Биричка, картофки, плаж - за ВАРНЕНКИ не са мираж!

• 18 914
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Много готино клипче, как плуват бебоците, големи сладури са. И аз бих искала да водя бебка, но не знам къде може във Варна. Сина ми ходи на плуване в дом Младост, но там е за малко по-големи дечица.

# 151
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ВАРНЕНЦИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на именниците  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на DZ. Много семейно щастие и поводи за искрени усмивки Hug

GK, и аз съм Галина Mr. Green. Ти къде във Варна живееш?
Сисе, идея си нямам дали изобщо има подобен басейн тук някъде, но и на мен ще ми бъде интересно. Той нашият тати все иска да прави Дидито плувкиня, даже доста се беше разочаровал в началото, защото ревеше, когато я къпехме hahaha.

# 152
Приятно ми е адаш Sunglasses
Аз живея зад базар Левски, а ти?

# 153
това е страхотно с детския басейн Heart Eyes искам и ааааааззззз Crazy

# 154
Честит празник, варненски майчета!
ДЗ, честита годишнина, любете се, множете се!
Ние сме утре на същата вълна, ама... newsm78 #Crazy Rolling Eyes

# 155
Не мисля,ченякьде вьв Варна има такьв басейн.
Изискванията за хигиена и водата са доста високи и за това трудно се поддьржа.Плуването за бебета има за цел да изгради навик децата да се чувстват "удобно" вьв водата и да не изпадат в паника. Плуването се започва едва на 3-4 годишна вьзраст.
До 6 месечна вьзраст децата притежават рефлекс за гмуркане, който по-кьсно изчезва. Това означава, че когато попаднат под вода, спират автоматично да дишат докато ги извадят над повьрхносста. За това много родители започват с плуване когато бебето е на 2 месеца, ако не се тренира рефлекса изчезва. По-рано от 2 месечна вьзраст не е желателно да се започва.
Тренировките са 15 мин, температурата на водата е 32 градуса.

Аз се занимавам с плуване, но не смятам да занимавам дьщея ми с това преди да навьрши 3 години.
Аз кьдето сьм е много на мода и всичките ми познати са се записалина такьв курс. Скьпо е и 90% от тренироските преминават в снимане с камери и роднини, които аплодират.

Идеята е добра, но моето лично мнение е че това мироприятие е по-скоро за майките от колкото за бебетата.

Дано все пак да такьв басейн вьв Варна. Сигрно има много родители, които биха желали да опитат.

# 156
мацки гледах страхотен филм ШАФЕРЪТ Heart Eyes

# 157
DZ, ти да не си шивачка?
Завършила съм облеклото и шия предимно за себе си Wink Мога да се пробвам ако ти трябва за догодина примерно Joy

Идеално, тъкмо за другото лято ще си имам нова рокличка по мярка bowuu.

Гали, аз живея до новия МОЛ, но почти всеки ден сме в Морската. Днес ще пропусна, защото предполагам голяма блъсканица ще бъде, пък и голяма жееега Sunglasses

# 158
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ВАРНЕНКИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ИМЕННИЦИТЕ  bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на dz, много много любов и семейно щастие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 159
Честит празник на всички от Варна да ни е все така xубав града и честит имен ден на всички Марии със здраве да си носят красивото име  bouquet  bigdance2  party006

# 160
Здравейте всички Stop!
Айде и аз да се вмъкна във Варнеската тема Grinning
Аз съм една новоизлюпила се мама Laughingкакто се вика Wink,с първо бебче-момченце.
Живея в Младост и ще се радвам да се запозная с други мами от нашия квартал.
Запознах се и с други мамчета от форума,но те са всеки ден в Морската,а на мен за съжаление ми е много далече.
Ще се радвам да обменяме опит Hug

# 161
  • Варна
пфууууууууууууу че компютърна драма  Rolling Eyes изгоря ни процесора   Cry няколко дена седях без компютър  #Crazy мъжа на работа поне има...аз се мъчих с телефонен интернет  Tired  пратихме щайгата до софия в сервиза...и по тоя повод си купихме така дългообмисляния лаптоп ,та сега ви пиша от него  Sunglasses  Mr. Green

# 162
пфууууууууууууу че компютърна драма  Rolling Eyes изгоря ни процесора   Cry няколко дена седях без компютър  #Crazy мъжа на работа поне има...аз се мъчих с телефонен интернет  Tired  пратихме щайгата до софия в сервиза...и по тоя повод си купихме така дългообмисляния лаптоп ,та сега ви пиша от него  Sunglasses  Mr. Green

на нас освен процесора ни изгоря и захранването Confused няколко дни нямах комп!В сервиза като ми казаха цената и аз Shocked 400лв.....ми то нов компютър направо!На всичко му се е***о майката ooooh! ама добре,че се намери там някаква част и ни излезе 200 лв ремонта!Та така сега си седя и си чаткам тука по клавиатурата-голям кеф Sunglasses
Току що поръчах на сина ето това от нета

# 163
Сисе, много готино басейнче. Честито на малкия Дани Heart Eyes.

Оф, тези компютърни неволи ooooh!. Ние наскоро сменяхме компа, щото и нашия беше изгорял. Хич не стана да се поправя, та хайде нов.
Добре, че имаме и лаптоп и част от информацията я бях прехвърлила там. Толкова несигурно нещо са това компютрите, а ние толкова разчитаме на тях Close

# 164
Гали беше ме питала в една друга тема как се казва хомеопатичното което давам на Дани след Пентаксима и аз все забравям да погледна  Blush и сега няма да стане,ама да знаеш,че съм ти прочела въпроса и при първа възможност ще ти пиша името Peace

Да знаете какво ще става на 18-ти пред летния........ Grinning в късния следобед! Априлските майки ще си правим Републиканска среща там...ако някоя от вас ме мерне /и ме познае/ да свирка!

Общи условия

Активация на акаунт