Секс при 50 годишните?

• 44 686
  • 330
  •   1
Отговори
# 270
  • по пътя на светлината
Не, не е простотия да правиш секс на 50 годишна възраст,простотия е да си жена с авторитетна професионална длъжност ,а да изглеждаш(имаш визия ) като труженица на Околовръстното.

# 271
Не, не е простотия да правиш секс на 50 годишна възраст,простотия е да си жена с авторитетна професионална длъжност ,а да изглеждаш(имаш визия ) като труженица на Околовръстното.

Трябваше да има снимков нагледен материал от въпросната жена, защото така не можем да преценим реално тя дали е изглеждала по този начин или само на някой хора им се е сторило така.  Thinking

# 272
  • по пътя на светлината
На теб как би ти изглеждала ,,изсмукана,, жена ,демонстрирайки тази си придобивка не където трябва?
Каквото и да си говорим за всяко нещо си има място и време.
Определено не бих допуснала детето ми да бъде обучавано и възпитавано от учителка ,която безцеремонно се разхожда със смучките  пред децата(повтарям се-има достатъчно козметични продукти)...,надявам се и ти няма да си във възторг?
Имахме  учителка( много младичка Simple Smile) ,тя си позволяваше подобно поведение ,но определено никой не я взе на сериозно,нито колеги,нито ученици,за родителите да не говорим и до колкото знам , вече не е в тази професионална сфера,да не говоря колко мои съученици се възползваха от това поведение.
Тогава ни беше смешно,сега сигурно също бих се усмихнала,но не бих приела отсрещния човек за сериозна личност.
Респект и уважение  се постигат с цената на личния пример.
Всяка професия има своята визия.

# 273
k.a.l.i., с изненада откривам, че освен да се смееш хубаво, можеш и доста добре да се изразяваш. Значи през цялото време си разбирала защо ритахме в пръстта с Edelia. Радвам се, че споделяш мнението ни.

# 274
  • по пътя на светлината
Моите мнения са изразени още на 3 и 4 страница по темата,можеш да ги прочетеш. Wink

# 275
  • При семейството си
Когато работех в колектив, имах няколко колежки и колеги, за които се молех да са ги "ощастливили", че иначе КПД-то им беше нулево. Ама, за съжаление, имаше рядко  външни или изобщо някакви  признаци това да се е случило. И все пак предпочитах да работя, макар и неефективно, с такива хора, отколкото с тези, които  основно бяха заети с клюки и ровене в чуждите смучки. Вторите ми бяха доста по- нечистоплътни. 

# 276
Ще ми се да вметна за 15-и път, че тук говорим не за обсъждане между колеги.. тук говорим за обсъждане на "шефката". Както споменах няяякъде на далечната 5-6 страница, високата позиция в йерархията на една фирма предполага не само висока заплата. Тя предполага отговорности, съобразяване, служене за пример, мотивиране на останалите посредством собственото поведение. Неслучайно секретарката получава /примерно/ 600,00 лв., а шефката на отдела /примерно/ 2 600,00 лв. Тези "смешни" 2 000,00 лв. разлика би трябвало да компенсират някои такива неудобства като това да си изряден винаги.. независимо от това спал ли си, или не, имаш ли любовник, нямаш ли, водиш ли полов живот и т.н. Не би трябвало и да се оплакваш, че те обсъждат  Wink затова си "нависоко", за да те виждат всички добре  Mr. Green а когато те виждат, нормално е и да те обсъждат.
Това, че повечето не са съгласни, съвсем не е учудващо всъщност.. все пак на десетина подчинени, се пада 1 шеф.. ако разпределим това съотношение към форумската действителност, съвсем нормално е преобладаващото мнение да бъде "Абе оставете жената да се наживее"  Wink

# 277
Направо с изненада откривам колко консервативни хора има тук!И мен са ме осмуквали когато бях на 20,младежа беше страстен и само за 1 секунда се бях сдобила с петно!!!И при все това никой не ме взе на подбив,на никой не паднах в очите.Плюс това е виновен мъжа който е смукнал жената...Айде сега на него да се накарате...Те мъжете до какви ли не състояния ни докарват! Но факта че се е случило с жена на 50 години...Това ли ви потриса?Е,дано някой ден стигнем до тази вързаст и тогава всеки от нас да види че живота не свършва на 50! И едно за финал-Не съдете за да не бъдете съдени.

# 278
Еделия, не губиш хъс, момиче! Аз по стечение на обстоятелствата /бях на почивка/ се откъснах от спора за известно време. Сега пък от собствено нежелание се въздържам отново да вляза в него с мнение. Абсолютно никакъв смисъл не виждам - темата си тропа на място. Но си я чета, за развлечение. Wink

# 279
Edelia като не ти харесва поведението на шефката, смени си работата. Хем няма да се нервиш толкова. Дано на новото работно място не направиш откритието, че и там правят секс, че ще има нова тема. Laughing

# 280
 Simple Smile Lyusil и аз се бях отказала, но минаха няколко дни, и гледам, темата започна наново  Mr. Green

molestosa, гледам, ревностно следиш мненията ми, и не спираш да ми опонираш - нали си забелязала, че темата не е пусната от мен  Wink между другото, не ми бери грижите, тъй като аз съм по-скоро в позицията на тези, които следва да се съобразяват какво ще каже/ помисли персоналът им. Няма вариант да харесвам или не "шефката". Няма и вариант да се появя в обсъждания тук вид  Peace всеки сам прави избора си, и носи отговорността за него..

# 281
  • вкъщи
Пази боже от колеги особенно от такива които си врът носа навсякъде.Всеки има право на личен живот ама чак толкоз NaughtyБраво на жената живее си живота   bouquet

# 282
Edelia явно не съм единствената, която мели едно и също.  Laughing Сори, просто ме изумяват изказванията ти всеки път.  Mr. Green
всеки сам прави избора си, и носи отговорността за него..
Еми тогава защо се палиш толкова. Като си и шефка, можеш да си уволниш персонала, щото прави секс. Още в по-изгодна позиция си. Аз се радвам, че не съм ти подчинена или че не работя с тебе. Надявам се не работиш в някоя артистична среда.  Laughing

# 283
Забелязала съм, че тема, която има в заглавието си думата "секс" , ако не я заключат става хит от по 15 страници и нагоре. Така, че хората явно не само обичаме да го правим, но и да говорим за чуждия секс. Whistling

П.П. Аз не правя изключение.  Mr. Green

# 284
Мдаа, и аз направих няколко явно неуспешни опита да спомена, че за друго иде реч  Mr. Green ама на, третата възраст така се вдъхнови да си разказва подвизите в кревата, че няма спирка..
Мисля да се оттеглим, и да ги оставим да се похвалят  Wink - ние нЕма нужда, щото те вече знаят какъв е сексът на 30.. само ми остава да се надявам и да им вярвам, че и на 50-60-70 ще е така  Peace
Мдаа, Edelia, аз като представител на определената от Вас "трета възраст" няма да се впускам в обяснения, ще Ви кажа само едно - малко се изложихте с писанията си. Тя авторката разбра и замълча, а Вие продължавате да се упражнявате в остроумие.
Но както и да е спорът с Вас е безсмислен.
Както казва един познат от "третата възраст" - "Да е друго да му го набуташ, ама акъл не може!"
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт