АГ клиника Селена гр. Пловдив- 4

• 38 317
  • 252
  •   1
Отговори
# 90
чакам. Peace
имаме си семеен лекар педиатър, но както знаете децата винаги се разболяват или вечер или в почивните дни.

# 91
Vann, това, което ти се е случило е ужасно! Sad Надявам се, че всичко с бебчо ще е наред. Praynig

Има педиатър в Селена - 2 бр. Laughing Ние ходим при д-р Молева. Всеки месец водим малката при нея на консултация. До колкото знам педиатрите са там само до 14:00 часа. Вечер няма кой да преглежда. Прегледът струва 20 лв., но не знам да има пакет услуги. В събота съм водила беба за ваксинация, но мисля, че и през уикенда си има педиатри в клиниката. Peace

# 92
Много кофти работа  Shocked.Съжалявам за случилото с бебенцето ти Vann.Явно и такива неща се случват,но да не обяснят е тъпо Naughty Много здраве,късмет който го има бебшока ти,да ви радва и да ви слушка  baby_neutral

# 93
  • Пловдив
Vann милото детенце, ужасно съжлявам! Бързо възстановяване ви желая  Praynig

# 94
Vann-дано детенце се оправи бързо.опитай се и ти да го преодолееш,желая успех!
когато аз родих дъщеря ми в селена при д-р кръшкова бебето беше с фрактура на ключицата,съобщиха ми веднага за проблема,притесних се много но бях уведомена.това  е по тяхна вина,при раждането са я издърпали и са я счупили,но всичко ми беше обяснено.грешки стават,но майката трябва да е информирана.

# 95
здравейте
родих на 19.09.08 в селена.израждаше ме д-р минев.всичко мина чудесно и не толкова болезнено
казаха ни че имаме право на безплатен преглед
записахме си час за четвъртък.ще ми кажете ли какво представлява прегледът и дали само на беба ще направят или и на мен?благодаря предварително

# 96
Честито бебе Роси, да ти е живо и здраво, дай боже и ние да се сдобием януари с едно здраво възопче. Praynig

# 97
здравейте
родих на 19.09.08 в селена.израждаше ме д-р минев.всичко мина чудесно и не толкова болезнено
казаха ни че имаме право на безплатен преглед
записахме си час за четвъртък.ще ми кажете ли какво представлява прегледът и дали само на беба ще направят или и на мен?благодаря предварително

Здравей първо честито и от мен безплатния преглед е както за майката така и за детето при майката се извършва мануален преглед да се види колко се е прибрала матката а за бебчето е консултация на която ти разясняват доста подробности относно отглеждането на бебето и е много полезна Simple Smile

# 98
Роси_ка,и аз съм си записала час за вторник. Simple Smile По принцип след раждането имаш право надва безплатни прегледа в клиниката-един за детето и един за теб. PeaceТвоя преглед се състои от проверка на матката-до колко се е прибрала и дали всичко и е наред след раждането.Преглеждат те с ехограф.И ако имаш шевове-ще види и тях. Peace А бебчо го теглят и мерят-стандартните процедури при детската консултация и ти обясняват много полезни неща. Това е! Hug

# 99
Това което се еслучило с бебето на vann  е наистина много травмиращо за майката,докт. е длъжна да уведоми за състоянието на бебето веднага.Дано всичко се оправи .На мен ми казаха за безпл.преглед на бебето ,но за мен нищо не споменаха.

# 100
van,това което разказваш наистина е УЖАСНО!!!След всички суперлативи,които съм чела за д-р Топалова,разказа ти ме потресе!Но нали знаеш,че и най-големите специалисти също са хора и понякога правят грешки......

Лошото е, че д-р Топалова доста често греши Naughty

# 101
Момичета специално за прегледа на децата имайте предвид,че понякога се случва доста да се чака,въпреки записаните часове(които напоследък винаги се дублират),може да има и раждане.Отказах да водя там децата си именно поради тази причина,последния път чакахме час и половина #Cussing out.

# 102
За прегледа на децата и аз искам да се изкажа.Още когато бях бременна се наложи да изчакам доктора и през това време дойдоха около 6-7 двойки с бебетата и всички ги испратиха да чакат в стаята за свиждане,която е в самото начало на род.отделение и не е най-удачното място за чакалня според мен.

# 103
Привет на всички мами от форума Simple Smile Аз съм много щастлива мама на 7 и половина годишно момиче - вече първокласничка и вече съм "малко бременна"  за втори път  Grinning  Живот и здраве ще раждам около май месец и съм решила това да стане в клиника "Селена"  Grinning Благодаря на всички, които са изказали мнение за преживяванията си там   bouquet Със сигурност ще видите и моят пост догодина - дай боже да е и той "цветя и рози и розови облачета"  Laughing

# 104
Здравейте момичета. Вече е октомври месец, но още не са казали новите цени. Сестра ми ще ражда ноември в Селена при д-р Даскалов и вчера беше на преглед. Казал е , че цената ще е с 200лв по висока от колкото е била, но това било ориентировачно. Тя ще е секцио . Цената беше 1100 лв. Това значи , че ще стане 1300лв. За нормалното раждане нямам информация.

Общи условия

Активация на акаунт