Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 029
  • 922
  •   1
Отговори
# 480
Привет, привет Simple Smile завърнахме се и след цял ден 4истене, готвене и пране... ето ме пред компа с 4аша студен 4ай Simple Smile
РАДИУСЧЕ, прелестна, честит рожден ден!  Hug  Желая ти много здраве, щастие, любов и само положителни емоции! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!  newsm59
Жозефа, честито и на теб! Да си жива и здрава, много обичана и да изкараш един незабравим рожден ден!  Hug   Party Time
Саричка, честита годишнина! Желая ви много хубави мигове и пламенна любов! Hug
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ С НАМАЛЕНИЯ В КГ и на тези, които вече са постигнали целта!
Още не съм минала през кантара...имам предчувствие за буря и лошо време... утре ще докладвам.
Целувам ви, много ми липсвахте Hug Heart Eyes Hug

# 481
Айде пак  wavey

mamce   Hug ...насреща съм! За пликове, за друго...ако мога да помогна, ще се радвам! Hug
labello smile3501 - Честито ти достигане на желаното! Успех в поддържането на тия великолепни 55кг. Peace
Билянка, мерси за житната диета - те туй чудо въобще не е за мен ooooh!
VK...верно сме разминали паметните събития преди 10 години - ние се оженихме традиционно, към 11ч. Heart Eyes Hug Приятно допразнуване довечера dance
Sagittarius Hug Hug Heart Eyes
Goody - весело да си изкараш на морето...ще ни липсваш, ама не ни мисли Wink Hug
izaura9 Благодаря за поздравленията!   bouquet Радвам се, че се появи пак Hug
жозефа и аз  Hug
Vanity Fair...то и ти си права - в София всеки втори участва в някакъв панаир на суетата ooooh! Crazy и то най-вече зад волана.  Rolling Eyes
rivela Hug
ros4enka Добре завърнала се! Hug И ти ни липсваше...айде, разправяй как изкара...  bouquet Hug

На всички пожелавам  една строхтна съботна вечер! Hug  bouquet ...Ние отиваме да празнуваме (ама няма да си развалям режима Winklove001

# 482
До "ВСИЧКИ" - Вкъщи съм си. Не стигнах до вилата, защото се скарах с Баща ми. След малко (като си допиша поста) ще ида да карам картинг Simple Smile

До "krikri" - Радвам се Wink

До "Sari4ka" - Е стига сега де.. не се уморявай Wink Аз Я шашкам "Vanity Fair" за да кормува по-добре!

До "Боби1973" - Не ми завиждай.. бих си останал 130 килограма, ако можех да променя някой други неща в Живота си. Не гледай така.. на нещата.. едно имаш - друго ТИ трябва.

До "Vanity Fair" - Wink Кажи му на Инструктора ТИ, да не бълва такива мъдри мисли, от сорта на пътуването до София и отпуската, че.. ТИ щом още нямаш книжка, може да бутнеш някой Човек и по Закон ТИ няма да го лежиш, а Инструктора ще го отнесе Simple Smile Иначе няма кой и за какво да ме гони.. 95% от времето карам много спокойно, даже прекалено, според повечето возещи се при мен. За останалите 5% да не говорим.. малко над 3 часа до Бургас и други подобни безсмислени рискове Simple Smile

# 483
Момичата и момче ,целувам ви  kiss и не съм ви забравила,чета ви редовно но исках да свърша ударния и тогава да се отчета пред вас - моята изключителна мотивация , подкрепа,моята гордост. Засега върви добре,макар че,  да си призная очаквах повечко, но то е индивидуално винаги.До тук за 4 дни - 2 кг. ще видим след 6-тия ден как ще е ,колкото смятам да направя ударен.Имайте своите достойни цели и вървете  към тях, не само че ще ги постигате но и това време ще ви е едно от най-светлите неща в живота ви. (малиии дървен философ)   Залепям дъвка в косата на Боби1973,тонито26, rien zvezdopad  мамче, саричка и на половината форум  smile3502  Laughing

# 484
... Залепям дъвка в косата на Боби1973,тонито26, rien zvezdopad  мамче, саричка и на половината форум  smile3502  Laughing

Калпазанкааааааа  smile3512  gydi

# 485
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте...

Да ви се отчета след днешните покупки...

Понеже отидох в диетичния магазин на пазара в Младост1 за трици, а там имаше 3 вида и аз леко се поколебах, та продавачката започна като песен:"Ама за Дюканската палачинка тези са най-добри, защото са фини и т.н. и т.н., а пък тези са хубави да се киснат, а пък тези са за кекса на Дюкан и т.н. и аз така  Shocked Shocked Shocked викам си, на челото ли ми е написано за какво иде реч...

Иначе от Кауфланд си взех едно жестоко биволско филе - знам, че Докторът не пише нищо за него, но е много червено и постно, а и адски вкусно.
Прецаках се с киселото мляко на Герма 0.1% - гледах, дзверих се и пак да не видя, че имало 3.5 % растителна мазнина и то... е, сега ще трябва някой друг да го яде. Мъжът ми щеше да падне. Ние вземаме от едни съседи дето имат крава мляко и квасим и имаме много хубаво ПЪЛНОМАСЛЕНО мляко вкъщи, та той ми вика "Що си го взела това", а пък аз му викам "ами за диетата", пък то сега и за диетата не става.... СРАМ...
А за ролцата от раци... уф, взех си и от тях, ама... нещо не ми харесват - те съдържат само аромат на раци и нишестета разни и захар и изобщо... не ми харесва какво пише...
Направих си Дюканското сирене с желатин и сега го чакам с нетърпение да стегне...
Целувки от мен...

# 486
За сега нищо не става с моето сирене, като казах на мъжа ми, той се разсмя и ехидно ми рече-...ти какво очакваше да стане от това мляко "фитнес"-дали изобщо има мляко в него?!?!?!...още чакам!

Днес за пръв път ядох от изварата на Маджаров-ама вярно е прекалено вкусна - дали просто е разбита идеално или друго, не мога да разбера, ама ометох цялата опаковка #CrazyНа Мероне имаше вкус на алкохол последният път, а на Дядо Либен - на метал Rolling Eyes

# 487
  • Пловдив
Добра вечер на всички!  Hug

Ето ме и мен след целодневно търчане по различни задачки.
Сестра ми ще ме прави щастлива леля в края на октомври  newsm44 и поради факта, че с мъжа си обзавеждат жилището си, обикаляхме и купувахме, купувахме..  Crazy
Установих, че шопинг-терапията действа отслабващо... Laughing

За награда си купих панталон 46 номер - червен/като вида червено и ставам на бик   Mr. Green/ - не бях посягала към този размер от преди 7-8 години. Лепна ми се като майски бръмбар на предно стъкло.

Усещам това отдавна забравено чувство за доволство като се погледна в огледалото и искам още, и още...
Оставащите 9 кг ще ги отнеса като куцо пиле - домат, като градски рейс - мокър вестник... като Дюканската диета - излишни кила!  Crazy

Аз отново съм в П период. И се надявам следващите дни да имам поводи да спомена думичката "минус" Blush

Честита годишнина на Саричка и нейния съпруг! Много любов и разбирателство ви желая!  Hug
А на прекрасната щерка на VK желая здраве, жизнерадост и успехи навред!  bouquet

СлаБе, подозирам, че мистър Бийн има пръст в подбутването на поредното ти кило надолу... от шока при гледката  Joy  Hug

музичка, давай смело напред - аз в моите 7 ударни дни свалих едва 3,5 кг и се чудех що не са повече, ама после се отпушиха нещата. Стискам палци!  Hug
Туй с дъвката да не е някаква нова техника за задържане на космите по главата? hahaha  Laughing

Боби1973, аз на Маджаров продуктите ги любя, тача и милея. Споменавала съм мнението си относно сиренето лайт на същата марка... Grinning
Успех с направата на кашкавала, обаче и мен ме съмнява ...

Iggiberry, Герма-та не ми харесва на вкус и я заобикалям поради тази причина.

За ограниченията на млечните по принцип - строго индивидуална трябва да е преценката за употреба - на всеки различно количество 'насища' допустимото ниво и се получава задържане.

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 21:01 от zvezdopad

# 488
  • София
Добър вечер!
Честит рожден ден на Радиус Hug, заслужила ветеранка и страхотна мадама  smile3525 smile3525 smile3525
Чести рожден ден и на Жозефа Hug, с най-добри пожелания! smile3525
Биляна, добре дошла и успех в дюканстването!   bouquet Можеш да ядеш пуешка и телешка шунка. Има една на Тандем, която е на филийки и е с ниско съдържание на мазнини. Има и една испанска на Касадемонт, пуешка, също обезмаслена, но май я има само в Елемаг.
Росченка  Hug добре си се завърнала!  bouquet
Сани 3, аз никога не съм променяла целта си  Peace Просто го давам на етапи  hahaha След като изнамерихме калкулатора на Дюкан, се оказа, че съм набелязала целта си перфектно, беше само с 1 кг по-голяма. Тоест още от началото моята цел е -53.
Ето една рецепта, която днес изпробвах за вечеря и много ми хареса. http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/08/16/%D0%BF%D0%B8%D0% … 1%8A%D0%B1%D0%B8/

Оставащите 9 кг ще ги отнеса като куцо пиле - домат, като градски рейс - мокър вестник... като Дюканската диета - излишни кила!  Crazy

Joy   thumbsup

# 489
...  Залепям дъвка в косата на Боби1973,тонито26, rien zvezdopad  мамче, саричка и на половината форум  smile3502  Laughing

Aaaaa   nono , ще искаш после и да ни  smile3553
Без туй страшно много ми пада напоследък , но не е от режима.Прегледаха ме и за щитовидната
жлеза - всичко е ОК видимо.Другата седмица ще дам кръв за изследване на хормоните.
Лекарката ми каза,че след операция почти винаги се получава такъв проблем.
Засега ми предписа Ревалид - капсули и шампоан.Да видим какво ще стане .
Така че ,музичке, не ми закачай и без туй оредяващата коса   341uu

Момичета + момче ,  лека и отслабваща   sleepuu

# 490
Радиусче (Центърче), честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет! Много щастие и усмивки! Постигане на целите и нови мечти!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 491
Саричка Hug, с думи не мога да опиша колко хубаво си изкарах и как добре си починах...но нямаше да се оплаквам и на още една седмица отпуск, да ти кажа- малко ми дойде ... Simple Smile
Кри  Hug
Сън Heart Eyes
Звездопад, завид, завид Simple Smile аз все още не винаги се намушквам в този номер- все още 48 е моят р-р . Успех и занапред  Peace Hug
Mamce Hug, Рокипаган има няколко тайни рецепти(домашни) за косопад и наистина помагат Peace
лабело,как прелестно звучи това 55кг  Crazy рай за ушите и очите ми... Упсех със запазването на постигнатото Hug
лека ви нощ- отивам да спяяяя  smile3524

# 492
...

Silverfox - честита ти нова пейчица Peace!!! Аз като видя невиждано досега тегло, веднага го отразявам на линийката Blush...то варира с някакви грамове, няколко дни, но просто не му обръщам внимание и линийката си стои (може да е тъпо, ама линийката ми е важна за мотивацията ooooh!) И така, чак когато отново видя на кантара нещо ново - променям Wink

...

Що да е тъпо, ве душко, и на мен така ми действат линийките, затова толкова съм ги накичила, че даже обмислям дали и да не прасна още някоя, само да ми падне повод нещо да измервам, я кръвното, я температурата, я растежа на космите в носа и ушите и съм плеснала още някоя  smile3532

# 493
Sari4ka мерси
ros4enka звучат си прелестно, няма спор, но ми се струва почти невъзможно да ги задържа, освен ако не упорствам по-дълго време и си карам без нишестени и гали, а само с плод и хляб+сирене... както я карах и тази седмица всъщност

# 494
Росченка и Звездопад, вие да не говорите за различни системи -немска , френска, американска конфекция. Аз все още си нося 46 номер гащи по немската конфекция, но рискувам да ги загубя, висят на едно коланче на Еспри, дето си го взех за 5 евро докато се разхождах, че беше сериозно положението с гащите. Иначе оня ден се наврях в едни панталони 42 номер, блузка М, без да ми е опъната на Шкембето  и съм доволна...
Купих си протеин, получих като подарък  диск с пилатес и се мятам от понеделник/ че сега ми е зает плейстейшъна от играещия мъж.
Биляна, добре дошла, да те питаме профилактично да не би да кърмиш? И превантивно да ти кажем, ако кърмиш , да се впуснеш в трета олекотена фаза. Освен това тези 15 км ми се струват много. За колко време ги правиш, с какъв пулс , на каква програма...С тази диета се взема много протеин, ще трупаш само маса, ще гориш тлъстини, но ще правиш мускули на бедрото. според мен велоергометър може 3 пъти седмично/ като не е всеки ден/ по 30 мин максимум с бавен плавен ход. Като трябва да се подготвиш на следващия ден или следващите два да няма изменение в килограмите. Успех в диетата!

Общи условия

Активация на акаунт