От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 224
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  bouquet  bouquet  bouquet Деси, много ти благодаря, от сърце Hug
Парите са събрани вече!  Hug

# 271
Деси, браво   bouquet  Аz тъкмо се 4удих как да направя да ги пратя....Нуни, ако имат нужда от неЩо друго, дръж ме в те4ение  Hug

Хайде да се оплаквам, тръШнах се болна  Sad  Милена се оправи zа един ден, ама аz.....Пак синуzит, аман ве4е, и пак тръгна на долу. Като си спомням предния път как каШлях 3 седмици и не можах да спя, лоШо ми става  ooooh!

# 272
Ами и аз мисля, че трябва да са безплатни - с направление от доки. В крайна сметка това го изисква държавата, не го правя за себе си. Иначе ще проверя Васермана си, ако трябва пак да ми взимат - по-добре Саш да се боде. Но мисля, че Вас имам.
Понеже на Алекс техните ми казаха, че са платили 30 лв за изследванията - кръв, ако и Вас, затова се чудех.

Нуни, много добре сте направили. Ако беше казала за гарнитурата - щях да им дам парите за нея да си купят каквото искат /ако нямат нужда от тази мебел де/  Blush ДесиPeace

# 273
  • София
Деси, много бързо реагира! Hug

Аги и Данче, безплатни са - всечко друго е спекула някаква! личната едлъжна да ти даде изследванията през касата и няма такова нещо като лимит! Плаща се само 2 лева за бодването! Аги, ти трябва да имаш васерман направен, така че спестяваш това изследване! Незнам за кой Алекс говориш, но  ерано за изследвания! Като си дойде директорката гооври с нея, за да си сигурна, че градината ще работи и тогава действай!

Днес времето естрахотно! Да се надяваме да е така и утре! Praynig

# 274
  • София
Дес   bouquet

Вени, дай ми доказателство или къде да го търся, за да мога като ми каже следващия път личната, че нямам право на безпл. изследвания да й го докажа, защ. ако каже, че една приятелка ми го е казала няма да хване мн декиш.

# 275
  • София
Ето: http://images.tedkamar.multiply.com/attachment/0/R@Do-woKCtAAAEr … pdf?nmid=87017456

Това го взех от тема в Нашите деца - излиза, че ако си пускал тази година чревни изследвания, втори път не се полагат! Но за кръв и урина инщо не пише! Явно чревните със сигурност ще плащам!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 18:29 от Вени*

# 276
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕНИ!
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА!
МНОГО ВЕСЕЛ ДЕН ДНЕС!

bouquet Hug  bouquet

За изследванията щях да пиша - ако лекарят е добронамерен, ще измисли, какво да пише в направлението, така че да не се плаща изследването. Не знам, къде го пише, но нашият доки действа така. Поне ние като тръгнем по лаборатории първите изследвания винаги са някакви ужасяващи и все се налага повторно изследване в друга лаборатория, за което освен 2-то лева, друго не плащаме. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 08:38 от envia

# 277
Честит Рожден Ден, Вени!
Бъди здрава и все така готина!

Имах предвид, че на Алекс/на Тони приятелчето/ са пускали лятото, за да постъпи в яслата. Тогава са дали към 30 лв за изследвания - Васерман, ако и кръв. Сега пак ще пускат, но според мен лекарите ги таралянкат нещо, аз съм сигурна, че Ангелов няма да ме кара да плащам това, което може да пусне.

# 278
  • София
Мерси за пожеланията!
Ето да се почепите виртуално за мое здраве:

Аги, и аз се надявам на Ангелов и неговата добронамереност!

# 279
  • София
Няколко дни се поразтъпках из Рила, заредих се с много приятни емоции и от днес пак съм на тръстиката. Но да се похваля свалените ми килограми са почти 20  bowuu от юни месец насам. Имам още много да свалям, та ще продължавам стриктно да си спазвам диетата и спортния режим.
Преди да се кача на Рила изкарах 3-4 дена с моето съкровище. Емчо е пораснал и почернял, приказва все повече и милото като се залепи за нас не ни изпусна от поглед. Много му липсваме, както и той на нас. Но ще се наложи да изчакаме с прибирането му в София поне до 15 септември... Ще се наложи и прегледите и изследванията му да се пуснат във варненско и ще си плащам всичко.
За какъв Васерман става дума, че не се сещам да са ми искали и такова изследване?

Аги, със закъснение - честито ти порастване и помъдряване. Бъди все така енергична, усмихната и много обичана!
Вени, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и обичаща!

# 280
  • София
Вени, честит рожден ден! Чувствай се винаги обичана и щастлива! Весел празник!    bouquet

Деси, браво!  Peace  Нуни браво и на теб! Аз въобще не се бях сетила излишните мебели да дам на някого. Висяха на тавана докато не направиха почистване от входа.

Ванче, честита книжка! Спокойно и приятно шофиране!

Хубав ден!

# 281
4естит рожден ден, Вени   bouquet  Много zдраве и Щастие ти желая  Hug

Ра4е, браво, евала  Hug  Каква диета паzиШ? Дай една снимка да те видим  Flutter

# 282
Вени, честит рожден ден   bouquet Бъди здрава и щастлива, усмихната и винаги обичана  Heart Eyes

Момичета, сега се прибираме от големи разходки и като пооправя ще седна да ви прочета и да се включа по темите  Hug Hug

# 283
Вени,честит рожден ден!
Желая ти вечно щастие,нестихваща любов и много много усмивки!
[/size]

Ванче,честита книжка,желая ти леко и безаварийно шофиране  car003

Наде,добре дошла,липсваше предполагам на всички,и на мен  Hug
После чакаме снимки Naughty

# 284
  • София
Вени, Честит рожден ден! Желаем ти много здраве и сбъднати мечти.   bouquet

Васерман искат при първоначално постъпване на ясла като се прави картона на детето. Ако вече е ходило само чревните изследвания се правят в началото на учебната година.
Аз тъкмо днес взех направление за Соня. дадоха ми и стъкълце с лепенка за дупето.
Изследванията ги правя в клиники Лора и се плаща само 2 лв.

Раче, браво на теб!
Наде, тъкмо щях да питам къде зачезна....

Общи условия

Активация на акаунт