Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 771
  • 922
  •   1
Отговори
# 45

Център  - просто има голям проблем с това едно кило........................

............. и после защо Вещи виела, то отговорите на въпросите на Център - ги има на страница 1 - наистина е много дразнещо, те като влизат в този тема - не виждат ли страница 1 - и не им ли прави впечатление - толкова шарена, хубава... не са ли любопитни да я прочетат .... незнам ... Confused

p.s.(след 10мин от писаното по-горе)  - мале станах за смях - ужас.....  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ма след още малко гледам по-надолу - че поне не съм само аз  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 13:42 от Andi_

# 46
Център, честит нов ник   bouquet , айде разкарвай вече това последно кило де (какъв ще е следващият ник)  Hug
Честити 10 месеца дюканстване на патеричка, че пропусна да ни почерпиш   bouquet

Биборана  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 13:39 от svetlat

# 47
  • Бургас
Център,радвам се да те видя пак тук!  Hug
Искаш да разбуниш духовете ,а Laughing

# 48
Здравейте! Stop
Може ли и аз в темата и в режима, приемате ли нови?
Имам едно кило да свалям, та ще се опитам с Дюкан да го махна, че много ми тежи Blush
Ама ако може да ми кажете, може ли само риба и зеленчуци да ям, че не обичам месо?
А тези трици откъде ги купувате? newsm78
Имам още много въпроси, но да не ви досаждам отсега, после пак ще питам.
Благодаря!!!
Теб не те искаме! Naughty

# 49
Хехе Радиус/Център/-добре дошла отново Hug.
Не беше писала отдавна.

Тва ме разсмя много Joy
Майтапа стана страшен hahaha Joy

# 50
Здравейте всички,

пропуднах два дена и не мога да насмогна с четенето, остана малко днес ще наваксам.

Имало въпроси за косопада - абе не помня много, но днес утре ще се опитам да помогна.

А сега една молба - стискайте палци 15-16 часа. Харесах си една обява за работа, абе падна ми на сърце и съм на интервю с HR -а с тези хора не се оправям добре, по-лесно ми е като съм на интервю с хора от моя си бранш.
Ще се равам на всяка положителна енергия. Благодаря

# 51
радиус/център/...после вектор, примерно...ей на това много ме е било яд винаги по форумите - смяна ник-а и писане на глупости! И то, не защото 1кг. не е проблем (сваля за се 1 ден и с Дюкан, и с лунната диета по пълнолуние), ами защото после 3 страници се изписват да коментираме "ново"появилия се... newsm78
Ако съм засегнала някого - съжалявам! Опитвам се да "стъпвам на пръсти" в темата по принцип...от уважение към хората, които най-отдавна пишат тук Blush!
Пък така хубаво започнахме днес... Sad

# 52
  • Варна
Пък така хубаво започнахме днес... Sad

И хубаво ще си продължим... Диаметър/Радиус/Център - метаморфозата продължава. Мед ми капе на сърцето, че ти е останало едно килце!.  Heart Eyes
Саричка, усмихни се.

Биборана, ще ститскам.

# 53
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кръщелницееееееееееееее, този път се прекръсти без моя помощ  Hug а честито
на всички, много от тези

# 54
Току-що едно мило момиче ми писа на лична за какво става въпрос с Диаметър/Радиус/Център , за което много и благодаря!
ИЗВИНЯВАМ се, че реагирах прибързано!!!! Embarassed Поздравявам Диаметър/Радиус/Център с невероятното постижение, което има и отново, моля да бъда извинена...  bouquet

# 55
Здравейте красавици и Тунинг! Hug
Радвам се, че все още има хора тук, които ме помнят Hug
Не съм писала отдавна, повечето от новите момичета /и момче/ не ме познават. Това бе моят начин да се похваля, че целта ми е на една ръка /на 1 кг./разстояние. Съжалявам, ако шегата ми е била несполучлива.
Браво на всички, които с много воля и постоянство следват целта си. Да знаете - струва си  Peace
Гудеееее   bouquet, как шЪ сЪ прекръщавам без твоята благословия? Няма, пак ще съм радиус, да не станат по-големи поразии и да не додат вълците  Laughing
На всички   bouquet Heart Eyes

# 56
Здравейте!
Честито на всички с поводи и без поводи!  bouquet
Саричка много се радвам за минусати знам,че дълго беше в застой.
Нямам с какво да се похваля в мц съм и сам обезумяла от глад.По цял се чудя какво да си сготвя.
Много усмихнат и отслабващ ден ви пожелавам! Heart Eyes

# 57
Здравейте на всички!  bouquet
Искам да се похваля, че въпреки хормоналното ми нарушение ефект, макар и по-бавен има и при мен.
Горе-долу един месец от началото на режима съм -6кг.  Grinning
Но това не е всичко, визията ми изцяло се промени. Кожата ми е в по-добро състояние, тялото ми е много по-стегнато, нямам редовните досега отоци по краката и лицето.
Мерките ми доста понамаляха: гръдна обиколка - 4, талия - 7,ханш -7, бедро - 3 , прасец-без промяна. Стават ми дрехите, които съм носила преди да забременея на 67-68 кг.
Искам най-искрено да благодаря на всички в този форум, за това,че отговориха на първите ми въпроси, свързани с режима. Бях мило посрещната и истински се мотивирах от успехите ви. Hug

# 58
Айде и аз да се пльосна... и да кажа , че е крайно време Радиусчето да стане на сантиметърче.
А сега да порева, че кантара още не мърда...абе мърда ма ту надолу и аааайде пак нагоре.Кво стана не знам.Вещи , не правя сметка, ама все си мисля, че та минах вече...и Цоци щяла да се пенсионира във втора..мечти. JoyОбаче хубавото е , че свикнах така да ям и не ми прави ама аПСЕлютно никакво впечатление, че съм на диета.Само дано и  организма да не е свикнал, че ша са бием тогава.Е тва беше...изревах са.
Гудиии, пущи ги тия озъбените да ни пооръпат я отпред, я отзад, че някои от нас имат нужда  hahaha

# 59
diameter/radius/center нападател  Mr. Green Добре дошла в отбора на последното кило  Joy И аз го боря мамка му  Twisted Evil Даже съм решила да си направя едни 3 дни П в моята скромна трето-четвърта фаза, та да видим дали ще мога да го излъжа да забегне някъде  Mr. Green

biborana, точно и аз си харесах една обява за работа (че вече съм официално безработна  Rolling Eyes) .. обаче само я гледам и се ядосвам.. че е толкова готинаааааааа.. а не мога да подам документи, щото няма как да почна.. Дано има нещо подобно и догодина по това време.. Или поне след 1/2 година.. Ех....

Оплаках се.. Дано поне последното кило падне до края на седмицата.. и да отида ПАК на море лека като перце  Blush

Общи условия

Активация на акаунт