Омъжени за Деви

• 127 611
  • 861
  •   1
Отговори
# 720
Не бой се, все пак ако има верен мъж, то той е от зодия дева или везни.

# 721
Не бой се, все пак ако има верен мъж, то той е от зодия дева или везни.

Дано си права, макар моят да не ми дава поводи, преди да стане сериозна връзката ни, му се носше славата на голям женкар и разбивач на женски сърца. Няма да забравя, как в началото на връзката ни, той къде на шега, къде не, ме попита: Как можа да си избереш най-лошия от всички мъже?  Laughing

# 722
жена дева и мъж дева?

# 723
Омъжена съм за дева вече 21 години , имали сме и добри и лоши моменти . Добрите черти са грижовност за децата когато бяха малки по почивки аз дете не съм пипала . Не ме е нагрубявал абе общо взето си е добричък и интелегентен. И да не си помислите че девите са идеални започвам с лошото Simple Smile без инциативни малко мързеливи и малко стиснати . Добрече съм скорпион и отрано съм го захапала за връта иначе можеше и да не откараме до 21 години брак Simple Smile

# 724
  • Popovo
 Joy  freshhh ии ние сме комбинация дева и скорпион. Само дето аз съм по мързеливата, а той е работния. Но определени, аз съм по инициативната - винаги всичко започва с мен и завършва с мен.

# 725
  • при най-добрия мъж...
Мисля,че бях писала преди в темата,но ние сме той-дева,а аз стрелец.Мога с ръка на сърцето да кажа,че аз съм по-мързелива от двамата,особено когато се отнася за къщна работа.Дори през уикенда си делим задълженията-той чисти,а аз готвя и пера.Нямам оплаквания от моята Дева.Не мога да кажа,че е скъперник-за мен и детето дава всичко,НО винаги си е направил много добре сметката предварително и никога не остава без пари в джоба.Знам,че с него няма да изпадна в неприятна финансова ситуация.И много мрази също непредвидените неща или провалени планове.Въобще,просто не обича да излиза от коловоза на живота си.Обича домашния уют,вкусната храна,веселата компания.Обожава да се разхождаме,да ходим на кино,да пазаруваме заедно.Това е единственият мъж,който е идвал с мен да обикалям магазините за дрехи и да ме изчаква докато разгледам и си харесам нещо.Грижовен,добър,леко суетен и много спокоен.

# 726
  • Sliven
Запис Heart Eyes

# 727
Ох и аз нещо въздишам по една дева напоследък. Аз съм стрелец, и в работата преди месец и половина той започна много ама много да ми обръща внимание. Започна да ми пише и да иска да се виждаме. Всички тогава ми говореха как е сваляч и да не се занимавам и затова си имах едно наум и като цяло му се дърпах доста. Но с времето започнах да го харесвам и аз и тамън да му кажа, че не ми е безразличен и той започна да се отчуждава и сега от две седмици не знам какво да правя, харесва ми доста, но имам чувството, че вече не съм му интересна. Изобщо не знам какво му се върти в главата. Питах го, естествено, аз не мога да си мълча, отговора му е все "не знам защо говориш така". Но аз просто усещам, че не е като преди. Странни са ми тези деви. Направо както аз водех парада в началото, сега е точно обратното и вече нямам надежда да стане нещо.

# 728
Може да се прави на интересен, ти да го гониш. И като гледам има резултат Grinning

# 729
Хайде и аз в групата.

Омъжена за Дева вече 8г. , аз съм Телец.
Недостатък при моя е това, че не е много разговорлив, и от време на време го хваща мързела нещо.
Другото което е, че често се нерви за дребни неща, вместо да си го спести.
Обича да ходи да пазарува , но да се сети да ме изненада без повод не се е случвало.
За децата си се раздава, занимават се когато излизам да свърша нещо. И въпреки, че чета за добра та съвместимост между двете ни зодии, забелязвам че не е съвсем така както го пишат..

# 730
На мен пък ми се струва, че са флегматични, като кажат нещо може да минат месеци докато стане. Поне с такива впечатления съм останала.

# 731
  • Вестерос
Хайде и аз в групата.

Омъжена за Дева вече 8г. , аз съм Телец.
Недостатък при моя е това, че не е много разговорлив, и от време на време го хваща мързела нещо.
Другото което е, че често се нерви за дребни неща, вместо да си го спести.
Обича да ходи да пазарува , но да се сети да ме изненада без повод не се е случвало.
За децата си се раздава, занимават се когато излизам да свърша нещо. И въпреки, че чета за добра та съвместимост между двете ни зодии, забелязвам че не е съвсем така както го пишат..

Към твоето бих добавила и моето- аз съм козирог и просто за доста неща трябва да тикам и ръчкам моята дева да направи нещо, доста инатести са, то и аз съм такава, но се предавам по-лесно сякаш. Понякога изпада в някакъв размисъл и меланхолично състояние. Иначе въобще не е мързелив, като го помоля нещо всичко прави, за доста неща и сам се сеща, чак понякога се дразня , че ми се меси в домакинската работа  повече от необходимото Laughing

Познавам и други деви, имам близка приятелка дева, не съм останала с впечатление, че са флегматични, а общото от моите познати е прекаленото мислене, обмисляне, не могат да вземат спонтанни решения, все да е преценено всичко. Това за мен им е най- негативното качество.  Иначе са добряци и все да се притекат на помощ.

Чувала съм от доста жени, че девите били големи любовчии и мъжете често кръшкали  Thinking

п.п. гледам ,че сте го обсъждали. Моята е септемврийска и няма такива "наклонности", домошарка си е, за сега  Grinning

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 01:22 от Tiffany Aching

# 732
Чувала съм от доста жени, че девите били големи любовчии и мъжете често кръшкали  Thinking

п.п. гледам ,че сте го обсъждали. Моята е септемврийска и няма такива "наклонности", домошарка си е, за сега  Very Happy

То кръшкането не се определя от зодията. По-скоро е въпрос на комплекси  newsm78

# 733
  • Вестерос
О да, съгласна съм. Просто такава слава им се носи. Четох назад темата, обсъждано е точно тази "слава". Забравила съм да пиша, че не съм омъжена, но имаме над 5 годишна връзка.

# 734
Аз съм с моята дева 11 години, не бих казала, че са кръшкачи изобщо. Но съм забелязала, че те са в сериозна връзка само когато са сигурни в чувствата си и се отдават докрай.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт