Биричка, картофки, плаж - за ВАРНЕНКИ не са мираж!

• 18 936
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Откъм Варната
номера на Балкона е новия ми сутиен Mr. Green Joy

смут и паника настъпи Whistling

Абе и аз така си помислих, то тогаз и аз съм с нов балкон, леко обаче е на горния етаж, като го понатоваря и ще слезе на долния като другите Wink

# 136
DZ, ти да не си шивачка? Аз откога си търся добра шивачка във Варна. Кажете някоя, която хем да шие хубаво, хем да не ми съдере джоба. За времето нямам претенции - мога да чакам Mr. Green

# 137
Здравейте варненски мами,
ще се радвам да се запознаем. Като чета раздумката ви сте като едно голямо семейство - надявам се да ме приемете в него Laughing

# 138
Добре дошла, GK Hug
Кажи нещо повече за себе си Wink

# 139
DZ, ти да не си шивачка?
Завършила съм облеклото и шия предимно за себе си Wink Мога да се пробвам ако ти трябва за догодина примерно Joy

Днес имаме годишнина от сватбата правим 3г

Почерпка

Забравих Честит празник на Града ни  bouquet Дано да върви все напред -но не и от преселение щото вече няма място Joy

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 08:53 от DZ

# 140
  • Варна
Варнааа. честит ни празник на града!!  bouquet

DZ, Честито мила, още много години семейно щастие и радости ви желая. Честито и Горчиво!!!  bouquet

# 141
Добре дошла, GK Hug
Кажи нещо повече за себе си Wink
Добро утро и честит празник на Варна.
Казвам се Галина и имам две съкровища - Стефан на 9 г и Андреа на 3 месеца

# 142
  • Варна
ДЗ, честита ви годишнина. Дълъг семеен щастлив живот ви желая. Много хубава дата сте си избрали  Mr. Green

Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet
И разбира се не на последно място честит ни празник на Варна. Въпреки, че днес аз отново съм на работа, ми е празнично някакси  Grinning

Хубав ден!

# 143
Добро утро Heart Eyes

добре дошла на Галина,ще се радваме да се запознаем  bouquet

честит ни празник на града Wink

ДЗ  много скромно за 3 г. я давай нещо свежо и те 4акаме в морската да го инскусомираме (така ли се пише) Blush

# 144
DZ, честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте!

# 145
Честит празник Варна!
Честита годишнина Диде!

Честит имен ден на всички които носят светото име на дева Мария!

# 146
Благодаря на всички Hug Hug Hug

Днес съпружето не е на работа така че Вале няма да дойдем Mr. Green

# 147
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЪГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА ВАРНА   Hug , както и на всики ИМЕННИЦИ  днес  bouquet  С пожелание БОГОРОДИЦА ДА ПАЗИ ВСИЧКИНИ И НАЙ - ВЕЧЕ ДЕЧИЦАТА  Praynig   Heart Eyes

DZ  ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИА    bouquet  Бъдете най - задружното и сговорно семейство на света и любовта да е винаги между вас  Heart Eyes   Hug

Днес мислите, ли да се разхождате следобяд  newsm78 Знае, ли някой какви мероприятия е подготвила общината по повод на празника  newsm78 ( освен зарята естествено  Mr. Green )

# 148
идея си нямам,Аз ще излизам днес с Дубъл Heart Eyes

# 149
Имам въпросче варненки Praynig

Интересува ме има ли някъде в нашия град подходящ басейн за бебета с инструктор,който да ги учи да плуват да показва на родителите кое ,как ???Искам да водя сина ми на такъв  Peace ето какво имам предвид ЦЪК

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 13:33 от sisee

Общи условия

Активация на акаунт