Re: КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 35

• 32 739
  • 591
  •   1
Отговори
# 510
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Tанчето , отдавна виси на клончето , ма а късмет да падне, де.  Joy
Трае си и само гледа от високо.  hahaha
Слизай , че накрая ще прережем клона.  Crazy

# 511
  • Пловдив
Мадам-аз в Пирогов имам и като майка и пак с много страшна болест с дъщаря ми когато беше на 1г, един месец без никакви надежди и процентите за оздравяване от тази болест бяха 1000на 1 и това беше моята дъщеря Миши която пише също в тази тема.Та Пирогов ми е до болка познат и до болка уважавам тази болница защото само хубави неща ми се случиха там Върнаха  детето ми към живот и сега чакам и това да се случи и с внучката. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Майче на нея и беше отлюпена хруштялната кост която е за растежа на кокала и понеже много време не откриха какво и е операцията беше много сложна имаше калциране и много срастване вече и пърчето което трябваше да си отиде на място не беше много годно за слагане но пробваха дано да се захване но това ще се разбере чак след 3м след операцията тъй че ще чакаме още за да разберем дали ще и расте едната кост ако не се захване ще и се прави след време пак операция за да и се скасява порасналата и така ..... Tired

Момичета които знаете историята да ме извинят ...че пеша пак за това..  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ЯНЧЕЕЕЕЕЕЕЕ ДОБРЕ СЪМ ВИ ЗАВАРИЛА ЖИВИ И ЗДРАВИ . Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 512
Няма за кво да се извиняваш , Зиче.  Hug
Всички трябва да знаят , че иначе не може да вземе всеки отношение в темата.  Peace
Важно , че има рзултати и то добри.  Peace
Нали сме бабки , трябва по няколко пъти да ни се повтаря.  Joy

# 513
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета,аз пак издавам багажа!Уж днес спах,но малкият ме дърпа да разказваме приказка,а после не се знае кой-кого!Така че ЛЕКА НОЩ!

# 514
Здравейте, милички!
Тук съм, но нали от снощи ме нямаше, то няма изчитане бе! Но пък вече знам как сте.

Жабче, и да падна, нали съм добре тапицирана, на мекичко ще е! Ха,ха,хаааа...!
Зиче, много се радвам за Вики, нека да се оправя все по бързо!

На вилата на сестра ми си изкарахме супер! Снощи към 23.30ч. отидохме на нощно къпане на Кабакум- плажа до Журналист. Водата топла, чиста, гледахме и лунното затъмнение. После отидохме на една минерална вода, която тече направо в морето- като седнеш на камъните и струята от тръбата те бие по гърба- страхотен масаж! Днес ходихме на плаж на Златни пясъци. Първо на морето, после пред Интернационал има басеин и за деца, и заради близнаците и там се киснахме, че е по-спокойно. Аз немога да плувам, но се държах за стълбичката и се правех на Таня Богомилова. След това на вилата, си пекохме на дървени въглища такива вкусотийки, но няма да ви кажа какви, че пак ще ме упрекнете за слюнкоотделянето си! Доста съм изгоряла и дядо Стефчо, пак ме маза с кремове и ще лягам.

ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА!

ДО СРЕЩАТА НИ ОСТАВАТ 12 ДНИ!!!

# 515
Танче , е това ни е предимството , че все на меко падаме.  Joy
Кефа ти се с кво нетърпения очакваш срещата , та чак и дните отброяваш.  Hug
И аз само поглеждам календара и да сме живи и здрави да се видим.  Praynig
Като осило ще сме , неможе да се надприказваме.  Peace

Joy Joy Joy Сега прочетох.... Таня Богомилова.  Joy Joy Joy

А Деси , кога си идва , липсва ми нещо.  newsm78

Лека нощ , Танче и Янче.  Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 22:56 от babka_jabka

# 516
Жабче, спомням си че Деси каза, че ще съ върне след 20 Август. Така, че малко остана.

Дано сме живи и здрави, да се срещнем, та да плеснем с ръце и да се прегърнем!

ВАША ПО-ЛЕКА!

# 517
Мадам-аз в Пирогов имам и като майка и пак с много страшна болест с дъщаря ми когато беше на 1г, един месец без никакви надежди и процентите за оздравяване от тази болест бяха 1000на 1 и това беше моята дъщеря Миши която пише също в тази тема.Та Пирогов ми е до болка познат и до болка уважавам тази болница защото само хубави неща ми се случиха там Върнаха  детето ми към живот и сега чакам и това да се случи и с внучката. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Напълно подкрепям. Благодаря на Господ и на докторите. За племенничката ми казаха- ако не беше в София, си е отишла. Жива и здрава 18 годишна мома.

# 518
  • тук и там
Зичка,радвам се много за Вики,че върви към подобрение.
Танче,днес цял ден се питам къде си.Вече съм спокойна,че си прекарала чудесно почивния ден.Танче,намажи се с ракия щом си толкова зачервена.Много успосоява.Аз така правя понякога.
 Май ще си лягам.Постарах се по късно да легна- тренирам за срещата.

# 519
Ааааа Мими , нЕма да изпускаш фронта. Никакво ранно лягане на Балани.  Peace

# 520
  • тук и там
Е, това вече ми е голям проблем.Като се затворят тия ми очи и край. А на срещата предполагам,че няма и да помисля за сън.По точно няма да ми остане време за сън.

# 521
  • тук и там
Мастерче,домъчня ми за теб.Обади се само да кажеш как си.
Лека вечер Аз май ще потеглям съм спаньолната.

# 522
Mими , Мастерчето почивните дни я няма.  Hug
А за спането , дали ще има време от сладки приказки.  Peace
Лека Мими.  Heart Eyes

# 523
Еее, не!
Хем нова тема, хем на финала и то само за няколко дни, докато бях с дъщерята и внучката при моите родители за седмица! Ама време за "кутъла" /по думите на Емичка/ не ми остана, после с тях до София, а днес обратно до Плевен...Едва сега сядам да ви изчета, ама от умора май няма да с8могна.
За това лека да е нощта ви, спокоен сънят ви, нека идващата седмица е добра и наситена с много хубави емоции ,:hug: Hug Hug !

# 524
  • тук и там
Лека и на теб,Жабче.Представям си я срещата,като миг,който идва и си отива докат се усетиш.Прегръдки,целувки,танци и приказки до изгрев слънце.
Лека нощ и от мен Арита.Дано началото на седмицата да е добра за мен.Много разчитам на това и от вълнение немога да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт