SuPeRNatuRaL

• 39 209
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Новия епизод - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=58597f5614ce4 … a07ddc87dbb205a66

Субтитри към него - http://subs.unacs.bg/

Приятно гледане Wink

# 211
Прочетох темата до 4 стр. и сега съм пред дилема да продължавам ли да го гледам Mr. Green Както писах в темата за сериалите, много страшен ми дойде Whistling и спрях по средата на първи сезон Peace В същата една съфорумка писа, че няма сериозна романтична нишка - мен това ме вълнува Crazy, особено за Сам Heart Eyes Все пак, трябва и любов да има Flutter. Споделете с две думи има ли интересни завръзки-развръзки по нататък и наистина ли става по-малко страшно, защото хем ме влече този пусти сериал, хем ме е шубе Laughing
А вие си се карайте за Дийн Laughing, но долу ръцете от Сам Heart Eyes, че иначе  box Mr. Green

# 212
В този сезон Сам има връзка с един демон, която му помага Wink

Появи се и един ангел за цвят -

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 15:59 от Miriel

# 213
# 214
  • В средата на времето
Аз много се радвам на ангелите..някак си раздвижиха нещата..изведнъж битката стана много по-голяма..

# 215
kiora, и аз така до средата на 1-ви сезон умирах от страх, вървеше ми много трудно, но след това сериалът стана не толкова плашещ и продължих да гледам с удоволствие.

# 216
kiora, и аз така до средата на 1-ви сезон умирах от страх, вървеше ми много трудно, но след това сериалът стана не толкова плашещ и продължих да гледам с удоволствие.

bouquet Дръпнах ги Wink, ще догледам сезона. Май малката тайна е Mr. Green да не се гледат изведнъж, както аз се нахвърлих Blush, а една, две серии през няколко дни Crazy Тъкмо по-малко страшно Sunglasses
П.С. Ох Crazy, Сам беше много секси Flutter по хавлия в серията, която гледах снощи Blush Първата ми мисъл беше, като в онази песничка от True Blood, "I wanna do really bad things with you" Laughing

# 217
  • Пазарджик/Лондон
Сега изгледах 15 епизод на 4 сезон - това края на сезона ли е?

# 218
Не би трябвало да е последен епизод Thinking

# 219
А 4-ти сезон последен ли е или ще има още? Peace

# 220
  • Пазарджик/Лондон
Силно се надявам да не е последния епизод, много интересно взе да става, но нали в края на епизода изписаха, че сезона се посвещава на ...не помня името, и аз реших, че сезона е приключил ooooh!.
kiora , не съм чула това да е последният сезон, надявам се да има още много Crazy.

# 221
Сезона е с 18 епизода Peace

# 222
  • Пазарджик/Лондон
Сезона е с 18 епизода Peace

Благодаря ти за инфото, сега вече съм спокойна  bouquet.

# 223
Четвърти сезон има 22 епизода.
Със сигурност ще има и пети сезон!!

# 224
Четвърти сезон има 22 епизода.
Със сигурност ще има и пети сезон!!

Тук, http://www.tv.com/supernatural/show/30144/episode.html, са дадени до 18-ти епизод и затова заключих, че сезона е от 18 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт