Трети месец мина вече , Февруарче вече е човече!!!

• 18 842
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте отново от мен Simple Smile

yanast, 4РД на малкия мъж и от мен Simple Smile Да сте живи и здрави всички!!!

blueberrygirl , cutesmallcat , dessi06 много ви се радвам Simple Smile Ама много сте лаконични... пофукайте се малко повече... Аз като нямам новини за мен вашите са все едно мои Simple Smile

zitka, море, планина, вила... все става - само да си починете!!!

hamelionche , снимки - задължително.

При мен - нищо ново... все повече ми се струва че нещо ми мърда в корема.. ама все ми се струва че е рано...
Аз си записах час при козметик за утре - много съм доволна, че вече съм като космодиск Simple Smile Аз по принцип не съм от най-безкосмените, но напоследък е ад... а коремът ми е като на някой чичко... все едно си имам полянка... както и да е Simple Smile

Усмивки и   bouquet за всички Simple Smile

# 91
  • София
 Здравейте,мили февруарки! Grinning
Най-накрая и аз събрах смелост да се запиша при вас,въпреки че ви чета от самото начало.Чаках да мине т.нар. рисков период,за да се присъединя.
 Накратко за мен.Родом съм от Пловдив,но от 3 години живея в Канада.С бъдещия татко сме женени от почти 5 години,като повече от 2 от тях минаха в опити за бебе.Най-накрая стигнахме и до ин-витро,за щастие успешно.В началото чухме 2 сърчица,но в 8-та седмица прокървих и сега си имаме само едно бебче-да ни е живо и здраво  Praynig
 Терминът ми е определен за 19.02. и ще се радвам през следващите месеци ( а защо не и години) да споделям с вас радости,тревоги (няма как и без тях,но дано са малко и незначими),и само добри новини.

# 92
Добре дошла сред нас!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 93
cutesmallcat по отношение на нухалната гънка и на моето човече я измериха 1,9 в 13,6 седмица беше голямо 7,7см. Доцентката каза, че е напълно в норма ( а тя е 3мм за тази възраст и големина на бебо)  така че не се притеснявай излишно и не му мисли много. Бебоците си растът без да му мислят и ние само излишно се тормозим. Даи боже всичко до края да е наред:)
 Момичета много ви се радвам на добрите новини за бебовците Hug Аз съм на преглед на 18 в маичин дом при доцент Русева уж да ми следи миомния възел, но аз ще я накарам да поразгледа и бебчето може пък и мен да ме огрее някоя новина за някой израстък или респективно за липсата му  Wink
 *hope добре дошла при нас е весело да знаеш   bouquet

# 94
  • Стара Загора
Уф,докато се добера до копма и сте изписали 5 странички,е страшни сте.Сега трябва да насмогна да ви чета.Имам много работа тези 2 дни ,а една глава ме цепи и гледам максимално да избягвам компа,ама не става  Crazy
РЕД,честито!Много щастлив и пълен с любов и деца семеен живот!  bouquet
Хоуп,добре дошла при нас!!!!!!  bouquet Много ти стискам палци всичко до края да е наред и на финала здраво бебче! Praynig Аз също съм бременна от ин витро с едно бебче. Hug
Yanast,да ти е живо и здраво малкото момче  !  bouquet
Аз пък все още нищо не усещам в коремчето си ,ама е рано май -14 г.с. newsm78 пък и първа бременност ....май ще почакам.Вчера бяхме на доктор-всичко е ОК ,слава богу  Praynig
след 2 седмици ще правя БХС.
Сребърна,този път всичко ще е ОК.Форумските палци знаеш ли как помагат  bowuu

# 95
*hope Добре дошла при нас,желая ти една лека и красива бременност както и на всички момичета.

# 96
*hope,добре дошла в нашите редици!(прозвуча малко комунистичестко...ама нали всъщност сме си една комуна-споделяме си.... Laughing)
  Cutesmallcat,ти защо се притесняваш след като"гънката" си е съвсем в норма?И на мен миналия понеделник ми казаха 1.46,а вчера 1.1 .Ако е над 3 мм,тогава е малко притеснително.
  Да ви питам,момичета,мислили ли сте за някаква гимнастика или йога за бременни?То май преди края на 4-ия месец не е препоръчително,но за после?Просто за тонус?Аз спортувах(сравнително активно),но сега от почти 3 месеца не съм и не ми се отразява много добре.

За малко да забравя!Спомняте ли си,че ви писах как предишния път като бях бременна точно излизах от Майчин дом след БХС и видях една жена,гушнала детенце с Даун?Е,днес ми се случи абсолютно същото... Shocked,само че беше момченце с баща си.Странно съвпадение Thinking
Ще кажете,че все пак това е на територията на медицинска академия,но аз като студентка 6 години обикалях там и не съм виждала..

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 17:27 от толо

# 97
Tоло,миличка,не мисли глупости и не бъди черногледа!!!!Всичко ще бъде ОК.За всички нас.Вярвай в това.Добре дошла на hope.Лека и безпроблемна бременност!

# 98
Здравейте и от мен! Да ви се оплача почти целите ми крака са в пъпчици, най-много на сгъвките. Личната каза, че съм прекалила с прасковите и белтъчините. Сега се мажа с Елоком и съм на диета. Дано поотминат и не се наложи да пия и хапчетата! Внимавайте и вие с мъхестите плодове и храните, богати на белтъчини. А как ги обичам! Иначи се чувствам добре. А явно от притеснение, снощи сънувах ужасен сън!

# 99
  • София
Благодаря за топлото посрещане,момичета!
Zabche,видях че и ти си с ин-витро,а също така сме с един термин.Явно сме минавали през всички етапи по едно и също време Simple Smile
cutesmallcat,не търси под вола теле!!!Важното е,че нухалната гънка е мнооого под 3мм.,което все пак е референтна граница.Тъй че изобщо не се притеснявай!  Hug
За протокола:Аз също минах през някои изследвания и до тук всичко е наред.До сега  не съм повръщала.Гадене доста често имам (когато огладнея) и все още не започнало да отминава.За килограмите съм +1.5,което мисля,че е нормално за три месеца.
Малко ми е трудно все още да осъзная,че в мен расте човешко същество.Предполагам,че като започна да усещам някакви движения,ще започна да свиквам с мисълта.Просто чакахме този момент толкова много,че още не мога да повярвам,че бременността ми е факт.

# 100
Толо, според мен тълкуванието ти е грешно Grinning Миналия път си видяла майка да гушка детенце със СД и всичко с твоето дете е било наред, нали? Значи този път същото нещо трябва да го тълкуваш точно така-значи и този път всичко ще е наред Grinning
Сигурна съм, че наистина всичко ще бъде наред! А може би преди, когато не си била бременна просто не си забелязвала точно тези неща, които сега те впечатляват?

# 101
Yanast,има логика в това,което казваш.. HugНезнам защо ми се загнездва тази натрапчива мисъл.Повече няма да правя такива неуместни коментари EmbarassedСега е време да сме щастливи-лято е,ще си имаме бебета!! Praynig

Hope,на мен също ми е странно,че в мен расте нещо живичко и се движи при това!Тия дни само вадя една рулетка и гледам колко голямо изглежда бебето(налагам размерът му в/у корема си Laughing).

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 18:37 от толо

# 102
  • Sofia
Hope, добре дошла!!!  Hug Радвам се да те приветствам вече официално във форума!  bouquet (Майчета, познаваме се ние отдавна Wink) Много много ти се радвам и скоро в чест на това, че се престраши да пишеш тук, аз пък ще си сложа лентичка за бебока! Laughing
Толо, и аз си налагам телефона по корема, че си го знам, че е 10 см и само пресмятам колко е голям бебока и дали скоро ще му стане тясно и ще го усетя  Mr. Green
Много се радвам на всички хубави новини и доста се вълнувам за всички! Хубава вечер и  Hug

# 103
Hope welcome welcome welcome

Пожелавам ти лека и безпроблемна бременостт и скоро да се радваш на движенията на малкото човече, което расте в теб.
Момичета мен напоследък доста ме боли кръста. Все от едната страна и най-вече като ходя или се навеждам. Не знам от какво е ама е доста неприятно. Но се надявам всичко с бебо да е наред и това просто да е някакъв нерв.

Оф тази седмица пак го дават да се затопля. Много кофти, защото стане ли прекалено горещо и задушно ми става лошо, гади ми се абе отврат.

Преди време някоя мама беше пуснала един линк за килограмите по време на бремеността, мисля че беше Mother of Pearls, моля да го публикувате на първата страничка, че ми е интересно все пак как се движа като килограми. Не ми се иска да се освинвам, че на моя ръст доста бързо ще ми проличи.

# 104
ЗДРАВЕЙТЕ, БРЕМЕЛИНКИ!  Grinning
*HOPE- ДОБРЕ ДОШЛА! Желая ти лека и безпроблемна бременност и февруари здраво и красиво бебче!  Hug
MamaZ- дано всичко е наред! Стискам палци!  Praynig
За кафето- вече пия по едно на ден, но между храненията! Мисля, че няма проблем!
Да ви разкажа днес как умрях от срам! Отивам сутринта на изследвания( кръв,урина, цитонамазка и секрет) и си нося урината от вкъщи както ми е казала доки. Сядам да си чакам реда, за да ми вземат кръв и като ми става лошо, изтичах в тоалетната и там припаднах и разлях урината и после  Sick. Като се осъзнах малко, се наредих пак на опашката и като ми взимаха кръв не потече и капка. Сестрата почака малко, но пак ми стана лошо и ме сложиха да легна, тогава дойде една друга сестра и раз-тряз набодеме пак и така ми взеха кръв. Мъжа ми пък го пратих за закуска и нищо не разбра за моите изпълнения и ме чака отвън да закуся преди да вляза за цитонамазката. И там като видях инструментите, обърнах очите! smile3544 В крайна сметка не ми трябваше тая пуста урина (само дето се притесних, че я изсипах) и ми направиха всички процедури!
Съжалявам за цветущото описание! Сега ми е смешно, защото всичко мина, ама не ми беше добре сутринта!   hahaha ooooh!  Още по-смешното е че всеки път, когато се похваля, че се чувствам супер, на другия ден - стой и гледай какво става!  Joy
Стига съм ви занимавала с моите глупости!
Лека вечер и приятни сънища!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт