LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 994
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 525
  • Beyond the Frontiers
Sамо аз ли не мога да си пусна поръчката. Виси на кошницата и не ще да продължава наникъде. И не мъцва и съобщение... Confused
Да не е това:Ако бутонът за валидиране на поръчката ви не е активен:
Имате в кошницата 2 или 3 артикула, под които пише Article Personalise. Те са се получили, след като сте им сменили размера или цвета.
За да решите проблема, трябва да ги извадите от кошницата и след това може да ги добавите отново с желания размер и цвят.

Съжалявам за тъпия въпрос ама ще го задам. Мисля да поръчам някое перде от сайта, но ме притеснява, че вкъщи сме с корнизи, кукички или както там се водят. Видях, че повечето от пердетата им са за промушване през тръба. Как се справяте с това разминаване в стандартите?
Не може ли да се зашие от тази лентата за набиране на пердета (перделък май се нарича) и да си ги закачаш на кукички Peace

# 526
  • До хладилника, който обичам
Бу исках да те питам какво стана с твоя акаунт?
Писах им пак, още по-гневно. Никакъв отговор, никакво разрешение Confused

# 527
  • София

- да е комплект с чантата  Mr. Green

харесва ли ти тениската, много ли е плътна. и за колко я взе, че сега и се чудя

Тениската с код 69507 ми излезна 20 евро и ми харесва, въпреки че не съм любител на черния цвят.....ама ако й бяха златисти, а не екрю някакво цветята щеше още повече да ми хареса  Grinning Относно плътността.....нормално трико е, не е плътна.

# 528
  • София
Sамо аз ли не мога да си пусна поръчката. Виси на кошницата и не ще да продължава наникъде. И не мъцва и съобщение... Confused
Имате в кошницата 2 или 3 артикула, под които пише Article Personalise. Те са се получили, след като сте им сменили размера или цвета.
За да решите проблема, трябва да ги извадите от кошницата и след това може да ги добавите отново с желания размер и цвят.

Съжалявам за тъпия въпрос ама ще го задам. Мисля да поръчам някое перде от сайта, но ме притеснява, че вкъщи сме с корнизи, кукички или както там се водят. Видях, че повечето от пердетата им са за промушване през тръба. Как се справяте с това разминаване в стандартите?
Не може ли да се зашие от тази лентата за набиране на пердета (перделък май се нарича) и да си ги закачаш на кукички Peace

Това ше да е! Ама защо има линк модифицирай тогава...
тцтцтццт.. убиха ми 2 часа, ама кой да чете

# 529
когато пишете писмо за отказан артикул пишете ли че сте от България и ако да къде?

# 530
  • Sofia
Във формата за контакт има поле с две опции - Франция и други държави, избирам втората.

# 531

Това ше да е! Ама защо има линк модифицирай тогава...
тцтцтццт.. убиха ми 2 часа, ама кой да чете

Санкцията за нечетящи 1-вия пост модератори  е "затваряне на очите" пред спамо-чат в темата в късните нощни часове  Joy

# 532
Във формата за контакт има поле с две опции - Франция и други държави, избирам втората.
Благодаря   bouquet

# 533
Някой знае ли има ли го това яке все още

bouquet

# 534
Мили майчета, моля ви за малко помощ! Вчера по обяд пуснах поръчка, но най-накрая ми изписа съобщение което гласеше, че поръчката ще се обработи ръчно.Все още нямам нищо в суивито, ходих и до банката и ми казаха, че нямам теглени или блокирани суми.На имейла са ми пратили следното съобщение

Nous vous remercions pour votre commande passйe sur laredoute.fr le 12/08/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages

и съответния превод е:
Той в момента е в процес на обработка в нашите услуги. Ние ще се свържем с вас скоро, за да потвърдите Избраният метод за доставка и разпределение на ползите ви

Не ми е ясно има ли някакъв проблем?
Предварително се извинявам ако това вече е коментирано!

# 535
  • София
Някой знае ли има ли го това яке все още

bouquet
Аз вчера пуснах поръчка с него,налично беше,размер 130 или там някъде.

# 536
Отчет от 18.07, тръгнала насам на 5.08  Crazy
много хубава мъжка жилетка ;   бременна блуза-много хубава материя;  2 блузки за детенце ; и още две, както и доста неща не за мен. Видях Пумите от 15Е и не съм очарована.

# 537
  • Бургас
Искам пак да помоля за размери на 162 и 168 от тези двете дудунки:
1) http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482
и
2) http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?producti … tegoryid=23112482

# 538
На мен днес ми е късметлийски ден. Сутринта си получих известието за митница, а като тръгнах да си прибирам колета, в пощата намерих ваучер. Само дето се каних да си почина, но няма да я бъде тая. Иначе съм си получила всичко и на пръв поглед работите са много хубави, но ще изчакам малката да заспи и да ги разгледам по-обстойно. Скоро ще гледам да пусна снимки, а сега пожелавам на всички чакащи като моя късмет.

# 539
  • БУРГАС
Мили майчета, моля ви за малко помощ! Вчера по обяд пуснах поръчка, но най-накрая ми изписа съобщение което гласеше, че поръчката ще се обработи ръчно.Все още нямам нищо в суивито, ходих и до банката и ми казаха, че нямам теглени или блокирани суми.На имейла са ми пратили следното съобщение

Nous vous remercions pour votre commande passйe sur laredoute.fr le 12/08/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages

и съответния превод е:
Той в момента е в процес на обработка в нашите услуги. Ние ще се свържем с вас скоро, за да потвърдите Избраният метод за доставка и разпределение на ползите ви

Не ми е ясно има ли някакъв проблем?
Предварително се извинявам ако това вече е коментирано!

И при мен се получи същото,щом нямаш блокирана сума,най вероятно не си я пуснала.Ако искаш ще ти пратя текст,за да ги питаш да ли си направила поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт