"Първокласно" пазаруване :-)......

• 34 080
  • 402
  •   1
Отговори
# 105
fros,благодаря ти за изчерпателната информация.И нашата родителска среща предстои,но реших да се подготвя предварително с основните неща,пък после ако трябва нещо допълнително Peace

# 106
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако мъж ми благоволи да се събуди днес, ще идем до Дружбенския Еником да видим и ние бюрата  Crazy

Не само, че ги видяхме, но и взехме, че и стол даже  bowuu. В момента в другата стая е борба по сглобяването.

# 107
  • София
Ние тетриса ще го играем в сряда Simple Smile Дияна си хареса някакъв голям кожен стол, бил много удобен Simple Smile

Гита "Бъстър" ли взе?

# 108

Гита "Бъстър" ли взе?

Че какво друго  Mr. Green ? Плюс този стол

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 09:50 от Гита Ог

# 109
  • София
И аз харесах подобен. В момента има детски столове на промоция. Ще видя на 20ти какво ще купим.
Ние сме редовни клиенти на Еником-а. Издадох на баткото мъж ми как успя да си счупи стола. И той рече "може да е някое китайско производство".
Браво на момчетата обаче. В началото Еником беше един малък магазин, а виж сега как се разраснаха Simple Smile

На мен ще ми се наложи леко да префасонирам стаята. Че бях предвидила малко бщро, а Бъстъра е леко дълъг за оставеното място.

# 110
И този стол се води детски по фактура  Crazy Държах да има подлакътници, а съвсем детските нямаха. Еником ни спечелиха и с упътването за сглобяване. Цяла книжка, обяснено стъпка по стъпка, а не някое листче, милион пъти преснимано. А и всичко пастна идеално, което пак ни поочуди  Party "Офиса" на Танти готов, само една нощна лампа ще трябва, че вечер светлината ще е зад гърба й. Но това ще е подарък от кръстника й за първия учебен ден  Grinning

# 111
Благодарско за списъка Hug Ние купихме раница с колелца, несесер, химикали и куп други дреболии все на Уинкс Laughing

# 112
  • София
И аз ще взимам стол с подлакътници.
Четох, че Еником осигуряват транспорт (за това знаех, но не съм използвала май до сега), предлагат качване на мебелите и сглобяването им.

# 113
  • в страната на абсурдите
и мен миналата година ме тресоха вашите вълнения около помагалата за първи клас!съвет-раниците да побират тетрадки голям формат,защото учебните тетрадки по математика и български са такива!много ми помогна за първия срок гланцово залепящо се блокче.децата първия срок не можеха да четат и изрязвахме кръгчета в син ,червен и зелен цвят.например червеното кръгче се залепя на тетрадката за работа в клас,синьото-на тетрадката за домашна работа и децата така различаваха коя тетрадка за кое е.това беше в нашето училище,може би във вашите ще ги обозначават по друг начин.

# 114
Записче,че и мен ме чака първокласно пазаруване!
Айде вече и аз в тая тема! Mr. Green Треска ме тресе с това у-ще,за мен си е още малък  baby_neutral,какъв ти ученик  Grinning ама вече трябва да се ориентирам към пазаруване.На първо време ще купя раница,анцунг и платненки или маратонки незнам какво ще искат.Кажете ми кои раници са най-добри?

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 17:12 от djolii

# 115
http://www.moetodete.com/content/view/189/2/
Една статия за избора на раници.Реших да се вслушам в нея и вземах раница,която да отговаря на ръстта на детето.С твърд гръб,коланче за кръстта и дебели презрамки-това ми препоръчаха да гледам.Имам чувството обаче,че не сина ми,а аз ще ходя научилище-никакъв ентусиазъм при избора на каквото и да било ooooh!

# 116
  • София
Една статия за избора на раници.Реших да се вслушам в нея и вземах раница,която да отговаря на ръстта на детето.С твърд гръб,коланче за кръстта и дебели презрамки-това ми препоръчаха да гледам.Имам чувството обаче,че не сина ми,а аз ще ходя научилище-никакъв ентусиазъм при избора на каквото и да било ooooh!

Зачи не сме само ние така Rolling EyesТо не погледна ни раница,ни несесер,присъстваше само телом по време на пазаруването и каквото и да го питаш-казва "хубаво е" и толкоз.

# 117
# 118
  • София

Зачи не сме само ние така Rolling EyesТо не погледна ни раница,ни несесер,присъстваше само телом по време на пазаруването и каквото и да го питаш-казва "хубаво е" и толкоз.

При нас е точно обратното, много е щастлив че ще е първолак, опасявам се само да не се охлади ентусиазма му, когато започне училище ...  Rolling Eyes

# 119
и аз ще се запиша да ви следя браво на вас почти сте готови с всичко а ния само една раница сме взели на 04.09 септемри ме викат в училището да платя таксата и тогава ще видим какво ще ми кажат да взимам

Общи условия

Активация на акаунт