Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 759
  • 922
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте .... !!!!!!!!!!
ако пиша с много грешки моля извинете ме .... мъжа ми се е подредила в колата ..като "кучка в каручка " и вече ме чака да тръгваме за Враца там тази вечер ще празнува рожденния си сен човека барабар с бълдъзата .... снощи бяхме "по семейно му " ...
момичета аз все още съм жива благодаря на sanny VK  svetlat Summer qurl78 biborana  за пожеланията и милите думи ...
в понеделник внасям документо за един открит търг по ЗОП и сега съм меко казано дива .... че и проектантите ми нещо се лигавят и не са готови а милата ми щерка която уж работи при мен и трябва да отговаря за административните докумети ...я кара прес просото нея вече ще я бия ....
представете си колко ми е натегнато щом като тази сутрин забравих даже на кантара да стъпя ...
за сега си казвам чао ...ако имам сили в неделя ще се включа с подробна прес комференция и ще ви изчета ..... иииииии да му мислят "прегрешилите " ще им се карам тъкмо ще съм подгряла с моите проектанти ....
ХУБАВИ ПОЧИВНИ ДНИ НА ВСИЧКИ .... и НИКАКВО ГГЗ !!!!!!!!!!!

# 436
Дано да достигна желаните килограми(май лесно се предавам и незнам дали ще успея)Искам да сваля 44 килограма EmbarassedПреди си хапвах,но нищо не ми се лепеше и не бях свикнала да се ограни4авам.След прием на лекарства ка4их много,малко след това забременях и ка4их още 36 кг,направо ужас ooooh!Та сега искам да отслабна с 44 кг.

# 437
Добро утро!
п.п. Тунинг, ще ме уморите от смях двамата с Венити Феър - ти ще се криеш в къщи в София, докато тя е на кормуване в Бургас Joy Joy
Това щях да го пиша вчера, но ми се стори маловажно да уточнявам. Но ето, че и друг внимава в картинката Grinning
Боби, кашкавала 2 месеца ли ще го чакаш да зрее? Wink

# 438
  • София
Боби, кашкавала 2 месеца ли ще го чакаш да зрее? Wink
Joy Joy Joy
Та сега искам да отслабна с 44 кг.
Успех в постигането на амбициозната цел! newsm10 Аз лично постигнах -44 след година дюканстване. Запаси се с търпение и бъди стриктна!  bouquet

# 439
  • В сърцето на любимите мъже!
Дано да достигна желаните килограми(май лесно се предавам и незнам дали ще успея)Искам да сваля 44 килограма EmbarassedПреди си хапвах,но нищо не ми се лепеше и не бях свикнала да се ограни4авам.След прием на лекарства ка4их много,малко след това забременях и ка4их още 36 кг,направо ужас ooooh!Та сега искам да отслабна с 44 кг.

Скъпа Ive7aaa, не знам колко кг си в момента, нито колко си висока, нито на колко години си, но... 44 кг... не са ли твърде амбициозна цел... Ако искаш да станеш колкото си била преди хормоналното лечение и преди бременността, не е ли малко демотивиращо да имаш пред себе си толкова за сваляне. Все пак ти си родила и скоро... голяма част от кг ще си отидат и от самосебе си, но все пак...
Аз не съм ветерам в Дюкан, но съм ветеран в свалянето като цяло, затова си позволявам да те питам това. Аз самата качих близо 40 кила с бременността - влязох да раждам 133 кг, излязох от болницата 118, та оттогава досега бавно, но славно съм стигнала до 92-95 според кантара, колкото си бях и преди да забременея, но това за 2 години...
Мисълта ми е - не  е ли по-добре да си поставиш по-близка цел, за да "надушваш" постигането й и това да те мотивира... например 25 кила... пак не са малко... Успех  Hug

# 440
Аз лично постигнах -44 след година дюканстване. Запаси се с търпение и бъди стриктна!

Крикри, а ти ме изумяваш, дай някоя снимка... да се амбицирам още повече...

# 441
Не се притеснявай,няма как да се предадеш,при условие,че няма нужда да се ограничаваш!И аз така,не се ограничавах-щото срортувах,после спрях спорта,много урбазон,и др- лекарства и  #Crazy #Crazy
Така че, най-трудното е да почнеш,после идва лесното Wink Hug
Ама момичетата са прави-въоръжи се с търпение,и ако искаш си постави по-реална цел,пък после дай Боже повече!
Я си направи калкулацията на Дюкан Grinning

# 442
Iggiberry   Hug Хич не съм съгласна с теб!Кой каква цел поставя си е негов личен избор и да ти кажа хич не е демотивиращо да имаш да сваляш толкова кг.
Това какво означава ,че ние с по над 40-50кг за сваляне трябва да се предадем и да си останем дебели.Даже си е голям кеф да се виждаш всеки ден променена,като знаеш през колко диети си минал без резултат.Винаги човек трябва да вярва в себе си,а не да се отказва когато някой си каже мнението.

Ive7aaa Добре дошла   bouquet 5-15-...20-30...50-100кг всички сме тук за това.И вярвай ми,че ако си стриктна и се отдадеш на режима с удоволствие,ще постигнеш поставената си цел. Hug Пожелавам ти успех и не се разколебавай ,а давай напред.
П.П. Ако ще ти стане по добре,виж моята линийка в подписа какво имам аз да свалям и до къде  съм  Wink

# 443
Привет и от мен!Лек дюкански ден пожелавам на вички  bouquet
Сега ви моля за вашия съвет.Вчера изкарах някав грип или хранително разстройство с повръщане ,разтройство и температура.Като вихър за няколко часа мина този вирус ли беше ,бактерия ли но днес съм в отлична форма и все едно нищо не се е случвало!Въпроса ми е какво да правя с хранителния режим? newsm78Вчера ми беше петиия ден от П/правя 5П/5ПЗ/Естествено не бях в състояние на хапна нищо.Днес не смея да вземам трици че съм си остъргала стомаха.Посъветвайте ме как да се захряня и с какво,за да продължа на ПЗ и да не нарушавам ритъма на режима!Ще бъда много благодарна ако някой ме посъветв newsm12

# 444
Иве, искрено ти желая да постигнеш целта си - Кри ще е живият пример пред теб.Не е невъзможно, ще ти помогне и това, че натрупаните по време на бремеността кг. ще изчезнат по-лесно.Не си поставяй срокове - нещата ще започнат да се случват, ще видиш, че този начин на хранене ще те кара да се чувстваш и комфортно, няма да гладуваш, а като започнат и да падат килограмите, няма и да си помисляш за отказване!Чакаме да пишеш всеки ден, успех и не го мисли - яж си и си гледай живота!

Направих си линийка-отказвам се от последните 20 дни в 3 фаза, защото на практика ги качих, т.е. нямам да задържам още 2 кила hahaha.Никой да не се плаши - тази цел ми стои и не можах да я постигна, за това минах в 3 фаза, да задържа постигнатото и по план вече се връщам да довърша започнатото, както и да елиминирам малкото увеличение, с което не се примирих.
Чувствам се удовлетворена, че изминах дълъг за мен път, постигнах мечта, получавам и признание за това.Благодаря и на всички момичета, които ми даваха напътствия и кураж!
Заформихме нова групичка - "за втори път второфазник"  Laughing но лошо няма - най-хубавото е, че вече можем да контролираме теглото и тялото си, стига да се вземат мерки на време!
Прегръдки на всички, днес ми е нещо като празник-чувствам се победител newsm47

Тинакат,предлагам ти да не си дразниш стомаха със зеленилки -  днес да ти  е П ден, до утре всичко трябва да е ок и започни новите 5ПЗ.

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 11:29 от Боби1973

# 445
  • София
И аз не мисля, че е демотивиращо човек да има ясна идея колко иска да свали и въобще какво иска да постигне. Друг въпрос е дали целта е поставена правилно. Какво ти показа калкулатора на Дюкан, Иве?
Освен това  Дюкан съветва веднъж след като е поставена целта, тя да не се променя, защото психиката също е важна. Peace
Тинакат, не яж днес трици, а също така и сурови зеленчуци. Най-добре супички и основно извара.
Боби  Hug добре дошла в подклуба "за втори път второфазник"  Joy Преди интервюто на Дюкан имаше доста съмнения и дори доста момичета бяха на мнения, че греша с това минаване от втора в трета и обратно. Но ето че според гуруто това е възможно. Успех! (Макар и да знаеш мнението ми, че си перфектна и така  Hug)

# 446
Тонито, направо ме остави безмълвна.... Hug

То взех и аз да се замислям дали да ни си поставя по-амбициозна цел...
Ама как да искам да стана под 70 кила като от 5 клас не съм била толкова..а за примерно 65 или по-малко е останало в годините, за които не пазя спомени вече... Та сега взех да се чудя... newsm78 дали да не планирам за по-малко от 70.... newsm78.
Ето ви снимки да гледате от преди 4 дни от морето... да лъсне истината, така да се каже.... 92 кила

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274334

# 447
Игибери, ти си от майската тема, та сякаш помня как сваляше още докато кърмеше по 5 кг на месец.Момчил беше на 6 месеца. Какво стана после върна ли си ги?
На първа страница има линк за калкулатора на Дюкан, има и превод, ако не владееш френски. Виж там какви килограми ще ти каже  Wink
44 кг са си реална цел, воля трябва и постоянство.  Peace

# 448
Иве, искрено ти желая да постигнеш целта си - Кри ще е живият пример пред теб.Не е невъзможно, ще ти помогне и това, че натрупаните по време на бремеността кг. ще изчезнат по-лесно.Не си поставяй срокове - нещата ще започнат да се случват, ще видиш, че този начин на хранене ще те кара да се чувстваш и комфортно, няма да гладуваш, а като започнат и да падат килограмите, няма и да си помисляш за отказване!Чакаме да пишеш всеки ден, успех и не го мисли - яж си и си гледай живота!

Направих си линийка-отказвам се от последните 20 дни в 3 фаза, защото на практика ги качих, т.е. нямам да задържам още 2 кила hahaha.Никой да не се плаши - тази цел ми стои и не можах да я постигна, за това минах в 3 фаза, да задържа постигнатото и по план вече се връщам да довърша започнатото, както и да елиминирам малкото увеличение, с което не се примирих.
Чувствам се удовлетворена, че изминах дълъг за мен път, постигнах мечта, получавам и признание за това.Благодаря и на всички момичета, които ми даваха напътствия и кураж!
Заформихме нова групичка - "за втори път второфазник"  Laughing но лошо няма - най-хубавото е, че вече можем да контролираме теглото и тялото си, стига да се вземат мерки на време!
Прегръдки на всички, днес ми е нещо като празник-чувствам се победител newsm47
Момичета браво smile3501До сега разглеждах снимките!Страхотни сте-и каква гордост и радост струи от очите на всички!
Игибери Кри е на 141 снимка Wink,  а Кри там колко си свалила?
Тонито26 браво слънце,Виждам ти линийката и се кефя супер на постигнатия резултат newsm09 smile3525 newsm10,не обичам да редя пъзели,ама и аз си имам тату на гърба- и да знаеш как ще се радвам някой ден да си я покажа на хората Embarassed

# 449
Iggiberry, килограмите не ти личат, но това е относително... WinkМоето мнение е, че свалени 20 кг. с Дюкан, което е само сланинка, ще ти се отразят повече от отлично!Постигни ги тези 70кг, пък после му мисли!

Общи условия

Активация на акаунт