"Шепот от отвъдното"

• 41 725
  • 601
  •   1
Отговори
# 195
Изтрих си поста.Извинявам се,но от къде да знам кои го е гледал и кои не.За какво е темата тогава.Все някои трябва да напише първото мнение.Може да има хора който да я гледат след 1 седмица .......... ДРугия път ще питам първо дали сте я гледали и тогава ще пиша  Peace

# 196
Изтрих си поста.Извинявам се,но от къде да знам кои го е гледал и кои не.За какво е темата тогава.Все някои трябва да напише първото мнение.Може да има хора който да я гледат след 1 седмица .......... ДРугия път ще питам първо дали сте я гледали и тогава ще пиша  Peace

Именно, че не се знае кой я е гледал и кой не, затова се предупреждава, че ще напишеш нещо за новата серия и то в бяло. Както в темите на другите сериали Wink
Вероятно има хора на които им харесва да знаят, но аз лично не съм от тях Wink

# 197
Във виден вестник днес прочетох, че   hahaha ТРЕТИЯТ сезон все още се снимал, но от АХН щели да закупят сериите... Joy Joy

П.С. И аз не съм гледала още серията. Чакам буквите. Подкрепям да се пише в бяло., защото влизах в темата и преди два часа. Mr. Green

На всеки се случва да греши.  Peace

За тези от вас, които гледат "Смолвил": от сряда по ТВ7 20 ч./повторение на следващия ден от 14 ч./ започва излъчването на трети сезон. Аз съм изгледала всички сезони, но пак ще ми е интересно. Hug

# 198
  • UK
Освен това се предполага, че измежду десетина жени, повечето майки и съпруги, съвсем малко ще са имали възможността да гледат филм фърст тинг ин дъ морнинг.

# 199
П.С. И аз не съм гледала още серията. Чакам буквите. Подкрепям да се пише в бяло., защото влизах в темата и преди два часа. Mr. Green

На всеки се случва да греши.  Peace
PeaceИ аз го четох,ама карай.
Нека ги обсъждаме когато вече имат субтитри,така ще се предполага че повечето са я гледали! Peace Какво мислите?

# 200
То както напоследък субтитрите излизат ден преди новата серия.... Joy
Иначе е добра идея. Както и писането в бяло.

# 201
  • UK
Аз току що го гледах. Имам чувството че съм пропуснала нещо, а не съм. Някак все едно нещо ми липсваше от миналия епизод до този. Иначе беше хубав.

# 202
Трейлър за седми епизод/който не иска- да не гледа/ Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=9YCQwQ59JFo

И  относно Джим:/В БЯЛО/

- продуцентите казват, че Дейвид Конрад /Джим/ няма да напуска шоуто - това е за всички, които имат съмнения, че неговата смърт означава, че ще си тръгва от шоуто както Андреа.
- Дженифър споделя в интервю, че след като феновете на сериала разберат причината, поради която Джим е умрял, няма да бъдат толкова недоволни и ще се адаптират към промяната... това е неясно, но обнадеждаващо.
- Носят се слухове, че Джим ще се всели в тялото на друг човек, който се казва Сам.

Между другото, излязоха субтитрите, в коментарите към сериала в Замунда са. Hug

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 19:16 от ♥ мис арк ♥

# 203

Между другото, излязоха субтитрите, в коментарите към сериала в Замунда са. Hug

Ау супер сега веднага ще ги потърся да ги сваля че тамън изгледах до 5 серия и сега прегледах и 6та и ми се видя много интересна
относно нея /в бяло/

видях накрая че Джим умира,много ме е яд много го харесвам този актьор и много ми харесваха като двойка двата с Мелинда.Не е честно не трябваше да умира /няма как да покажа иконка че направо ми се плаче /.мис арк благодаря за пояснението за Джим,ясно че няма да напусне шоуто но пък няма да са си заедно с Меледа и няма да си имат бебе.А те така го искат,вярно че е само филм но много се вживявам в тъжените работи във филми по принцип.

Та отивам да диря суб. и да гледам  Shocked

# 204
Извинявайте, объркала съм се. Embarassed
За последната, шеста серия, още няма букви.
Още веднъж извинявайте. Rolling Eyes

Аз понеже следя и други сериали, та от там ми остана в главата... Blush

# 205
Извинявайте, объркала съм се. Embarassed
За последната, шеста серия, още няма букви.
Още веднъж извинявайте. Rolling Eyes

Аз понеже следя и други сериали, та от там ми остана в главата... Blush

Няма нищо,разбрах че няма още суб.  Cry.Точно се рових да не би някъде другаде да са ги пуснали ама няма  Cry,нищо ще си ги чакам пак и тогава ще я изгледам от до а не през 10-15 мин като и напрявх преди час  Crazy

# 206
# 207
Урааа! newsm19
Благодаря,nas! Hug

# 208
Много е интересно сериалчето. Аз сега започвам да гледам новия сезон. Благодаря, че сте в крак с новостите покрай него.  bouquet

# 209

Общи условия

Активация на акаунт