Кекс с босилек пригответе, АВГУСТ да не изтървете

• 15 686
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Милички, аз се върнах от записа - тоновете на бебчо са идеални, отчетоха се там някакви контракции, колкото да не е без нищо и от вкъщи до Шейново и обратно се влачих пеша Whistling

На Иренка, Буби и Бланш утре желая от сърце всичко да мине по вода и да си гушнат така дълкоочакваните рожбички. Момичета, с вас сме.. Богородица също Hug
Камето, мило спокойно.. не се притеснявай, щом докторите са ти казали, че за моменти няма нищо страшно значи е така.. сигурна съм, че ако има нещо притеснително веднага биха те приели в болницата за наблюдение. Дано скоро и ти гушнеш здраво бебчето си Hug
Си Кей, мъжо работи като системен администратор във фирмата обаче тая вечер ще играе и роля на DJ Mr. Green иначе ако стане нещо тати ми е на разположение поне до събота, неделя, защото после се местим с мъжлето в Дружда Laughing
Ася, наистина се загуби.. дали не ражда..!? Thinking
Малчева, и на теб ти стискам палци всичко да мине наред и да гушнеш малкия Марти скоро Hug

Честит Александър на Котето  bouquet
Нека да е жив и здрав, много послушен и усмихнат малкия красавец Hug

Честита втора месечинка на Калина!!!
Нека расте здрава, красива и щастлива, за да радва мама и тати!!!
newsm18

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 16:29 от IntRiGa_GirL

# 166
  • София
Честит Александър на koteto55 !!!   bouquet

Много хубави размери има младежа - да расте все така юнашки, много здраве, късмет и радост му желая  Grinning

Камето, все пак нали те наблюдават лекарите, не се панирай излишно Simple Smile Скоро ще е и при теб великото събитие, с теб сме заедно на един термин Wink И на мен преди 2-3 седмици ми казаха, че плацентата ми е почнала да старее и с такава плацента не е хубаво да преносвам. Онзи ден на прегледа доктора ми каза, че до събота не се ли роди, в неделя да влизам и да подпомогнем малко. Не било хубаво за бебето да стои вътре с такава плацента и да се преносва, а същото ми го каза и лекарката от ЖК, дето ме наблюдаваше. Няма ли лекар, към когото да се обърнеш и да го питаш по въпроса, все пак е хубаво лекар да си каже мнението?

Мелфин, явно малко хора отчитат този факт, че е високосна година и е с един ден повече. И аз се надявам бебче да си хареса утрешния ден, че ми се ще самичко да си тръгне, но в крайна сметка каквото е писано това ще е Simple Smile Малко ни остана, горе главата Wink Ама вие верно сте си като голямо италианско семейство  Grinning И на мен ми писва да звънят и да питат какво става, все едно аз съм се стиснала и не ща да го пускам да излиза това бебе  Rolling Eyes Все едно на нас ни е по-малко нетърпеливо и хич не ни тежи, просто пей сърце ... Ще ми липсва риткането в корема, но все пак определено си предпочитам да си гушкам вече бебенце Simple Smile

Пухи, последните дни е хубаво все пак да те наблюдава някой. От ЖК поне не те ли насочиха за тонове или някакви напътствия  Shocked Егати и лекаря  Close

Граци, не предавай фронта с кърменето! В кърмаческия форум има мнохо хубави статии по въпроса. Слагай я бебка по-често на гърда, за да може да ти стимулира образуването на кърмата. Отделно има едни такива периоди на растеж, когато се има чувството, че не достига папото, но за няколко дни това се нормализира. Само трябва да устискаш и да не се предадеш Simple Smile А това с меренето и теглилките толкова рано едва ли ще можеш да прецениш реално, най-много да те подтисне ако няма очаквания резултат. Но моя съвет е да се опиташ с често слагане на гърда или попитай в кърмаческия форум - там със сигурност ще ти дадат най-точни напътствия Simple Smile

Малчева, няма да се плашиш, мила Simple Smile Ще видиш срещата с бебо как ще ти се отрази хубаво и ще изтрие от мислите ти всички притеснения Simple Smile Все пак всичко си в реда на нещата, на финала си и при определени показатели, за бебче ще е по-добре да е вече навън Wink

Интрига, поне е успокоително това, че до теб на разположение има близък човек Simple Smile Колкото до позицията на системен администратор на половинката в работата си, ми е до болка познато, защото и моя е такъв Wink

# 167
  • София
Si Key, с тая неговата работа е ужасно.. все закъснява, все говори по телефона, има много работа ама какво да го правя такъв съм си го избрала Mr. Green

# 168
Si Key, няма да се предам. Болят ме зърната и то зверски на първите 3, 4 дръпвания, но после е такова удоволствие. намерили сме си една перфектна поза... Simple Smile Направо сме за снимка. Ще погледна в кърмаческия, но не искам да се вманиачавам. Просто се притеснявам, че не наддава много, заова дохранвам с АМ, но искам да го спра, защото започна да се научава, че като се умори и стисне муцунка идва лесното шише с биберонката и така се глези. Но днес давам само по малко водичка между кърменията инак не мога да се оплача, много ми е послушно детето Simple Smile

# 169
Здравейте момичета,благодаря за пожеланията.Ние вече сме си вкъщи.Всичко мина добре,родих нормално.С няколко шева съм,но ще мине и това.Сутринта получих кървене и отидох в болницата да ме приемат.Цял ден бях с подготвителни контракции ту през 5мин ту през 10мин.Вечерта когато дойде нощната смяна ме включиха на система.Гадно беше при контракциите,родилните,но после самото раждане мина така,че чак не разбрах кога мина Joy на 2-3 напън бебчо излезе. Ето малко снимки да видите http://picasaweb.google.com/dimich85/NashetoBebcheDimana

# 170
Браво, Buba_85!!! Много сладко бебченце! newsm10
...А Ася май ражда сигурно... с тази паднала тапа... пък и никаква я няма... newsm12

# 171
  • София
Si Key, с тая неговата работа е ужасно.. все закъснява, все говори по телефона, има много работа ама какво да го правя такъв съм си го избрала Mr. Green

Много точно описано  thumbsup Ние сме същата работа, а няма да споменавам и че по шантави часове звънят  Close  Ама такава им е работата Simple Smile

Граци, не е въпроса до вманиачаването, ами за бебо кое е по-добре Wink По въпроса с наддаването, четох някъде, че примерно за 10 дена може да качи мъничко, а после за много по-малко време да качи много. А с шишето свикне ли, после е по-трудно да го накараш бебо да се напъва да си дърпа самичко. Ще се справите, в началото винаги е шашкащо  Grinning

Буба, много хубаво отгледано бебоче си имате Simple Smile Да ви е живо и здраво Simple Smile

# 172
  • София
Si Key, така е ама ей го на една седмица вече от как са докарали пералнята не може да намери време да я  монтира /добре, че още не сме се изнесли самички, че как щях да пера незнам ooooh!/, всеки ден вика: "Днес ще отида да купя хладилника и климатика" и после: "Е, да ама нямах време. Имах много работа". Даже сега прати майка си да ни купува хладилник Mr. Green Абе луда работа е нашето.. бебето още не е изпрано и изгладено милото Mr. Green

Буба, наистина е много сладка малката кулка.. радвам се, че всичко е минало добре Hug
Граци, мила всичко ще се подреди с времето.. просто отначалото е малко по-трудно докато се адаптираме всички Hug

# 173
  • София
Еххх........ много благодаря на всички за пожеланията! Hug
Изкарахме прекрасен рожден ден Party
Виждам,че бая бебоци има на 13 -ти да са живи и здрави всички! Heart Eyes Hug
Леко раждаен на останалите мами! Praynig Hug
Охх... като ви чета едни спомени нахлуват в главицата и ми се приисква пак да съм бременна! Mr. Green

# 174
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, имам няколко минутки и бързам да ви изчета, и ако ми остане време да разкажа за раждането.
Още ми е трудно да се организирам с двете деца вкъщи, баткото все повече внимание иска, взел е да прави бебешки бели, ама аз бях чела, че е нормално и бях подготвена. Само липсата на сън взе да ми идва в повече, но пък като си гушнеш бебчето и ти идват сили. Мойта Михаелка иска да суче на 1 час, суче 5-10 мин. и заспива, с топ не можеш да я събудиш, и след час, пак на цица и така 24/7   Grinning Но не се оплаквам Grinning
Сега за раждането: Та аз както нямах никакви признаци, нито контракции, нито паднала тапа (между другото аз така и не я видях тази тапа, нито при това раждане, нито при предното), целият ден на 9 Август шътах, демек гнездих с пълна сила. И понеже не бях излизала цял ден, вечерта мъжът ми ме изведе на шопинг терапия в МОЛ-а. Прибрахме се към 9 вечерта, хвърлих си един душ и грохнала легнах да спя. И хоп, контракция, най-сетне от няколко седмици я чакам, хоп, след 5 минути пак, и след още 5 минути пак...и си викам, я да взема да се подготвя, т.е. обръсна, да си направя със сешоар косата, че ако тръгна да раждам, няма като баба яга да се явя я Mr. GreenВлизам в банята, и се почнаха силните болки, вече контракциите станаха на 3 минути, едвам се избръснах, почвам с фризурата, ама вече превита на кълбо, хич не ми беше до това и с мокра коса и с пълна газ към Токуда. Пристигаме там точно в 12 часа, полунощ, преглеждат ме, 7 см. разкритие. Веднага ме вкарват в предродилна зала, биха ми но-шпа, сложиха ми окситоцинче, и контракциите станаха на 1 минута, и доста продължителни. За клизмата няма да разказвам, не е страшно, всъщност от контракциите дори не и обърнах внимание.Спукаха ми околоплодния мехур и след около 1 час бях с пълно разкритие. Времето мина неусетно, двамата доктори разправяха смешни истории и се бъзикаха, общо 6 души ме обгрижваха и така в смях и приказки дойде време да ме местят в родилна зала. Там, на четвъртата контракция, с по три напъна на всяка се роди моето безценно съкровище.  Прерязаха пъпната връв, тя веднага  изплака и ми я дадоха да я прегърна. От вълнение се разплаках, толкова беше мъничка и беззащитна. Целунах я по топлата бузка, никога няма да забравя този момент. После ми я взеха да я изкъпят, претеглят и т.н.
Ох, пак се разревах....

Пожелавам на всички неродили още леко раждане, като моето,че и без нито един шев съм този път.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 17:15 от mama_galka

# 175
  • Germany
Честити нови бебенца! Да са ви живи и здрави! Аз да ви почерпя, че днес Калина навършва 2 месеца, ще я черпя едно мляко, като стане  Mr. Green. Меган77, благодаря, че не ни пропусна  Hug. Асето нещо изчезна, тъкмо щях да пращам поздрави на Дяволов по нея и тя хоп - скри се, та се не видя, дано скоро да си гушне момиченцето сладко. Аз родих в един ден с една майка, чийто термин беше 15 август, та тя си беше избрала име на момченцето - Мариян, на света Богородичка. И независимо, че се роди на 14 юни, вместо на 15 август, бебето пак се казва Мариян и е голям сладур  Hug. Вече имам слинг, но Калина нещо не го харесва - първия път пищя неистово в него, втория постоя, колкото да се изака  Whistling, на третия поспа за 10 минути и след това пак писък, утре ще видим. Един съвет от мен към чакащите майки - момичета, не изпадайте в такова самонаблюдение и толкова подробности, бебетата рано или късно ще дойдат, почивайте си и се настройвайте положително за новите членове на семейството! Толкова са красиви, мога с часове да я съзерцавам, толкова е спокойна, незащитена, чиста, красива! А някоя мама ходи ли вече в южния парк и по кое време? Целувки от мен и Калина и леко раждане  Peace

# 176
  • Germany
А някой знае ли какво стана с mm2? Дано всичко е наред и да се гушка с бебчо  Praynig

# 177
Здравейте и от мен!

Честито на всички нови мамчета!Да са им много здрави съкровищата и да ги радват много!

Дими  bouquet най-накрая те разкрих Joy Честита ви дъщеричка на теб и Здравко,много да ви радва красивата Александра!

Мамчета,като чета сега вълненията от предстоящите раждания и разказите за самите раждания,все едно наново преживявам всичко и ми се пълнят очите със сълзички Simple Smile
Става ми едно такова хубаво......
Моят Никола и той като Михаелка на мама Галка иска през час да си хапва.Последните два-два три дни е моят малък Инквизитор,но пък като заспи......няма по невероятно нещо от това да наблюдаваш детето ти. Heart Eyes
Стискам палци за мамите очакващи своите бебоци!

# 178
Честита втора месечинка на миличката Калинка!
Да расте здрава и слина и все така чаровна!
newsm51  love001
Si Key,Intriga,благодаря ви за успокоението  bouquet
Дано всичко да е наред с бебончето ми.Утре мисля като отида на запис да ги помоля,т.е.ще си платя да ми направят "основен "преглед-на УЗ,за разкритие и запис.Дано само да не е голяма лудница,че тогава няма да има кой да се занимава с мен...Имам кой да ме следи,дори преди 2 седмици като миказа моя си доктор за узрялата плацента и намалелите води,според него трябваше до 3 дни да родя....да,ама не...И като отидох в Шейново се започна:"Ама кой ти каза? Къде те преглеждаха?Кой те праща?" и т.н.Та като че ли не признават много много мнението на друг доктор,който не е от тяхната болница...Та затова мисля да си искам те да си ме видят и да преценят.Само дано да имат време и да попадна на свестен Доктор,че там има един смотан,дето хич му нямам вяра... smile3515. Най добре ще е беба да си тръгне самичка тази нощ,ама малко се съмнявам newsm78. А утре заради празника със сигурност ще е по-натоварено с планови секция,та незнам дали ще ми обърнат внимание...Дано само всичко да е наред newsm17
Добре завърнали се на вече родилите мамчета! newsm51 Вашите разкази за раждането са много вълнуващи!Бъдете здрави и щастливи! И после ние,изоставащите ще разчитаме на вашата помощ в отглеждането на бебоците! smile3503
Лека вечер от мен и успех на всички,които се запътят тази нощ към родилното,както и на всички,на които утре им предстои срещата с дългоочакваните бебчета! fingerscrossed
Малката Буби нещо изчезна-дали не я е изненадал бебчо,а тя толкова се беше изтормозила newsm78 Май и аз съм по нейните стъпки,ам де да видим....

# 179
  Мамита тук съм и все още 2 в 1  Cry Само че се отдадох на чистене и разходки, белким тръгне диването мамино. Благодаря на всички Ви, че сте се сетили за мен и за хубавите думи !!! Hug   bouquet  Бях и на преглед днес, тапа няма, имам разкритие 3 см и това е. А док каза: " Ще чакаме, бърза работа нямаме" и аз се сдухах съвсем. Благодарна съм му и знам , че го прави за мое и на беба добро, като не предизвиква раждане, ама толкова ми е тежко вече, че полудявам.
 Ковачева мила ще му предам поздравите ти. За сетен път се убеждавам, че е невероятен и като специалист и като човек  Simple Smile
Да ти е жива и здрава принцеската мамина и много да я нацелуваш от мен, и я хапни по дупето Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт