Биричка, картофки, плаж - за ВАРНЕНКИ не са мираж!

• 18 926
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Откъм Варната
Ааааа Иве няма да изкукваш, фащай фотото и снимай тез казани и всичко чужбинско дето е хубу и тука го нема и показвай снимки да охкаме и ахкаме Wink

# 121
skapa se kirilicata. Ba4o s4upi aparataaaaaa

# 122
Няма котки и кучета, които да скитат безпризорни и да ровят в боклука.
аз се избазиках ,че при положение че имаш такъв домашен любимец ще ти е вярна сянка ,ако гаврътваш от време на време ментовата напитка.

skapa se kirilicata. Ba4o s4upi aparataaaaaa

е днес не ти е много късметлийски ден ,ама карай.Утре ще ти започне денят по приятно и ще имаш повечко настроение!!!

# 123
Какво си правите мацки Rolling Eyes голяма жега на вън ooooh!

# 124
Здравейте
аз сьм нова тук и се надявам да ме приемете вьв вашия клуб. Желая да се запозная с други майки от Варна. Аз сьмот Варна, но в момента не живеем там.
Моята дьщеря е на 6,5 месеца и за пьрви пьт ще идва в града след месец. Ще се радваме, ако ни приемете за компания на кафе или разходка из градината.

# 125
чакаме да се разхлади  Laughing

здрасти synni добре дошла Mr. Green

# 126
Какво си правите мацки Rolling Eyes голяма жега на вън ooooh!
ами стоим си на климатичето в офиЦа Rolling Eyes и си зяпкаме баскетболчето по канал 1  и се тюхкаме и вайкама ,че Хамериканците бият безочливо ,но напълно заслужено комшиите от грЕцко

# 127
Аз ши шия сако и правя проект на макса  Mr. Green Ама всестранно развита личност съм еййййй Joy

# 128
Аз ши шия сако и правя проект на макса  Mr. Green Ама всестранно развита личност съм еййййй Joy

ший там ,може ти дойде акъла Joy

днес ще ме видите с новия Балкон bowuu

# 129
# 130
  • Откъм Варната
....днес ще ме видите с новия Балкон bowuu

Брех ко напрай

# 131
Наистина ли е толкова топло? Вие ме плашите, ние ще дойдем от 15C.... как ли ще го понесе малката?

# 132
Здравейте мили мами  Hug

Как ми липсвахте самооооооооооооо  Heart Eyes Вчера се завърнахме и сега с малката сме в културен шок   Joy На село е е такова спокойствие и тишина, и най - вече чист въздух. Ще кача снимки довечера.

Добре дошли на всички нови мами  Hug

Това за Терариума, лоша работа  ooooh! Към избягалите и подвизаващи се в морската опасни животинки мога да прибавя и още една - мойта дребосъчка  Joy Пакостлива и бърза е като хлебарка вече  hahaha

Какъв Балкон бе Вале  newsm78 днес май ти нямаше нищо   newsm78 толкова ли бързо ги слагат вече  Joy

А на вън е непоносима задуха и жега. Термометъра на Пикадили показваше 39 градуса  #Crazy  Вярно, че се е нагрял, че слънцето го напича ама чак толкова не се е нагрявал до сега  ooooh!

# 133
Наистина ли е толкова топло? Вие ме плашите, ние ще дойдем от 15C.... как ли ще го понесе малката?

Многооо топло е ooooh! Завиждам ти за 15гр Peace
Листата на дърветата не се движат ooooh!

Моя син е пръснал кроики и ги разчита  Joy

Петс   bouquet Hug

# 134
Добър ве4ер

номера на Балкона е новия ми сутиен Mr. Green Joy

смут и паника настъпи Whistling

Общи условия

Активация на акаунт