Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са желанията и предпочитанията на участниците относно раждането?
Какви са мненията за заглавията на темите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са желанията и предпочитанията на участниците относно раждането?
Участниците имат различни желания и предпочитания относно раждането, като например предпочитани дати, методи на раждане, часове за раждане и желание за бързо възстановяване след раждането. Някои участници изразяват предпочитания за датата на раждане, свързани с рожденници в семейството или лични предпочитания.
-
Какви са мненията за заглавията на темите?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
.
.
и много апетитно ми звучиш.
децата ме разконцентрират...
!
Готвих-първо второ и за трето спретнах един кекс!!Чистих мих съдове ядох!!И се разходих!Бая се уморих!И аз като теб Мариам си помислих че работата отива на иззуй гащи накрая 
Ама защо по 12 лв
Аз мисля, че в Джъмбо имат от т.нар. "стара серия" на НУК. Стъклените със сигурност не са на такава цена 
хем ме беше срам, хем ми стана толкова смешно... абе бременна работа
Аз мисля да я изпера и нея и то не аз ами някоя опитна баба,че нашата количка ще си я вземем чак след като родя а тогава надали ще мога да пера на ръка количката
, а ти след рева не се ли почувства по добре, то си е редно в този месец да си пореваваме повечко, че да поддържаме очите и психиката измити