Дразнят ли ви бабичките?

• 14 974
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Много смешна тема Crazy. И голям проблем- една пейка.
Вие на тревата/бордюра/ пънчето/ асфалта не сте ли посядали? Нито кокали ви болят, нито лумбаго и ишиас лекувате предполагам.
Не ме дразни никой, защото не давам повод да ме дразнят- мога да ям права, мога седнала, мога легнала. Детето като го извеждам мога да вървя или да седя където ми падне. Надявам се като остарея да срещна такава непукистка като мен относно сядането, уважаваща странните желания на възрастните и малките им радости.

# 121

Антониоооо-ти си мъж-каж' как да го зарибя?

1. Пусни тъпа тема.
2. Изчакай да се появи Лиска.
3. Хлипайки на рамото Му, уж случайно споделяш за агресията във форума.
4. Той вече се е регнал и е казал на Лиска, че е тъпа.

Не ми благодари, пия джин с тоник, наздраве.

Като ти е тъпа темата не пиши в нея. Аз откакто я пуснах се опитвам да обясня, че хора които не са срещали подобно отношение, няма каво да споделят тук.

Ами мъжа ми знае за темата, защото просто работим на един компютър и страниците, които ползвам си седят отворени.

# 122
Ех, Велеса, Велеса. Що не си седя в ЛаРедут. Злоба в парка, злоба и тук. Мъка.

# 123
Ех, Велеса, Велеса. Що не си седя в ЛаРедут. Злоба в парка, злоба и тук. Мъка.

Много хубави идеи даваш напоследък Simple Smile
Ще ти изпратя сметката от кредитната карта на теб после Grinning

# 124
Жоро, само защото имам слабост към името ти,
ти предлагам да си загасиш борото, но и да си
пуснеш филма "U-Turn". А, и не ме амбицирай!
Ако бях на твоя ръст, килограми и хал, щях да
преместя пейката с все бабичките и да докарам
хамак, но и да го залюлея за всеобщ комфорт.
Постфактум цялата тема е повече от излишна.
Разбира се, модовете се държат за корема сега
от смях и това забавя заключването й. Но иде.

# 125
  • Ямбол
Дразнят ме хора от всякакви възрасти.
Веднага си спомних как онзи ден една жена на възраст около моята беше заела двете единствени пейки пред детската площадка, където обичаме с дъщеря ми да се спираме да си поиграе. Тя стоеше сама, а две деца с нея си играеха наоколо, но не седяха. В първия момент си помислих, че са голяма компания защото по пейките беше пръснала: раница, солети, вода, сокове, дрехи, така, че да е видно, че местата са заети. Е, аз седнах на бордюра, а тя си изкара още около половин час там необезпокоявана от никого, а имаше и други майки, с които си поделихме бордюра.

И възрастни и млади ме дразнят, но то си е до багажа в главата.

# 126
  • София
Дай Боже на всяка такъв всеотдаен съпруг! Чак във форума на БГ-Мама да се регистрира и да я защити от тези злобни,гадни и недоклатени женоря smile3501

П.П> Предлагам да се слеят темите заедно с темата "В услуга на Милото"

# 127
Много светици имало във форума ,бе де да беше така и в реалния живот............
Катюша блазе ти ,че не те болят кокали мен ме болят от 20годишна/артрит май/ това не ми дава право да креща нито възрастни нито на млади да станат от пейката щото съм си наумила ,че е моя.
Хич не вярвам ,че ако някой ви крещи/без значение от възраста/ и то без основание ще му се усмихнете ,извините и ще уважите станното му желание.

# 128
  • Варна
Iliana_, твое право е да си мислиш каквото ти харесва за моята особа или за другите изказали подобни мнения. Мое право е да знам как се държа с възрастни хора, да съм гледала много възрастен такъв и да съм наясно какво говоря и правя в реалния живот.
На авторката и другите изнервени от "бабички и дядовци" пожелавам проява на повече спокойствие в дребните неща, за да имат сили за големите проблеми.

# 129
Катюша аз говоря само за конкретната ситуация не за възрастните хора по принцип,нито пък кой кака се държи с възрастните си роднини .

# 130
Хайде, 7-ма страница е, време е да обобщим. Благодаря за доверието!

Значи, зли бабички (2 (два) броя), са нападнали съфорумка и съпруга и (плах и тих 210 см, 115 кг, мил човечец), седящи на пейка със съкровището им в парк, като тя (авторката) е консумирала катма в същият момент (или поне се е готвила да го направи). Очевидно въоражени (с бастуни?!) и много опасни, те (бабичките, татуираните, с бръснатите глави), са ги изхвърлили с довода, че пейката е тяхна (като 20 годишни ползвателки). Съпругът (вж. описание по-горе) е влязъл в ролята на Миротвореца ( вж. Гугъл) и е спрял логичният гняв на съпругата си и последващото насилие над бабичките.
Следователно, те (бабичките) му дължат 12 броя компоти и 24 броя туршии (от големите).
Други следствия: Свекърът гледа съкровището, те правят секс. Лиска е тъпа. Аз ще плащам чужди сметки от кредитна карта. Катюша не я болят кокалите и сяда където и падне (безсрамница).

Наздраве!

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 23:47 от тони сопрано

# 131
горките бабета ooooh!

# 132
След Тони темата може да се заключи.
Лоши баби, лоши! Пу!

# 133
  • някъде
Хайде, 7-ма страница е, време е да обобщим. Благодаря за доверието!

Значи, зли бабички (2 (два) броя), са нападнали съфорумка и съпруга и (плах и тих 210 см, 115 кг, мил човечец), седящи на пейка със съкровището им в парк, като тя (авторката) е консумирала катма в същият момент (или поне се е готвила да го направи). Очевидно въоражени (с бастуни?!) и много опасни, те (бабичките, татуираните, с бръснатите глави), са ги изхвърлили с довода, че пейката е тяхна (като 20 годишни ползвателки). Съпругът (вж. описание по-горе) е влязъл в ролята на Миротвореца ( вж. Гугъл) и е спрял логичният гняв на съпругата си и последващото насилие над бабичките.
Следователно, те (бабичките) му дължат 12 броя компоти и 24 броя туршии (от големите).
Други следствия: Свекърът гледа съкровището, те правят секс. Лиска е тъпа. Аз ще плащам чужди сметки от кредитна карта.

Наздраве!

Стига бееееееееееее Joy

# 134
  • Sofia
Случвало се е да ме дразнят...Особено, когато се втренчват в мен в очакване да стана в автобуса например. Не че не ставам...понеже съм научена така...

Но мен повече ме дразнят един особен вид майки, които клюкат на същите тези обществени пейки, крещят по децата си за да направят впечатление на крещящите си приятелки-майки и плюят семки около пейката, до която играят собствените им отрочета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт