АГ клиника Селена гр. Пловдив- 4

• 38 316
  • 252
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз се сблъсках с проблема чакане за преглед на бебче.Имахме час, но тъй като имаха спешен случай в отделението и се наложи да почакаме около 1 час.През това време върнаха някой дечица.Доста са натоварени и за това така се получава.

# 106
  • на Земята
Днес ходих на ЖК в Селена,та разпитах за цените.
Нормално раждане-830лв.
Секцио-1100лв. ooooh!

# 107
Това новите цени ли са?

# 108
Само че,тези цени са за сега.Моя позната ходи на консултации при Минев,и той й казал,че през февруари(тогава й е термина),нормалното ще е 960лв.а секцио-1250лв.(не съм съвсем сигурна за секцио).

# 109
Е аз до февруари ще съм излюпила.  Peace

# 110
Божеее тия се излагат вече,явно искат да догонят софийските болници по цени.Не стига че тая година 2 пъти вдигат цените,ами вече мислят и за другата година. newsm78
Жалко защото сигурно ще има мами ,които ще се откажат с тия цени.

# 111
а я си представи, че това е причината за вдигането на цените, да не е болница за всеки Tired
ми то за третото да очаквам 2000 да стане нормалното
забелязвам и неприятната тенденция цените за нормално и секцио да се изравняват, което според мен никак не е правилно

# 112
Само че,тези цени са за сега.Моя позната ходи на консултации при Минев,и той й казал,че през февруари(тогава й е термина),нормалното ще е 960лв.а секцио-1250лв.(не съм съвсем сигурна за секцио).
При Минев цените винаги са били с около 100лв отгоре  Peace (Ако цената за секцио е 1100лв.при всеки един д-р в Селена,за да ти го направи д-р Минев ще ти струва 1250лв.)
Иначе не вярвам да има ново увеличение през февруари.

# 113
Аз също ходя на прегледи при д-р Минев,от когото съм много доволна.Решила съм да раждам при него в Селена,термина ми е м. февруари.Нормалното тогава ще ми струва 960 лв,а секциото 1210 лв.Като д-р Минев ми обясни,че раждането ако е нормално струва 860 лв, а другите 100 лв са за доктора,за да е на твое разположение последния месец от бременността

# 114
Въпрос до скоро раждалите мами в Селена,трябва ли за бебето дрешки след като се роди или само за изписването му?

# 115
Дрешки ти трябват само за изписването. Всичко друго за бебка и теб е от там. Peace

# 116
  • Пловдив
Прави ми впечатление, че вече е 4-та тема, а се задават почти едни и същи въпроси. ooooh! Момичета, прочетете темите, там е отговорено на доста въпроси и тогава питайте ако има нещо  Peace
А относно това, какво трябва да се носи като багаж в клиниката, сме го тъпкали хиляди пъти ......  Naughty

# 117
Благодаря за отговорите ви,ще се постарая да не се повтарям.

# 118
  • на Земята
Прави ми впечатление, че вече е 4-та тема, а се задават почти едни и същи въпроси. ooooh! Момичета, прочетете темите, там е отговорено на доста въпроси и тогава питайте ако има нещо  Peace
А относно това, какво трябва да се носи като багаж в клиниката, сме го тъпкали хиляди пъти ......  Naughty
ЕЙ,ИЗПЛАШИХТЕ ХОРАТА С ВАШИЯ ПОСТ И ТЕМАТА БУКВАЛНО СПРЯ.Искам само да Ви кажа,че предишните теми са доста старички,а и не може да претърсиш всички постове.Темата е за клиниката и всички въпроси задавани тук са адекватни досега.Така че не виждам какъв е проблема ,всеки да пита това,което го интересува.А тези,които знаят всичко,да не им правят забележки,а да им помогнат с каквото могат.Нали за това са форумите ?! Peace

# 119
ЕЙ,ИЗПЛАШИХТЕ ХОРАТА С ВАШИЯ ПОСТ И ТЕМАТА БУКВАЛНО СПРЯ.Искам само да Ви кажа,че предишните теми са доста старички,а и не може да претърсиш всички постове.Темата е за клиниката и всички въпроси задавани тук са адекватни досега.Така че не виждам какъв е проблема ,всеки да пита това,което го интересува.А тези,които знаят всичко,да не им правят забележки,а да им помогнат с каквото могат.Нали за това са форумите ?! Peace
Точно така,нещо се спря да се пише тука,незнам защо
[/quote]а на тебе ти пожелавам леко раждане и ако раждаш в Селена,пиши след това:)

Общи условия

Активация на акаунт