АГ клиника Селена гр. Пловдив- 4

• 38 313
  • 252
  •   1
Отговори
# 120
  • на Земята
Благодаря адаш!Ще разкажа ,разбира се дано всичко мине добре Praynig .

# 121
И ти ли си Теди:)При кой лекар си решила да раждаш?Или няма да ангажираш никой.Аз  живи и здрави при Минев ще раждам

# 122
  • на Земята
Аз съм при Матев.Много съм доволна,но се чудя дали да го ангажирам или като почне ще тръгна ,пък който дойде.Те всички са добри там. Ще видим, за сега нямам уговорка.В петък съм на запис на тонове ,та тогава ще го попитам.

# 123
секцио или нормално ще раждаш?С епидурална упойка,нали?

# 124
Прави сте,щом съществува тази тема може да задаваме каквито си поискаме въпроси Naughty
Наистина има много изписано,но все пак....е да си пишем.И аз живот и здраве ще раждам там-малко остана.Пожелавам на всички леко раждане и да пишете как е минало  Hug  bouquet

# 125
didipidiти при кой мислиш да раждаш?

# 126
При д-р Кръшков

# 127
Пожелавам ти всичко да мине добре и леко раждане,Ние ходихме онзи ден на 4Д и ме гледа д-р Кръшков,много мил човек ми се видя

# 128
  • на Земята
секцио или нормално ще раждаш?С епидурална упойка,нали?
За сега е нормално,но нищо не се знае.С епидурална,стига да не закъснея за нея,че като гледам моите съфорумки отиват с 5-6 см разкритие без да са разбрали, а тогава вече май е късно.Тя се слага при 4 см.
п.п. Писах ти на лични ,дали си ти или бъркам newsm78

# 129
Благодаря и на теб лека бременност и леко раждане   bouquet
Симпатяга е и за мен е добър специалист.

# 130
И аз живот и здраве съм там януари при д-р Карагьозов. Август бях в Селена за серклаж.  Peace

# 131
може ли един малко тъп въпрос да ви се стори,но какво е това серклаж?

# 132
  • на Земята
ЕЕЕЕ ,тръгна темата най-сетне !
Само така!

# 133
Серклаж е зашийване на шийката на матката поради преждевременно разкритие.  Peace

# 134
благодаря за просветлението

Общи условия

Активация на акаунт