.н. екстри.
Прибирам се по тъмно у дома, а пред входа баба Ванче:"Де одиш мааа? Твойте са прибраха и забрайха. Ходиха за домати до магазина. Поне да беше напазарувала!

# 110
Каузата е загубена,ако това означава "кауза пердута," защото темата съвсем се измести от първоначалния си замисъл и се превърна в чисто заяждане. Не съм молила мъжа ми да ме защитава, но съм му благодарана затова. Всъщност на мен вече ми е доста безинтересно понеже с някои от вас говорим за 2 различни неща в една и съща тема.

# 111
Темата върви по шаблон. Начукахте му канчето на момичето и някой ще спят като къпани тази вечер.
О, да. Горкото момиче. Младо, здраво, право. Че и с дете. А ние, бабичките, да умираме.

# 112
Каузата не е загубена. Регна се мъжът ти, сега чакаме и свекъра.

# 113
  • София
Каузата е загубена,ако това означава "кауза пердута," защото темата съвсем се измести от първоначалния си замисъл и се превърна в чисто заяждане. Не съм молила мъжа ми да ме защитава, но съм му благодарана затова. Всъщност на мен вече ми е доста безинтересно понеже с някои от вас говорим за 2 различни неща в една и съща тема.
да точно това означава causa per duta,но ако не си молила съпруга си да те защитава,как знае къде да влезе,да се регистира и да пише по конкретната тема newsm78
  П.П> Просто питам не се заяждам,защото преди 2-3 дена имах тема "За потребителите с няколко регистрации..."

# 114
Въпрос на възпитание, иначе с мойте 115 кила, две бабички....хммммм Simple Smile
А колкото до драмата, о дааааа, пълна беше...добре че е спрях, сега щеше да има две бабички по-малко Grinning
Жорка, в случая помисли за килата си, а не за бабичките.
Мисля, че това е по-важно за теб.
Много движение, по-малко папкане и ще си по-доволен от живота.
Дори "бабичките" няма да те дразнят.

Лека нощ!
(Оттеглям се, ще правя секс с мъж, тежащ 80 кг. Шкембето му не покрива важните части.)

# 115
  • London, baby
Много глупости се изприказваха, а да видим до кога.

# 116
Каузата не е загубена. Регна се мъжът ти, сега чакаме и свекъра.

Умно, даже като се замисля малко.....много умно от твоя страна, но.........свекъра за съжаление има по-важни задачи тази вечер.
Преспива съкровището ни, утре ще го поканим официално да се регне, пък белкем ти олекне Simple Smile

# 117
Моят извод е, че анти ССф са най-големите ССФ.  Tired

И добре, че беше Кифлата, та да се успокоя.

# 118

Лека нощ!
(Оттеглям се, ще правя секс с мъж, тежащ 80 кг. Шкембето му не покрива важните части.)

На 210 см, 115 кила, чак пък и шкембе покриващо важни части...моля, моля. Приемам го лично Simple Smile

Приятен и пълноценен секс!

# 119

Лека нощ!

Това определено не е забавно нито пък възпитано .Не бих се подигравала с килограмите на хората , пък и е от значение колко е висок .
Боже, наистина с много глупости се напълни темата  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт