НОЕМВРИйското човече рита силно мама вече!

• 15 557
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от мен!
На всички които са на преглед днес, само хубави новини!

# 106
  • София
Здравейте сладкиши Hug
Успешен ден ви желая и стискам палци на тези, които са на преглед днес. Аз съм чак другата седмица и вече нямам търпение да видя бебо.
Мишле, подозрително палаво и весело ти е днес. Да не е имало кекс снощи Mr. Green

# 107
  • София
Здравейте и от мен!
Днес добре се наспах, закусих и вече пия кафе Simple Smile!
Лек и успешен ден на всички Hug!

# 108
Здравейте ,тумбачета!
Евлогиева -честита годишнина -много ,много дълги години щастлив семеен живот;
На младоженките -честито !Много щастие, любов и рози  bouquet
Браво за хубавите резултати!Момичета дръжте се , ноември всички болежки ще ни минат.
Мирабела ,Мимето ако отидете на 14.08. в МД , дайте малко повече информация, аз няма да мога да дойда , защото  съм на ФМ при Марков.Само затова мисля  , утре ще си видя бебчо .Нямам търпение.
Момичета пожелавам ви лек, спокоен ден и не излизайте много навън , че големи жеги се очакват днес Hug

# 109
  • Бургас
Здравейте и от мен в жегите! Mr. Green
Аз от понеделник съм започнала обратното броене! Joy Нямам търпение да дойде петък и да няма повече работа Whistling Grinning
Мамите, които ще ходят сега на "отворените врати" в МД моля да вземат инфо за датите през септември да видим дали ще мога да ги комбинирам, че на 18-ти ще съм на преглед в МД и ако около тази дата има такъв ден ще отида да видя за какво става дума![smilie=smile3521.gif] Разбира се, разчитам и на информацията от сегашното посещение !  love001
На всички тумбачета на преглед днес стискам палци! newsm17 И държа да се спазва правилото от тук нататък САМО ХУБАВИ ОТЧЕТИ! Naughty newsm10

# 110
  • София
Мишле, подозрително палаво и весело ти е днес. Да не е имало кекс снощи Mr. Green
Ъъъъъъ...к'во беше т'ва?  smile3506 На какво казваш "секс"?  Embarassed newsm78 Имаше такава думичка, помни нещо бременият ми мозък, ама май последно март месец я ползвах, та съм позабравила що беше туй чудо и как се прави  newsm78 Mr. Green
Ама съм му обещала на милото за РД му ден, живот и здраве, който е през януари, тамън ще е минал периода на въздържание след раждането, да си припомним дружно добрите стари времена  Joy smile3521 newsm03

Иначе нямаше какво да кажа, само минах да се разпиша, да не ви хвърлям в чуденка къде съм. Къщата ни ще е пълна до петък, та е голяма веселба. Не мога да се отърва от малкото бръмбарче, все след мен ходи и все протяга ръчички да се гушкаме  Hug

# 111
Добър ден и от мен Grinning
Шамс пожелавам ти днес да е един незабравим ден (втория да е ноември Heart Eyes). Пожелавам ви всичко най - хубаво в семейния живот  bouquet
Аз пък да ви кажа че от два дни установих че бебка е дръпнала изведнъж- корема ми щръкна и стана много стегнат, за жалост и аз си имам болки от време на време и се притеснявам Tired Някой път като режеща- боцкаща болка имам на някои места по коремчето, не е ниско долу а по по средата newsm78

# 112
здравейте и от мен! Много съм се затъжила но се връщам за два дни само!
Да споделя и аз от 21 юли съм с ишиас и лумбаго,болка като прищипано,невроложката кажа че не може да ме лекува просто докато родя така ще е ,бебка натиска лумбален нерв и ме боли от това,куцам като бабка,много е неприятно,трудно се обръщам вечер направо се прехвърлям цялата и пъшкам за ужас на мъжа ми но това си е,каза ми че като родя ще мине,ще остане болка само при лошо време.......какво да се прави физиология!
Надявам се да сте наред всички!
Целувам ви !

# 113
  • Sofia
Здравейте банда

Шамс- ЧЕСТИТО  bouquet
Евлогиева- дълги години на щастие ви желая.
Всички мами които сте на преглед днес , да се порадвате на бебоците си. Hug
При мен всичко е нормално. Изпратих баткото на село , едини майстори се мотат у дома. ремонта бавно напредва.
Не знам вие как сте , но нямам търпение да излез на в болнични и да си стоя по цял ден у дома и да нямам работа.Мечтая си за този момент. smile3503 smile3521
Лек ден

# 114
Леле Розичка как така ще боли при лошо време бе - аз си мислех, че тая гнус ще отмина с раждането ooooh!
И аз съм така - много гадна болка и няма оправия - ама ще търпим само бебо да е добре Praynig
Айде до скоро!
Хей Шамс, бракува ли се бе Laughing

# 115
Момичета, много ми е тъжно днес...  Cry Имах спор с родителите си. В яслата на племенницата ми има случай на хепатит А - готвачката била болна. Когато разбрах за това се притесних и се обадих да се консултирам с детската ни докторка. Тя ми каза, че е най-добре да ограничим контактите си за известно време. Хепатит А не бил опасен за бебето, но се налага болнично лечение, което не е много желателно докато съм бременна. Родителите ми ме обвиниха, че прекалено много съм се била вманиачила и че ако съм имала да се разболявам, ей там съм щяла да се здрависам с някой болен и да се заразя...  Cry Просто умът ми не го побира. Аз ли нещо не съм в ред?  newsm78 А като се има предвид, че майка ми е доктор.
Не знам вие как бихте реагирали в подобен случай, но аз си мисля, че е разумно да взема тези предпазни мерки, които зависят от мен - в случая да огранича контактите. Много ми е обидно от тяхното отношение...  Cry

# 116
Здравейте и от мен.
Шамс и Евлогиева ЧЕСТИТО!
Лек и прохладен ден на всички.

# 117
Здравейте тумбачета  Hug
Надявам се всички да да сте добре , не съм ви чела напоследък .
Вие май ме позабравихте вече, не съм се вясвала от една камара време  Blush
След малко ще изчета поне последните няколко странички, та да съм в час ...

Ние с бебо сме добре, на последния преглед ехографа показа, че вървиме вече с 3,5 седмици напред и ми намекнаха за секцио , ама каквото дойде такова , само бебо да е жив и здрав, пък майка му ще изтърпи кот си требе  Mr. Green
Малко ме болят кокаляците вече, при това между краката, имам чувство, че дирника ми се разширява и ... бе нема да се оплаквам, ама дано после да се прибере гада   Thinking

И сега да ви питам, като ви наболява гърлото , какво се прави ?  newsm78
Нахаках се в една аптека и си исках неоангинче, ма оназ ми видя корема и не ми даде  Crossing Arms Бутна ми някакви хомеопатични - xomeboks , ама сега съм в чуденка да ги близкам ли  или не newsm78

Аааааааа и да не забравя клюкинките, в октомврийската темичка си имат вече първо бебенце , 2 месеца преди термин се е родило нетърпеливото момченце , да е живичко и здравичко малкото бебоче  Hug
Та леко ми настръхна косъма, хора, след тях сме ние ...
Хайде лек ден на всички мамита , аз отивам да ви чета  Hug Hug Hug Hug

# 118
Момичета, много ми е тъжно днес...  Cry Имах спор с родителите си. В яслата на племенницата ми има случай на хепатит А - готвачката била болна. Когато разбрах за това се притесних и се обадих да се консултирам с детската ни докторка. Тя ми каза, че е най-добре да ограничим контактите си за известно време. Хепатит А не бил опасен за бебето, но се налага болнично лечение, което не е много желателно докато съм бременна. Родителите ми ме обвиниха, че прекалено много съм се била вманиачила и че ако съм имала да се разболявам, ей там съм щяла да се здрависам с някой болен и да се заразя...  Cry Просто умът ми не го побира. Аз ли нещо не съм в ред?  newsm78 А като се има предвид, че майка ми е доктор.
Не знам вие как бихте реагирали в подобен случай, но аз си мисля, че е разумно да взема тези предпазни мерки, които зависят от мен - в случая да огранича контактите. Много ми е обидно от тяхното отношение...  Cry
разбирам те напълно,довери се на инстинктите си и не слушай околните дори това да са най-близките ти! Имам същия проблем със любящите си родители - все аз не съм наред,че избягвам синьо сирене,кафе и не искам да кусам отровните миди............и не само това,но е неизбежно,наистина не зная какво им става,не спират с тия подигравки.

# 119
Утро, напълно те подкрепям, че трябва да ограничиш контактите. Ние като майки сме длъжни да направиме всичко което зависи от нас, за да са здрави бебчетата. Коментарите на твоите родители ми звучат доста несериозно и мен това би ме ядосало.

Общи условия

Активация на акаунт