SuPeRNatuRaL

• 40 384
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
Да се присъединя и аз  към феновете на "Свръхестествено"-то  Laughing

Здравейте, почти наваксах до новия сезон и скоро ще се включвам адекватно.

# 406
  • Smallville
Кас беше страхотен - хипи и групов секс, а стария Кас остана на пътя да чака Дийн да се наспи Joy

Дийн на квадрат - не ми стигна. Обаче Сам като Луцифер беше страхотен, дори на места все едно гледах "Луцифер" в приемното тяло. Може и да си въобразявам, но някои от мимиките все едно бяха на другия актьор.

Жалко ще е ако са само 6 сезона, но трябва да признаем, че рано или късно ще започнат прекалено много да се повтарят.

Смятам още, че онова "бъдеще" не е измама на Закарая, а наистина се случва ако Дийн и Сам не се разберат Peace
Споделям изцяло мнението ти.Важното е,че Дийн разбра истинския урок.

Нов епизод Supernatural S05E05

# 407
  • Разпиляна във въображението
Супер. Дано субтитрите станат скоро. Папи е страхотен фен - до обяд почти винаги ги има.

# 408
Изгледах епизода и съм със смесени чувства....Парис Хилтън?! wtf?!
Но иначе физиономията на Дийн под колата (+"искаш ли фенерче"  Laughing ) и Сам говорещ португалски/испански бяха безценни  Mr. Green Crazy
Следващият епизод, доколкото видях ще е доста забавен (:

# 409
има субс в замунда!!!

# 410
  • София
Следващият епизод, доколкото видях ще е доста забавен (:[/b]

Това май беше преглед на всичко до края на сезона  Thinking
Очертават се интересни епизоди  Grinning

А с Парис ми беше много забавно, как сценаристите се бъзикаха с нея  hahaha

# 411
  • Разпиляна във въображението
Децата по леглата и сядам.

# 412
Малко плоска ми се видя историята,но пък си беше лов,достави ми по-голямо удоволствие от битка между демони и ангели и от вечната препирня между братята...Мисля,че по-подходяща от Парис можеше да е само Ейми Уайнхаус... Joy
Детето при баба си,мъжа в чужбина,аз-10 сериала са ми в Даунлоудс Mr. Green Mr. Green

# 413
Да не би да е се очаква почивка пак,този сбит преразказ на следващите епизоди нещо ме изненада Thinking

# 414
  • Smallville
На мен пък ми става жал за Сам,пък и той ми е любимец от двамата,за това постоянно натякване,да не би пък Дийн да не е виновен,че и по тел. го обсъжда.Добре,че се усети,идеше ми да го цапна Crossing Arms

А иначе историята беше наистина плоска,а с Парис се забавлявах,голямо дърво била,как говореше само.. Tired
А Ейми Уайнхаус е подходяща повече наистина,но тя пък няма да може да си запомни сценария милата Whistling

# 415
промо на следващия епизод/дано се отвори видеото/:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1236791325894

# 416
...този сбит преразказ на следващите епизоди нещо ме изненада Thinking
И мен така, защо ли са решили да го направят?

# 417
Здравейте (и аз да се включа в комапнията на Supernatural-феновете)

Днес смятам да изгледам 5ти епизод от 5ти сезон...
Обаче някак си не искам да го гледам - не за друго, ами така ще мога да си внуша, че няма да свърши след 5тия сезон... Sad

Сега относно развитието - въпреки че не смятах, че сценаристите ще постъпят по този начин с Дийн и Сам, не бях особено изненадана от подметнатата идея, че в края битката ще бъде между двамата. Обаче все си мисля, че някак си ще се извъртят нещата (както винаги става) и ще ни изненадат Wink

# 418
  • Smallville
...този сбит преразказ на следващите епизоди нещо ме изненада Thinking
И мен така, защо ли са решили да го направят?
Защото ще има почивка и да не се отказваме,да чакаме с по голямо нетърпение,не че сега е малко.Къде ли не рових,има обявен още един епизод и после нищо.Някой ако знае,да каже.

# 419
  • София
Здравейте правия и аз запис при феновете.
Това ми е един от любимите сериали, просто тези двамата са такива образи и в последните серии много взе да ми липсва свежият хумор от миналите сезони, нещо доста драматичен го направиха напоследък, но се надявам това да се промени скоро. Гледах току що в imdb.com дадени са сериите за октомври (т.е. до 8 епизод) без прекъсване в излъчването. Ох дано да няма почивка/

Общи условия

Активация на акаунт