Прахосмукачки и други немски чудачки по схема No 85

• 17 235
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Риен честит рожден ден  bouquet. Мъжът ти много да те слуша и грижи за теб, а децата да не те ядосват, а свекървата още по-малко.

При вас днес почивен ден ли е? Тук май е, то ние нали сме в отпуска е всеки ден почивен, ама е едно дъждовно и мързеливо. А нали и днес не се работило нищо, та викам да си по мързелувам с книжка на дивана.

Искам да си купя трагетух. Колко дълга трябва да е?

# 106
  • Германия
Риен,
Честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
Желая ти да си много обичана и щастлива жена.

# 107
Риен, честит рожден ден!желая ти много здраве и щестие

Bibitka съгласна съм с това което казваш.Съпругът ми е германец та затова имам право на unbefristet, явно съм пропуснала да спомена тази подробност
 аууу като сте почнали с мъжки прашки тъкмо ги дават по про7  Grinning

# 108
  • Варна
Риен,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet
Пожелавам ти КЪСМЕТЪТ,ЗДРАВЕТО И ЛЮБОВТА ДА СА ВЕЧНО ТВОИ СПЪТНИЦИ,ДА ТЕ СТИСНАТ ЗДРАВО ЗА РЪКАТА И НИКОГА ДА НЕ ТЕ ПУСНАТ!

Честит празник съгражданки HugОбичам си я красивата Варна.

Май,че Марии няма,но нека ни честит празника на всички!

Прахусмокачките ги разнищихме,след няколко дена ми предстои да се сдобия с нова пералня и ютия.
Помагайте,плиис със съвети.

# 109
  • Варна
Татянка,когато ми предстоеше да раждам моят доктор ми препоръча клиниката ,в която той работеше.
Каза ми да ходя да я видя,но да родя там само ако със сърето си кажа да тук ще е!
Казвам ти го това по повод изборът ти за къща.Мисля,че щом това ще е домът ти,трябва някак си да го
почувстваш от вътре.УСПЕХ,дано намерите скоро вашето истинско местенце.
Аз нямам търпение да дойде този момент и при нас.Имаме една къща за продаване в София и септември
ще задвижваме нещата.Е,мечтата ни за къща тук в Мюнхен и в околностите няма да се сбъдне,но какво
пък има и чудесни апартаменти.
Бяхме за 2 дни до Гърция с мъжа ми и се заговорихме с собсвеника на хотела-грък,а жена му българка.
Живеят в Рощок.Човека ни каза,че можеш да намериш къща-110кв м,с 600кв.м двор за 114 000е.Направо
 паднахме. Shocked
Ама пусти Мюнхен,как да се махнеш от него

# 110
Живеят в Рощок.Човека ни каза,че можеш да намериш къща-110кв м,с 600кв.м двор за 114 000е.Направо
 паднахме. Shocked

Брррр в рощок ще пукнеш от студ - такъв клинч, влага и мъгла каквато там видях май другаде не съм срещала #Crazy.

# 111

Искам да си купя трагетух. Колко дълга трябва да е?
Влез на сайта на Дидимос и виж - дължината е според размера дрехи, които носиш. Най-малко 4,20 м ще ти трябва.

# 112
Риен, Честит Рожден Ден!   bouquet Пожелавам ти да си най-обичаната жена и майка на света, да те слушат мъжа и децата! Все така добро и весело настроение да внасяш в темата.

Петка, http://didymos.de/html/ba_kr-wiege.htm отиваш на Das Tragetuch -> Größen. Има табела, дано да се ориентираш.

# 113
Мда, има краиЩа на Германия, където имотите са много ефтини. И в Заарланд не са скъпи, наШ финансов консултант е от там и като ми каzа какви са цените там, направо паднах  Crazy
ДиАнджели, права си май. Като видяхме къЩата, в която живеем сега, я харесахме веднага. Ама пусто не е наШа  Laughing Хубавото е, 4е няма zа къде да бърzаме. Ако намерим неЩо окей, ако пък не, си останем тук и плаЩаме наем и не мислим как Ще плаЩаме ремонти Wink

Забравих да кажа на МиШката, 4е къЩата беШе масивно строителство, 4е реШетките бяха пред проzорците Щото такъв бил zакона и 4е брокера споделя мнението zа енергийно спестяваЩи къЩи  Wink

Пералня, аz скоро гледах zаЩото моято ста4куваШе. Гледай да е  енергиклассе А по въzможност, като обороти бих вzела 1400. АЕГ и БоШ са добри, Мийле са най добри, но и най скъпи, аz имам Баукнехт и съм доволна. Виж промоциите на КарЩат (http://www.karstadt.de/kategorieAnzeigen.do?kid=867729#top) там винаги има супер оферти, таzи на Баукнехт zа 400? според мен е супер, ли4но аz бих я купила.

При ютиите съм фен на Филипс, други не приzнавам. СегаШната е с Карийzа покритие, една оранжева, много съм доволна.

# 114
  • Немция
Diandgeli, наистина имотите в Източна Германия са много по-ниски. Мен лично би ме заболяло сърцето да давам куп пари за имот в Мюнхен на цената , на която бих си взела 2-3 къщи или 3-4 апартамента на друго място.

Интересното е,че и аз съм пребивавала в Рощок по време на един голям студ-беше суров зимен период и ние ... на брега на морето край Рощок,на разходка! cold Беше май минус 10° + силен морски вятър...Морската вода около камъните беше замръзнала.

Относно ютиите- първенец е марката "Ровента", но предполагам не от най-евтините модели. Аз не бих ти препоръчала Siemens-имам(х) различна техника с тази марка и оставам с усещането, че бързо се скапват. И ютията им не издържа дълго, така че избягвам техниката им като цяло.

Pazza, важно уточнение по темата. Peace

# 115
За ютиите - зависи в какъв ценови диапазон и какво се глади. Ако имаш много пране (ризи, панталони с много басти и т.н.) най-добре е директно да си вземеш бюгелщацион, ако е за обикновена ютия аз също съм най-доволна от Ровента(естествено моделът  surfline Mr. Green). Каквото и да взимаш гледай парата да е поне 100 или над 100 г./мин. и по-възможност да има и регулатор за нея.

# 116
Аз имам ютия Ровента, този модел: http://www.ciao.de/Rowenta_DZ_9020_Bugeleisen__2305093
Почти две години я имам, нямам никакви забележки за сега, супер е. Навремето я купих за 100 евро.

# 117
За една бройка да забравим пепеляшка! Ха честит имен ден!

# 118
Абе вие от памперси на прашки и после обратно на перални и прахосмукачки Crazy

Ние наскоро си взехме Bosch Logixx 8 - бая пари, ама засега съм много доволна Peace

Аз както се оплаках за стреса на Ясмин, така изведнъж се оправи - започнах да си я водя само аз до тоалетната и забраних на бабата и дядото да я питат през 5 мин Naughty Няма пропуск вече 3ти ден, а памперса след следобедния сън и сутрин е сух. Следобед спи около 2-3ч и е ок, ама през нощта как успява да стиска толкова Thinking

Ютията даже не помня каква е - май Ровента - ама в нас това е почти неизползваема мебел Laughing Гладя само в краен случай и гледам да си купувам немачкаеми материи Laughing

Честито на Пепеляшка и на останалите именички ако има!

# 119
Здравейте пак ...Пишете си за перални и юти,моето мнение е че Миле са най-добри,скъпи но пък ползваш много дълго.
Имам пак въпрос,надявам се някой да ми даде инфо.През септември сме планували почивка в Тайланд,аз ще сам в 16г.седмица и малко сам се притеснила..как ще е туй пътуване,престой,храна.Питам някой ако е ходил там да ми даде съвет с какво да внимавам.Планувахме тази почивка със започване на бебе-правенето,,,,а то бебето стане веднага smile3503Сега не ми се иска да се провали тази почивка..но ще видим.Ще сме 2 дни в Банкок и след туй 12 дни на един остров Ко Самуй.
На всички хубави и слънчеви почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт