LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 737
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 825
Взех днес от митницата поръчката си от 22.07. Нещата са изцяло за приятелка - детски дрешки. Хвърлих им бърз поглед, докато проверявах кашона за липси, всичко изглежда чудесно, но няма да мога да покажа снимки. Вече е у нея.  Grinning

# 826
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-uni.aspx?productid=32412 … tegoryid=23109815
Някой има ли я и може ли да ми даде ориентиравачни мерки,хубава ли е?

# 827
попълних го както е дадено на указанието в най-долното поле отделно от номера на картата.  newsm78

Като изписваш номера на картата да не би да оставяш интервали, както е отпечатан на самата карта?
писах и слято и с интервали  Cry

# 828
попълних го както е дадено на указанието в най-долното поле отделно от номера на картата.  newsm78

Като изписваш номера на картата да не би да оставяш интервали, както е отпечатан на самата карта?
писах и слято и с интервали  Cry
Успях!!!  Hug БЛАГОДАРЯ   bouquet  bouquet  bouquet

# 829
  • София
момичета,
колко време отнема появата в suivi de commande за поръчка в статус ръчна обработка.
  bouquet

# 830
# 831
Ванчето,
За това  http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-soie-femme-active-wear.a … tegoryid=22899486 четох някъде че е много тънко, но беше много отдавна, тя и темата се е доста дълга

# 832
момичета,
колко време отнема появата в suivi de commande за поръчка в статус ръчна обработка.
  bouquet

Може и да не се появи въобщи. Пиши им да ги питаш има ли такава поръчка въобще.

# 833

панталона е хубав, преди доста време имаше коментари за него, който го е взел е доволен
за потника също имаше коментар, че е много тънка материята и че цветовете са по-бледи
за тениската не съм виждала отзиви

brayan__, при мен и двата пъти не се появи изобщо, а по-късно ми писаха, че няма такава поръчка.

# 834
  • Бургас
Пуснах я отново.Този път всичко ми излезе в суивито.Надявам се да получа всичко . Wink
Благодаря на всички,които ми помогнаха.   bouquet Явно все пак бях объркала номера на валидността на картата.  Embarassed Embarassed

# 835
  • София
алекс, благодаря за отоговора,
в suivi de commande ми се появи следния надпис веднага след валидирането на поръчката - Nous avons bien reçu votre commande du 14/08/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous
което аз си преведох от английски - ние получихме вашата поръчка от 14/08/2008, артикулите ще се появят по долу листвани малко по късно.
Колко време се бави това листване ми е въпроса ?
  bouquet

# 836
ana_solei  Mirama ,благодаря ви   bouquet

# 837
  • Sofia
в suivi de commande ми се появи следния надпис веднага след валидирането на поръчката - Nous avons bien reçu votre commande du 14/08/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous
което аз си преведох от английски - ние получихме вашата поръчка от 14/08/2008, артикулите ще се появят по долу листвани малко по късно.
  bouquet
може и въобще да не се появи обработена

# 838
  • София
  bouquet
Пиши писмо и питай какво става с поръчката. Ако нямаш текст ми пиши на лични да ти го пратя. Има 2 възможности, да ти обработят наистина ръчно поръчката или да те пратят в трета глуха и да ти кажат, че при тях няма такава поръчка и да си я пуснеш наново, но е хубаво да питаш, за да не стане да я пуснеш наново и след това да я обработят ръчно. Прави ми впечатление, че от време на време има такива моменти и на много момичета им се появява този надпис. На мен лично ми се случи 3 пъти, като на 2 от тях не бях ползвала код нито мой нито чужд.

# 839

Панталонът го имам и в двата цвята - много си го харесвам. Единият е размер 38, другият 36 - мога да ги премеря, ако ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт