Дразнят ли ви бабичките?

• 14 953
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Сопрано, забрави в следствията да добавиш, че мен кокали не ме болят  Joy.

# 136
  • София
Моят извод е, че анти ССф са най-големите ССФ.  Tired

И добре, че беше Кифлата, та да се успокоя.

мда... доста реномирани никове се изложиха здраво в тази тема...

# 137
Хайде, 7-ма страница е, време е да обобщим. Благодаря за доверието!

Значи, зли бабички (2 (два) броя), са нападнали съфорумка и съпруга и (плах и тих 210 см, 115 кг, мил човечец), седящи на пейка със съкровището им в парк, като тя (авторката) е консумирала катма в същият момент (или поне се е готвила да го направи). Очевидно въоражени (с бастуни?!) и много опасни, те (бабичките, татуираните, с бръснатите глави), са ги изхвърлили с довода, че пейката е тяхна (като 20 годишни ползвателки). Съпругът (вж. описание по-горе) е влязъл в ролята на Миротвореца ( вж. Гугъл) и е спрял логичният гняв на съпругата си и последващото насилие над бабичките.
Следователно, те (бабичките) му дължат 12 броя компоти и 24 броя туршии (от големите).
Други следствия: Свекърът гледа съкровището, те правят секс. Лиска е тъпа. Аз ще плащам чужди сметки от кредитна карта.

Наздраве!

Това определено ме разсмя. Благодаря на всички, които разбраха за какво е пусната темата. На останалите пожелавам да нямат неприятни съприкосновения с баби. Извинявайте, ако съм се изразила грубо в заглавието и първия пост, но дори да го бях написала по-мило, смисъла щеше да е същия, а имено смисълът е важен.

# 138
  • София
Записвам се да следя темата  Peace.

# 139
Записвам се да следя темата  Peace.

Късно е, тя свърши темата. Даже имаше и обобщение и изводи Wink

# 140
Цитат
Става въпрос за тези бабички...

Какво не е ясното на това изречение-за "тези" /тоест някои/, а не всички. Авторката никъде не е казала, че има лошо отношение към всички възрастни хора, както някои се опитаха да кажат.Защо се засягат по-възрастните, които пишат във форума? Както някои казаха,  въпросът не е до възрастта-такива хора има във всички възрастови групи.В случая става дума за баби, аз съм чела подобни теми, в които се говори за млади, за бременни и т.н.Аз съм била бременна, сега съм с бебе и не приемам подобни теми лично.Аз разбирам velesa, най-малкото защото съм имала далече по-фрапиращи случаи с възрастни жени.И не толкова, че съм се нервирала, а по-скоро ми е ставало обидно и мъчно, точно защото съм възпитавана да ги уважавам и да се съобразявам с тях.Защото аз мога да стана и съм ставала по собствено желание /в градски транспорт, в парк/, а те не могат да се съобразят с бременна жена или с дете.Защо?Не визирам конкретно случката с авторката, говоря по принцип.И разбира се, че не е кой знае каква драмата, но какво толкова, че е пуснала тема? Все пак това е клюкарник, или се лъжа? Предполагам, че никой не очаква невероятно глобални и касаещи човечеството теми.

# 141
  • София
Абе ако не ми беше реномиран никът, щях да се изкажа....

# 142
  • Там,където се събуждам щастлива.
В нашата градинка пейките не са достатъчно, а това лято даже са махнали всичките от едната страна. Може и във вашата градинка да има подобен проблем, за който не са виновните възрастните хора, които няматт друго занимание по цял ден, а общината.

# 143
Като бях по-малка ме дразниха,но вче по-скоро ги разбирам и ми е жал за тях. Sad
В градския транспорт винаги отстъпвам място на възрастните-по-нуждаещи са от мен,очевидно е. Peace

# 144
  • Кори Селести
Стана ли време?

# 145
  • София
Резо, чакай да споделя, че мен бабичка не ме и заговаря в парка... От конфликт ли се пазят, аз ли не ги предразполагам към собственическо чувство към пейката, която справедливо съм заела сама?... Озадачих се са!

# 146
Ето, и тук зли бабички ни гонят от пейката. Мъка.

# 147
  • София
Ето, и тук зли бабички ни гонят от пейката. Мъка.

От безкофие я е погнал този старчески синдром на нетърпимост, Тониньо...

# 148
  • Ямбол
Да ни изгониш от пейката ли?
Ти бабичка ли си?
Виж колко кротко си хортуваме, ще станем сами след малко да си лягаме.

# 149
  • София
В-к Нощен труд, брой: утрешен:

"Въоръжена до зъби бабичка нахлу във ФорОм на мирни майчунгели по нощници. Саморазправи се с тях по най-брутален и безогледен начин и ги принуди да обитават брачната постеля, притиснати от форумска скука..."

Общи условия

Активация на акаунт