Прахосмукачки и други немски чудачки по схема No 85

• 17 229
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • Немция
Риен, честито рожден ден и от мен !!!

Пожелавам ти много свежо настроение и положителни емоции!

Pazza, един български студент(с бг паспорт) НЯМА автоматично право на unbefristete Arbeitserlaubnis след следването си-по време на следването може да получиш Freizügigkeitsbescheinigung, който обаче не е валиден след дипломиране. Freizügigkeitsbescheinigung(когато вече не си студент), както е и писала Петка80, се издава само при наличие на реален работен договор. Иначе, ако го нямаш, е възможно да се получи unbefristete Aufenthaltsgenehmigung, която обаче не замества неограниченото право на работа. За правото на работа ти трябва да си кандидатстваш пред Arbeitsamt-a(с предоставяне на договор) и чак тогава се обсъжда дали ще получиш разрешително за работа- ако не са налице други условия(примерно съпруг с немски паспорт).
Ако си с бг паспорт, получаваш unbefristete Arbeitserlaubnis едва след някоя и друга година работа тук(не знам колко точно беше условието за нас, българите).

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 10:16 от .bibitka.

# 91
Татяна, как мина огледа снощи /нали не бъркам датата/? Мислех те рано тази сутрин, любопитна съм да чуя мнението ти.

# 92
Мерси, много ме трогнахте, умрях от смях както обикновено. Особено с туист по противогази. Туй като противоположна реакция срещу прашката. Тц
Много молим, не стига , че ви разсмивам, да няма порицания и мнимо целомъдрие .  Mr. Green
Иначе не са ми смешни ни по прашки, ни по кожено дупе, нагледала съм се по съблекалните на всякакви разновидности, обаче ме преби един танцьор беше само с 3 конеца и едно тюлче. Абе, как да го обясня , висеше му всичко, нямаше бельо.
 И му викам>"Бе, фокси, червото ти се подало!" Пък той гордо м заявява > "тия съм си ги шил по поръчка. "  ooooh!
Е то хубу де, ама аз като трябва да се събличам не се размотавам с прашки само с пухче., нали?

Довечера, ако не ми се отвори парашута да гледам кино , ще спамя повече.

Einbürgerung : Българки, женени за германци , е 3 години. Но женени за българин с немски паспорт  не съм сигурна че е пак 3 години. Трябва да се пита. Нали си говорихме за доказателство за чистата арийска раса!

# 93
Алоха!

Тони4ка, много ти е сладко малкото лъвче! Има страхотна усмивка и гигантски езера за очи  bouquet.

На мен лично ми се наложи лично да ходя до агентурата за работа за да ми дадат май беше някаква бележка,която удостоверява,че имам право на работа постоянно.

И при мен беше така.  Freizügigkeitsbescheinigung на мен ми казаха, че вече не трябва, но в последствие, когато си подавах документите за работа ме помолиха да им я донеса, така че по-добре и нея вадете, когато сте в Амта Rolling Eyes

Риен, наздраве! Не губи фантазиите си!

Темата е станала много хот Mr. Green!
Имах едно гадже, което танцуваше по дискотеките по прашки. Весело беше с него. Чукахме се като луди, но по едно време нещо изтрещя и приключихме на бързо. Много секси парче беше( а и все още е), но всеки път като ми се появеше по тия гащетки ми идеше да завия от смях. То и за това сигурно толкова много се сексвахме - прагът ми на търпимост за този тип мъжко облекло е безкрайно нисък> или трябва да ги смъкна много бързо или почвам с хилежите и тогава става страшна работа Rolling Eyes. Кожата и латексът ми действат много хард, ако са във вид на панталон върху хубав бедър, особено ако е и съчетан с дълга, права, руса коса, но като бельо пак ми избива смешната нотка. Май бих станала много добра домина - само на смях ме избива към старанията на клетите мъже.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 11:14 от surfline

# 94
Риен, честито и наздраве  bouquet

# 95
Мила Лили, от все душа ти пожелавам усмивки, вълшебства и благодат!
Фантазирай и бъди обект на фантазии наяве!  bouquet

Мацки, отивам да се трудя, че само блея гаргите, а бебето не блее и скоро може да запее и тогава ще има грамофон свири, майка плаче. Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 11:42 от Мамунката

# 96
  • в сърцето на един мъж...
Лелее, ще ни заключат Mr. Green Домини, секс, прашки.... ooooh!
Муно, що на патерица бре Shocked

# 97

Re: Прахосмукачки и други немски чудачки по схема No 85
« #83 четвъртък, 14 август 2008, 23:26 »
Риено, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Да илядиш! По-малко нерви, повече усмивки, много любов и прекрасни моменти!

Гейче, ми ти що ме объркваш? Я си виж публикацията откога е!
Ако не ще се повърна и ще редактирам веднагически! Laughing

# 98
  • Germany
Риенски, Честит Рожден Ден!!!

# 99
Мамун, нидей да повърнеШ  Laughing

Риено, 4естит рожден ден   bouquet Желая ти послуШен мъж и свекърва, кротки деца и Шестица от тото, па може и със Цуzатццал  Crazy Наzдраве   bouquet

Марии нямаме ли тук?  newsm78

Но имаме Варненки, 4естит праzник, съгражданки   bouquet

Много се смях с вас  Joy ПраШки и аz не харесвам, ама никак  Sick (zа мъже)

МиШон, да, в4ера беШе. Ами.....не zнам. Вси4ко ми се стори малко малко. Кухнята беШе ок като големина, холът по малък от сегаШния но окей. На терасата нямаШе постелка, само бетон  Thinking  Градината малко малка но окей и добре подържана. Долу имаШе голяма (20м²) стая, малко необмислено. ИмаШе и камина, супер.  Горе, спалнята беШе екстра, но росителската баня.....трябва да се сменят тоалета, бидето, дуШкабината и мивката. В коШ4ето zа боклук имаШе Фугенвайс  Thinking  ...дали zа да покрият мухъл?  newsm78 Двете детски стаи бяха много малки, но могат да се съединят. Детската баня беШе хубава, но нямаШе zавеса на ваната, което не е болка zа умиране, раzбира се.
Маzата......в първи момент ми се стори 4е има влага, мириШиШе някак си, носът ми е мн. 4увствителен. Определено трябва да се ходи с Гутахтер, ако се реШим да обмислиме покупка. Голям гараж но 4ак пък двоен  newsm78 и с едини4на врата  newsm78 какви маневри ли трябва да се правят не zнам, но ние и беz това имаме само една кола zа сега  Mr. Green
На края брокера каzа, 4е таzи цена била добра и сравнително ниска (което е вярно) и 4е собствениците така са каzали zа да се иzбягат паzарлъци. Демек, да не сме посмяли да искаме да я свалим.  Crazy
Не zнам. КъЩата не е лоШа, цената тоже. Има да се правят дребни ремонти, което не е проблем. Но не е и любов от 1. поглед. Някак си ни се струва 4е е малка, но ние в момента живеем в много просторна къЩа.... Реално погледнато Ще е достатъ4но голяма.

# 100
  • Немция
Уха, Риен, що мъже получи за рождения си ден!!!  Разногледа ще станеш ! Laughing

нагледала съм се по съблекалните на всякакви разновидности
Риенке, ти кои съблекални посещаваш, че се радваш на такива гледки? Sunglasses

# 101
  • в сърцето на един мъж...
Мамун, ти гледаш по немско време настроен часовник, пък аз съм у БГ Mr. Green За тва така Wink

# 102
Мамун, ти гледаш по немско време настроен часовник, пък аз съм у БГ Mr. Green За тва така Wink

Ш-ш, да вземеш да влезеш в крак с времето, да не заблуждаваш като политик народа, че ще ти пратя оня с прашките по поръчка! Mr. Green

# 103
Риен, на многая лета! От здраве да не се оттървеш, нерви като въжета ти пожелавам и зло да те забрави!  bouquet
Мамуни, да не си решила да августиш? Нещо особено звучиш. Имаш ли си избран щъркел вече?

# 104
Риен ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много,много здраве и късмет ти желая. newsm38
Честит ИМЕН ДЕН и на всички именници,с празника на СВЕТА БОГОРОДИЦА.  bouquet
Момичета много ви благодаря за цялата та информация която ми дадохте....Цял преди обяд звъня до кметства и институции и накрая разбрах, че мога да взема немско гражданство с няколко условия.Първо трябва да имам сертификат за курс по немски В1,и да се явя на нещо като изпит по обща култура..имаше си име и на немски,но май от бременността забравям много.Ще го мисля туй гражданство,трябвали ми или не.....всичко друго да е наред пък туй ще видим.
Не искам да забравя ВАРНЕНКИТЕ,  Честит Празник  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт