Биричка, картофки, плаж - за ВАРНЕНКИ не са мираж!

• 18 912
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
sisee що от интернет бе? има ги тези басеини в Пикадили  Wink пък ние си правим плаж на балкона, в коритото...добре че се сетих за него,иначе щях да надувам лодката до припадък  ooooh!  Mr. Green

# 166
sisee що от интернет бе? има ги тези басеини в Пикадили  Wink пък ние си правим плаж на балкона, в коритото...добре че се сетих за него,иначе щях да надувам лодката до припадък  ooooh!  Mr. Green

Верно ли???В кое Пикадили да не се лутам Praynig казвай,че да отказвам поръчката ей сега Peace

# 167
  • Варна
ами би трябвало във всичките да предлагат,но за централното,до окръжна знам със сигурност че ги има , там живея Simple Smile около 17 - 19 лв мисля че бяха ако е по-ефтино в нета, поръчвай Wink

# 168
Благодаря на всички за пожеланията ви Hug

# 169
добро утро,снощи не можах да спя,сънувах един кошмар и като се стреснах Outta Joint 2 часа от 3 до 5 не можах да мигна,като кукуряк Tired и сега на всичкото отгоре някой тъпак ме събуди звъня на вратата,от цветята ще е някой,като се развиках по домофона Twisted Evil

еййй мамицата им #Cussing out къде се нау4иха на нашия звънец да звънят,а той дори не е удобен да го натиснеш с решетка са #2gunfire

и още малко да се оплача, Теди вчера 2 пъти повърна,мисля че го прави нарочно,на обяд след като се прибрах ме,слагам го на стола 2 лъжички му давам и повърна всичката вода която беше изпил на вън Tired и вечерта с супата,хапна половината и я повърна Tired

сега не знам да се притеснявам ли,ба си му м........а,какво му става,нито е отпаднал,виждате го как се държи на вън Outta Joint ако е нещо стомашно не трябва ли да има разтройство newsm78 а той си ака нормално ако,обаче това повръщане което ми сервира ooooh!

е оплаках се,но не ми стана по леко де..........

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 09:12 от Морска

# 170
Цитат
ми би трябвало във всичките да предлагат,но за централното,до окръжна знам със сигурност че ги има , там живея Smile около 17 - 19 лв мисля че бяха ако е по-ефтино в нета, поръчвай Wink

Има го в Пикадили до Окръжна и разликата в цената с това  от нета е повече от двойна Shocked В Пикадили мъжа ми сега го купил са 10лв май каза  newsm78 а в нета+ доставката щеше да ми излезе 25лв!
Добре,че споделих с вас та Virginity да ме светне от къде да си го купя Hug

# 171
мацки,тая седмица без мен на разходка,много се притеснявам да не сме заразили някой,Теди повръща Tired

# 172
  • морето и сините вълни :)
Моркса,споко.обади се на педи Peaceаз давах хомеопатично за повръщане.Ако искаш звънни ми да ти кажа какви са Peace гранулките
мойто гивизе,днеска ще ме побърка.преспивах го час и нещо на крака и спа 20 мин.Кацнала го една муха и скочи дрисъка.побеснях #Cussing out #Cussing outдо 9 часа ще му се омъни фъша д аго видя колко е силен вилен като неще да спи Crossing Arms Naughty

# 173
ква педи кви 5 лв,вси4ки са на по4ивка #2gunfire само наставления по телефона #Cussing out

свързах се с една докторка,каза ми да купя фризовом против повръщане,свещички,да на правя домашна лимонада, ама той не ще да я пие Tired, на обяд хапна,пи малко вода и заспа...........

направо съм бясна на заместничката на нашата педи,тя ме обърка още пове4е,този сироп който ми каза да купя от него стана цялата работа,раздразнил му корем4ето Cry Cry Cry

на 4 лекари звънях,всичките са извън града Sick

# 174
Алоууууу ни за ко сме тука .Ши ги таковам в дъртофелита.Квае тая кви са тея глупости .
Слушаи кака си сега ко щи каже.
Пращаш съпружето да купи
1.Вомитусхил -хомеопатични свещички
2.Натриев Цитрат -да не се обезводни

Махаш млека и глупости.Довош картофи ,ориз,солети.Неща които не дразнят стомахчето.
Вода даваш по малко -да не си натъпче коремчето че лошо става.Сокове и млека не даваш Naughty

Баси педитата Фризовом щи изписва  ooooh! божкеййййй я кажи коя е тая умната.Тои да няма рефлукс беееее  ooooh!

# 175
# 176
Морска, против обезводняване аз на моя синковец дадох когато беше болен 1 банка с клюкоза вместо вода. Тя е 500 мл и трябва да се консумира за 24 часа.
Имате ли температура?-ако да от панадола има остатъчна реакция след спиране на приевма -следва възможен обрив-при нас така беше. По добър вариант е нурофена.
Диетата е задължителна DZ е описала много точно всичко. Вярвам, че няма да се паникьосаш като мен-все пак си мама с по-голям опит. Успех и бързо оправяне на малкия сладур  bouquet

# 177
Добър вечер момичета....ауууууууу гледам отново вирусчето се вихри из нашите редици.
Ние в къщи го изкарахме през отпуската...само Виктор стоически не се прераде и не го гепа гадното дрис-дрис и  повръщането.Пу-пу доброто дете на мама!!!
Всякоо джипи е длъжно при лиспа от работа да има законво регламентиран свой заместник.Така ,че ако няма такъв е за убиване.Освен това е длъжен да има договор с определен екип на неотложна помощ.Това е!!!

# 178
абе тя има заместничка,тя ни докара до тук #Cussing out

# 179
абе тя има заместничка,тя ни докара до тук #Cussing out
Само повръщането ли е все още?Така да кажа каквото знам за този пуст летен вирус!На етапи е, ако сега повръща, другите дни ще е с разстройство и Т, редуват се, може и единия ден да е и с трите ( #Crazy не ти го пожелавам! Praynig ) ! Какво да му даваш, за гликоза -ДА, дай му да пие, за Т-а , ако няма разстройство сваляй със свещички Нурофен, ако имаш, за разстройство най-помага Ентерол и не е гаден на вкус (1п. на два пъти през поне 3ч.)!Само диета, летния вирус не се лекува с АБ-ци!Дано да се оправите бързо и леко! Hug Praynig
А относно горепосочения ти цитат, няма да коментирам  Sick , лекарски грешки при нас бол, объркаха я малката отвсякъде и още сигурно ще я объркват, ама какво да правя като не съм учила да стана лекар, сега.... Whistling ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт