Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните мнения относно мъжете, които помагат в домакинството?
Какви са мненията за движенията на бебетата и промените в бременността?
Какви са мненията за изследванията и инфекциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните мнения относно мъжете, които помагат в домакинството?
Форумът има разнообразна гама от мнения по този въпрос. Някои хора смятат, че е естествено мъжете да помагат с домакинската работа, особено ако и двамата работят. Други вярват, че това е важно и че домакинските задължения трябва да бъдат споделени между партньорите. Въпреки това има и мнения, които предполагат, че домакинската работа не може напълно да замени стабилната работа и заплатата на жената, осигуряващи известна финансова независимост.
-
Какви са мненията за движенията на бебетата и промените в бременността?
Форумът обсъжда различни преживявания с движенията на бебето и промените по време на бременност. Участниците съобщават, че бебетата са много активни и ританията стават все по-силни. Относно теченията, хората споделят истории за болезнени разтягания на костите и ставите, които могат да бъдат дразнещи и болезнени.
-
Какви са мненията за изследванията и инфекциите по време на бременност?
Форумът обсъжда изследвания, инфекции и опит по време на бременност. Участниците споделят истории за микробиологични изследвания, инфекции и лечение. Има изразени притеснения относно възможността за цезарово сечение при инфекции, както и опит с лечение и преживявания с болезнени разтягания на костните и ставните връзки.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви преживявания споделят бъдещите майки във форума?
, няма как да се измъкна за сега по-рано..
.
и покрай нея и панталон и 2 туники
И както винаги и нещица за бебо - ръкавички и терлички
Пак не разбрала- Шамс браво на вас- утре ще ви честитя както си трябва
Само живи и здрави и на 17 септември ще се видим(виртуално) с госпожичката ми

поне нашата от 0-13кг няма, когато беше много малък аз подлагах една сгъната памучна пеленка, иначе марката е АБЦ Дизайн. 
да не чуе дявола) за сега нищо не ме боли и ако съм така смятам да си изкарам на работа докато изляза в първите болнични. Ма то не остана много само 1.5 месеца.
за резултатите
Аз да не съм бавачка.
)пък за времето не се притеснявай при първо раждане ще имаш много време минимум 6 часа ,и кафенце даже ще пиеш