SuPeRNatuRaL

• 40 317
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
Не, не са го спряли Lost. Сега от януари ще почне пак, обаче това ще бъде последния сезон и за този сериал

Защо ли си мисля, че би трябвало да е предпоследен сезон Thinking

# 556
Последен е. Като влезеш на сайта на сеиала, ти казват очаквайте последния сезон, или нещо от тоя род. А и бях чела едно интервю преди със създателите на му и там казаха, че отначало е бил замислен да е 6 сезона.

# 557
Топла топла новата серия Grinning

И субтитрите   Grinning

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:50 от Fairy

# 558
  • София
Браво отново на Папи2000. Довечера ще има какво да гледам

# 559
  • Smallville
Благодаря!
Отново ще кажа Папи,ти не си човек,ти си божество newsm20

# 560
Изгледах я! Изгледах я! newsm44 Серията е велика. Обичам  такива серии в които не драматизират чак толкова. Прилича повече на тези от първите сезони. От преди голямата битка на ангели и демони. А още по-смешно ми беше, защото точно сега съм на вълна да гледам кънвеншъни на "Свръхестествено"  Joy
Папи е страхотна! newsm20

# 561
Папи, евала Hug  bouquet

Епизода беше много лек и свеж, хареса ми заигравката с феновете и когато Дийн каза на Сам да приложи "погледа" Joy Края също беше готин - абе всичко с една дума Mr. Green
А фенката е един път - ние дали ще изглеждаме така от страни hahaha

# 562
  • Berlin
охоо, много интересни идейки сте нахвърляли. Simple Smile)) аз очаквам още архангели, все някой ще се навие да се присъедини към сам и дийн. също мисля, че боби ще се оправи и ще проходи.

довечера ще се гледа новият епизод, а от предния и аз съм очарована! тематичните серийки са ми най-любими. Mr. Green

# 563
И аз го изгледах Laughing Много ми хареса, беше типична серия от първи и втори сезон, имаше си от всичко, супер, много се изкефих.  Laughing

А Дийн в тази серия беше просто невероятен.  Grinning

# 564
А фенката е един път - ние дали ще изглеждаме така от страни hahaha
По-зле, по-зле  hahaha

# 565
Тази серия не ми хареса изобщо,харесаха ми само погледите и физиономиите на Дийн Party
И тези духове сякаш насила ги бяха промъкнали в серията,все едно и на тях не им се влизаше в историята Mr. Green

# 566
Ако не беше Дийн отдавна да съм спряла да го гледам Heart Eyes

# 567
  • София
И аз най-накрая изгледах серията. На мен пък ми хареса - имаше нещо от първите сезони. Явно ми е липсвало по-напрегнатото действие, макар че първите два сезона бяха ненадминати.

# 568
Аз ли останах последна отново! Сега свалям и ще гледам, заинтригувахте ме.  Simple Smile  Още помня началните сезони, защото са ми пресни и наистина времената от преди голямата поява на ангели и демони бяха по-приятни в смисъл по-леки. А нашите хора бяха не така изтерзани и в по-лесни взаимоотношения. Но кашата като цяло е забъркана и ще гледаме как ще се измъкват  Simple Smile

# 569
  • Някъде в търсене ............
Много готина серия, смях се на глас и домашните ме гледаха странно.
Сега си правя нов мартон, почнах от първи сезон да ги повтарям  действа ми страхотно. Crazy
А 'с'-то на Сам е  smile3544 особено като каже "so"  леко ме разтреперва Laughing Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт