Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 774
  • 922
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Добро утро на всички!  bouquet
Доре Hug, честито кило!  bouquet Продължавай в същия дух!  bouquet
Кас, исках да кажа, че ако килограмите са качени по време на бременност и следователно са "пресни" и организма не е свикнал с тях, се свалят по-лесно и има по-голям шанс сваленото да се задържи с по-малко усилия. Ако обаче кг, качени през бременността, са "затвърдени", т. е. задържани са дълго време и вече се явяват като нормално тегло, свалянето и задържането ще са по-трудни. Най-лесно се свалят "пресни" кг, затова е хубаво да се усещаме и да реагираме при 2-3 кг над нормата, а не при +30-40 кг.
Кола лайт може неограничено.
Тонито Hug страхотийска коса! Абе ти си май много ефектна дама - с тази коса, татуто, пиърсинга... Нямам търпение да дойдеш на някоя среща! И честито намаление!   bouquet
При мен косата се скъсява прогресивно с намаляването на теглото. Почнах с коса до кръста, сега е толкова къса, че не знам какво ще правя, като сваля последните кила  newsm78 Joy
smileys, Padme, zvezdopad, поздравления за хубавите резултати!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 10:36 от krikri

# 31
Здравейте и от мен. Радвам се заедно със всички вас за постигнатите резултати. Ама много сте бързи с писането- за 1 седмица съм пропуснала цяяяяла тема. Аз съм втори ден на ударна фаза и няма с какво да се похваля. Както казва една приятелка -засега отслабвам само в акъла. Желая ви хубав ден

# 32
  • Варна
Доре Hug, честито кило!  bouquet Продължавай в същия дух!  bouquet

Ех, то ясно от какво е това кило (даже е кило и нещо  Wink). Ами ми е приятно, де. Държа да отбележа, че днес WC не ме ощастливи.  newsm78 Пих Lax-s превантивно.
Пропуснах в отчета си да напиша, че пия и мултивитамини по една препоръчителна дневна доза (Supravit Active).

# 33
Здравейте от мен , аз да се похваля , свалих най-трудните си 8 кг.   newsm44толкова ми се опъваха преди да почна с Дюкан , а сега ги отпратих и нямам намерение да си ги връщам без основателна причина разбира се . По-късно ще сложа снимки за мнение от вас дали имам нужда от още минусчета , но лошото е че не съм се снимала в периода с повечкото килограми .  Hug
Поздравления на всички за минусите  Peace

# 34
момичета реших и от утре е започвам 100 %.имам да сваля 5 кила,добра ли е тази диета за 5 кила?
и как да направя редуването,колко дена  да съм на белтъчини според вас?

# 35
2. Побеснях , като видях как пак някой си прави реклама на гърба на д-р Дюкан
Рабраха хората, че рекламата, където се споменава името Дюкан е печеливша... Мен адски ме дразни рекламата на някакви хапчета или не съм сигурна точно какво са Бодислим, които били единствените, които едва ли не вървят ръка за ръка с режима  Crossing Arms

# 36
  • Пловдив
Рабраха хората, че рекламата, където се споменава името Дюкан е печеливша... Мен адски ме дразни рекламата на някакви хапчета или не съм сигурна точно какво са Бодислим, които били единствените, които едва ли не вървят ръка за ръка с режима  Crossing Arms
Когато каруцата си върви, винаги се намират желаещи да се повозят на аванта..

Забравих да отчета действието на неопреновите гащи. Simple Smile
Снощи ги ползвах за пръв път, докато правих 30 минутния си степер.
Пълна сауна беше в тях.  Party
Мисля, че изпълняват предназначението си, но за видими резултати ми е рано още.

# 37
zvezdopad Благодаря!  Simple Smile

# 38
  • Пловдив
Добро утро!  Hug
Севдамир, защо да се отказвам  newsm78 Е, вия от време на време, излизам с някоя многопоучителен и досаден пост, но си стоя и не мърдам  Mr. Green Е, пускам и някой друг вълк, като ми се ще да завия срещу луната  Joy  Пиша по-малко тия дни, защото съм на почивка, но не пропускам нищо, не се радвайте  Sunglasses
Тунинг, тук всяко мнение има значение  Peace Ако е правилно де Wink Ако не е правилно се оборва с насилие о тогава няма значение  Twisted Evil
А пък вие нали всички си знаете, че ви обичам  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 39
Здравейте, дружинааааа Hug
Благодарности на отговорните за поредната ни пракрасна тема!   bouquet  Hug
Честити минуси на всички....И АЗ ИМААААААААМ newsm44  girluu!!!! Мъжа ми ме накара сутринта да се кача на кантара, въпреки обективните пречки, послушах го и хоп - 72,400!!!! Много съм доволна - вероятно реалното тегло ми е още малко по-надолу, но ще изчакам обективностите да отминат и ще регистирам Wink
Благодаря на всички, които ме подкрепят от самото начало!!!   bouquet  Hug ...обичам ви момичета, продължавам напред! Hug

# 40
JuJu, в миналата тема ти написахме доста съвети - ако искаш се върни и ги прочети. Режимът е добър за всякакво количество килограми, ако се спазва както трябва. За ударния етап и продължителността му - в книгата пише, че при малко килограми може и само един ден да направиш. Прочети ако не цялата книга отново, поне частта за това колко може да е дълъг ударния етап, и след това за редуването на П дни с ПЗ дни - спокойно може да се направят 2/5 или 3/7 - доколкото си спомням, това бяха предложенията на Дюкан за малко килограми  Peace

# 41
  • Пловдив
момичета реших и от утре е започвам 100 %.имам да сваля 5 кила,добра ли е тази диета за 5 кила?
и как да направя редуването,колко дена  да съм на белтъчини според вас?

Виж моето момиче, не те ли е срам. Вече ставаш нахална. Оня ден момичетата едно след друго ти обясняваха всичко, ти какво искаш, някой да отслабне вместо теб ли. Цял ден се занимаваха с теб, ти вечерта ходиш и решаваш да минаваш на плодове да се разтоварваш.  Избирай си диета или каквото и да е и престани да тормозиш всички да ти дават мотивация. Като нямаш воля не сме ние тези, които трябва да ти я дадем. Или искаш и правиш каквото трябва или си стоиш такава каквато си.

# 42
Здравейте, мацки и мацок!  Mr. Green  bouquet
Идвам да ви пожелая приятен уикенд още от сега. Утре рано-рано иЗхвьрчам кьм морето!  Ураа, дойде и моят ред! newsm44 newsm08
Обещавам да сьм режимна, на ПЗ ще сьм. Ще гледам да плувам повече и се надявам да имам сосно минусче като се вьрна! Стискайте ми палци! Grinning

Тони, жестока косаааааааааааа! Shocked Shocked Heart Eyes
Внимавайте в 'пльтския' петьк и пийте повечко водичка, че е много горещо!

До скоро, като се вьрна ще се отчета! Hug

# 43

Здравейте дюканстващи Дюканеси и Дюканчо .....

Момичета тези дни след отпуската много ми се спи, направо ме е срам в офиса имаме едно фотьолче и няма, няма ходя и се опъна там..... Embarassed
           Преди да изляза в отпуска в офиса ни имаше 2-3 Дюканки + и мен, а сега на 50% от бюрата има сутрин кисело мляко Герма или Верея (Култура трайно изчезна от магазинте около офиса ни - много странно) - приличащо на "голям бъркоч с некви фуражи" - както казва един от тримата ни мъже в офиса  Joy Joy Joy.......

Миналата седмица мъжете взели  10 килограмова диня в офиса  - само те си яли - кВо яли , другата част я изхвърлили... Joy Joy Joy  Много ми е забавно и ми е приятно, че не само аз ям от Понеделник до Четвъртък само П, някак си незнам - забавно е, не че преди ми е било трудно - ма сега е много готино....

Желая ви - супер Дюкански ден !   bouquet  bouquet  bouquet

# 44
Здравейте! Stop
Може ли и аз в темата и в режима, приемате ли нови?
Имам едно кило да свалям, та ще се опитам с Дюкан да го махна, че много ми тежи Blush
Ама ако може да ми кажете, може ли само риба и зеленчуци да ям, че не обичам месо?
А тези трици откъде ги купувате? newsm78
Имам още много въпроси, но да не ви досаждам отсега, после пак ще питам.
Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт