"Първокласно" пазаруване :-)......

• 34 023
  • 402
  •   1
Отговори
# 60
Ето раниците на Криси на ГАбол която отзад има  за количка с колелца и тази която е ортопедична на таз и несесера

# 61
  • София
Вчера му купих риза за 15. Страшно е готин. Не е строго официална, но аз така или иначе не мога да възприема първокласниците с официални костюми с жилетка и папионка(надявам се да не засегна някой). Сега ще търсим и панталон и обувки. Днес ще ходим да поръчваме и контейнерчето за бюрото, добре че дадохте линк към Еником  Hug, харесах си от там.

# 62
Много полезна тема за всички майки на първокласници.Дива орхидея,какво означава ортопедична раница?
Ние сме си харесали тип чанта,каквито бяха по наше време.Видяхме такива във Вис Виталис,Пловдив.Ако има майки от Пловдив,нека споделят къде какво има!Моят въпрос е какво трябва за физическо-още ли играят с тениски и шорти или това ще е докато е топло?

# 63
  • На черешата
На нас ни казаха бели тениски и шорти /за тях не определиха цвят/,но не споменаха гуменки или маратонки. newsm78

# 64
При нас не искат шорти, но искат гуменки или маратонки за вътре в салона, различни от тези, с които ще ходят навън. Ще имат шкафче, в което да си сържат гуменките в стаята.

# 65
И аз да следя темата.Иначе, за сега само ентусиазъм без нищо купено.

# 66
  • София
Анна,сподели моляте повече за ризката и от къде я взе,че аз нищо не харесах,а търся точно такава не съвсем официална,първо за да може и после да си я носи и второ напълно съм съгласна с мнението ти за официалните облекла на първокласниците.Ще ми се да е нещо като лен или крепон .

# 67
  • София
Анна,сподели моляте повече за ризката и от къде я взе,че аз нищо не харесах,а търся точно такава не съвсем официална,първо за да може и после да си я носи и второ напълно съм съгласна с мнението ти за официалните облекла на първокласниците.Ще ми се да е нещо като лен или крепон .
Довечера ще я снимам и ако ти хареса ще ти дам повече инфо.

# 68
МИ отзад има упътнение за раменете и гърба  което се вади .това се води ортопедично Hug

# 69
  • София
Нашата също се води ортопедична-целият гръб е твърд.

# 70
в нашето училище вместо физическо първия срок ще ходят на плуване, за целта освен цял бански ми искат и плувна шапка
да знаете някои магазин, откъдето да взема детска плувна шапка?

# 71
Да,наистина тези са ортопедичните,сега се връщаме от обикаляне и ми казаха.Обаче много големи ми се виждат,като я сложих на детето то се загуби Joy.

# 72
  • София
miramiranda провери по спортните магазини.
В Спортната палата има магазин на 1вия етаж. Казаха ми, че има магазин и долу в подлеза.

# 73
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние днес доизпълнихме списъка. Останаха четките за рисуване, показалка и  тетрадките. За четките се насмотахме в един магазин за художествени материали. Ми то има хиляда вида, а по списък искат обли(тънка и широка) и плоска(пак така). Някой може ли да ме насочи какъв номер да взема, защото не е толкова просто това "тънка" и дебела"  newsm78 ?

И нашата раница май се води ортопедична. Презрамките са според извивките на тялото, а гърба е твърд, но и тапициран. Голяма е, но все пак блок№4 трябва да се събере със сигурност, а в по-малка едва ли ще стане. Днес пазарувахме от София Прес и на втория етаж в задната сграда най-на края намерих магазина, в който има дрехи-ишлемета. Ми, аз съм ходила там милион пъти, но отдавна, а тогава беше само за играчки. Много Убави неща има, но след 20.08 ще има ново зареждане, та ще го изчакам.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 21:44 от Гита Ог

# 74
в нашето училище вместо физическо първия срок ще ходят на плуване, за целта освен цял бански ми искат и плувна шапка
да знаете някои магазин, откъдето да взема детска плувна шапка?

Има  ги в магазините за 1 лев .А кое е училището ако не е тайна Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт