В СЕПТЕМВРИйската дружина първо бебе вече има!

• 14 909
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
:

Чакайте да ви кажа за моя мъж- След прегледа му се обадих и му изтрелях информацията, а той като се прибра вчера от работа и вика "И какво? Значи бебо се е показал 2см така ли?"
Викам ма как ша се е показало 2см бе! Crazy  Joy "Ми не разбирам, обясни ми" беше отговора.
Диде, тоз бисер да го пуснеш в оная тема за татковците! hahaha
Като сте почнали да се жалвате от контракции, аз също да вляза в кюпа. От вчера започнаха доста по-начесто от тия смъкващите, че дори на репетицията на хора им изкарах акъла и само ме питаха дали ще ме карат до клиниката Joy Joy Joy
Поне от това смъкване мога да дишам малко по-добре.
Деси, щом родиш пиле, чакам СМС да ги уведомя тук девойките. По което и да е време.

# 136
Дидка,мъж ти направо ми разтресе корема от смях Joy Joy Joy Joy

# 137
  • София
Радвам се че ви развеселих с моето мило! И аз покрай вас!

# 138
Мараба, мацки!
 Hug
Още нямаме второ бебе....е айде де! Тия, дето искат - ми раждайте вече, к`во е това? Аз само чакам мъжо да напрай спалнята и се юрвам към Майчин дом Joy Кухнята я я дочакам, я не Tired
Днеска донапълних сака - взех пампи, мокри кърпи, бабешки гащи от Хита, джапанки. Само тампони за кърма и еднократни гащи нямаше. Ама вие нали сте ми казали откъде да си намеря  Hug
И по повод тампоните за кърма и на Дидето на мъжа бисера...моя `ко знаете к`ва я изцепи. Обяснявам аз, че така и така тампони трябна да си взема, щото тече кърмата и, нали, и той вика "ама, мило, ти нали вчера си купи превръзки, тия тампони няма ли да те боли от тях в началото newsm78?"...Циклих около 5 минути, докат зацепя какво точно иска да ми каже моя мъж и после се счупих от смях Joy
Айде, оставяма ви, че след малко ша дигам гълъбите към отворените врати в МД (дано ги отворят тоя път, не кат` оня ден)

# 139
Дидка, типично мъжка реплика. Mr. Green
Като ви чета всички с тези болки и контракциии...ами аз нямам никакви такива. Нямам контракции, но с първото също нямах болки. Един път ме хванаха и родих същия ден. Сега и не давам зор, защото доктора ми е в САЩ до 26,08, така че искам да го дочакам.
Не мога да спя през нощта и аз. Ставам по 7-8 пъти до тоалетната. Аз направо си прекарвам нощта там Sad
Цитонамазка ми взимаха в началото на бременността и това е. Сега имам някакво течение, ама доктора го няма, така че ще чакам. newsm78
И...мнооооого ми е жега. Кога ще паднат малко тия температури? Аман! #Cussing out

# 140
Бръмби, ми то правилно те е питал човекът Wink Те не се казват тампони Mr. Green Казват се протектори или подплънки Wink
Дидиди, нищо не знам за стерилизаторите newsm78 Огледай го добре дали няма индикатор за това до къде да му е водата и т.н... Аз от такива работи не разбирам изобщо Rolling Eyes
Сега първо да ви се похваля - бързо минах - има-няма 2 часа Grinning И ми се случиха няколко хубави неща (според мен положителни знаци) Wink Първо, като влязох в приемния кабинет и започнах да си попълвам картата спря химикала - викам - ей това е, защото изобщо няма да стигна до секцио Grinning После докараха жена с термин 24-ти август с изтекли води Grinning После мацката, с която се запознахме пред вратата и я гласяха за секцио поради седалищно предлежание се оказа, че бебокът й се е обърнал Heart Eyes абе все хубави работи - за мен явни знаци, че беб ще си излезе нормално Praynig
После като се качих горе и като ме обхвана едно спокойствие - викам си - е, това е. Хубаво ми е, защото пак ще ставам мама... изобщо не ме интересува как ще излезе бебето Grinning И ми стана хубаво от тази мисъл Grinning
После пък гледахме човечето - отговаря си точно на седмиците и докторът каза, че ако почака още малко може и да мине кака си, че бая е нараснал Crazy Пък моята колежка ме беше сънувала още съвсем в началото на бременността, че съм й се обадила и съм й казала, че съм родила нормално, бебето е 3800 гр, момче и се казва Любомир. Че всичко е наред с мен и бебето и т.н. хубави неща. Е, до сега май върви да й се сбъдне съня Heart Eyes
Изобщо днес съм в много добро настроение и много положително настроена Heart Eyes
Пожелавам на всички ви приказен ден и утре да не забравите - отидете на църква, ако имате възможност - Богородица е и е добре да се помолим за себе си, бебетата и семействата си Hug

# 141
Хеййй, мамчета.....не мога да ви изчета, ейййй...... Rolling Eyes Laughing
Вчера пообиколих няколко магазина....От Джъмбо взех 2 шишета на Нук за всеки случай да има под ръка, 2 бодита, едно непромокаемо чаршафче. После в Захи видях въпросните непромокаеми чаршафи, които коментирате- бяха по 18лв. Асе, не го пиша, за да те дразня!, а за да информирам, който не си е купил, че там ми се видяха на прилична цена. Peace Мисля оттам да си взема при слеващото ходене, което ще е след 2 седмици, че тогава ще заредят по-есенната стока. сега не взех нищо по тази причина.
Някой имал ли е от испанските одеялца с цип? Доволни ли сте? Не са ли много дебели?
Иначе...какво друго...днес започвам Малтофер да дъвча, че съм леко анемична... Rolling Eyes
Веч, много артистична снимка Peace
Другата седмица започвам едно по едно....ще прегледам дрешките на малката, ще поизпера и изгладя....ще изпера количките и кошарата, ще подреждам скрина.
Хубав ден Ви желая! Hug
Сетих се още нещо. Аз си направих контр. изследвания на кръв и урина, но за анален секрет не стана дума и нищо не ми дадоха като направление..../Миналата бременност ми е взиман, проверих си/. Питам се дали не е отменен като изследване или на 25.08 ще ми връчат направление за изследване? newsm78

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 12:21 от sunshine3

# 142
Ето ме и мен!Скапах се от висене в тая болница от 7 съм там ей сега си влизам ooooh!
Бебка е много добре на мама куклата и според доки е пораснала мноооогоо за месец и нещо!! Heart EyesГлавичката ни е вече 8,65 а крачето 6,75 растеееем!! LaughingТежим вече около 2900гр и май още ще растем!!Избързваме обаче ThinkingТермина ми се е изместил на 9ти а секциото е на 8ми!!Не знам как ще устискам но се моля да не тръгне по-рано!Ако ли пък тръгне доки каза че няма никакъв проблем!!Тоновете са много добри,матката ми е спокойна!!За сега всичко изглежда като да няма скорошно раждане!! Praynig
Моя док ме успокои!!Като се заговорихме за секциото и ми стана едно такова леко на душичката BlushКаза,че си работи с негова анестезеоложка,която ще се грижи за мен по време на операцията и след това/той нали заминава/Вика ме на 20ти пак!!
Сега очаквам другите отчети!!И дано новините са все добри! Praynig

# 143
Асе, МиркаHug Страшно се радвам, когато след посещение в болницата четадобри новини от спокойни и уравновесени мами!

Ина_лемонче, честит ти акробат. Чудесно е, че се е обърнало детето  Simple Smile
Съншайн, аналния секрет го взимат "някои" доктори в "накои" болници. Преди със сигурност е бил задължителен, но сега май не е. Ето аз, например, преди 2 години в Шейново не съм давала такова нещо.

Момичета, какво ще ядете днес. Аз все тая тема "дъвча", но грам апетит нямам и за каквото и да се сетя не ми се яде  Rolling Eyes

# 144
Иринии - грозде!
Асе....ми де да знам аз как се казват  Laughing Ма ти да не мислиш, че мъжо знае Mr. Green

# 145
А привет и от мен Simple Smile
Много се радвам за хубавите резултати на Асето и Мирката. Ще видите че всичко ще се нареди както си трябва Hug Hug Hug
Добре де относно цитономазката на мен като ми взимаха вчера, значи ли това че другата седмица като си чуя резултата да не вярвам newsm78 ох няма да ги мисля повече тия изследвания, каквото такова. Утре и аз ще ходя да давам урина и кръвна картина и естествено ще си ги платя, защото моята нали не можела да ми даде направление, хубава работа ама българска както казвате.
Аз моето бебче го наговарям да излиза към 26-27-28 август харесват ми датите Wink ама каквото то си реши в крайна сметка Laughing
Деси гледам още не си родила стискам палци и при теб нещата да се развият както искаш Peace
Айде стигам съм писала, лек ден на всички  love001

# 146
Здравейте мами!
Аз изкарах тежка нощ, въртях се, обходих всички дивани и легла в къщи в търсене на удобна позиция и така до сред нощ.
Сутринта пак на ранина с Мари до детската градинка, че днес и е втори ден (отдавна не я бях пускала) и вчера имаше пак екшън...
Исках да говоря с лелката, която вчера замествала госпожата и питам Мари това ли е леличката, а тя : "да мамо, това е леля Пепи- лошата, щото имаме 2 леля Пепи тази е лошата, дето бие много силни шамари, а другата е добрата, тя е една слабичка, а тази е дебела и лоша... #Crazy"
Какво да кажа просто и този коментар пред леличката се проведе..., ама децата са толкова искрени как да я наказваш, че си има мнение и при това е готова да го аргументира до край.

После пък ми се обади сестричката, прегледа и беше днес и резултатите са тревожни.
Бебето за месец не е наддало, пращат я на доплер да видят кръвоснабдяването как е.
Има ужасен, огромен и болезнен хемароид та я пращат на онколог... това пък защо не знам, аз си мислех, че на хирург ще я пратят.
Благодаря на всички, които коментирахте възможни лечения на хемароид, надявам се днес специалиста при който отиде да помогне защото миличката ми сестричка не може нито да седне, нито да легне и много се е измъчила.
Плацентата и е започнала да се калцира и е прекалено зряла за 7 месец, детето е ниско долу и доки се притеснява да не започне раждане и така моля се за нея да се оправи и да се успокои положението.
Аз утре съм на преглед и се надявам да се уточним за секциото.
Корема ми е огромен и вече не тежи, а направо си боли.
Мускулите не издържат тази тежест май, а имам и болки в рязаното място. Вече почти не се движа, тази сутрин до детската, която е на 200 м. и обратно и ми се зави свят, а корема ми се искаше да си го взема под мишница и да си го понеса.
Ето и аз се оплаках  Hug очаквам сега да ми олекне.
Имайте спокоен ден от мен, а аз ще стана да разчистя на почивки, че утре чакам приятелката ми от детството ми заедно със семейството си да ни дойдат на гости и искам да съм подготвена.
  bouquet

# 147
Асенце, Мирка, чудесни новини от ЖК  Hug Дай Боже само такива да чуваме до края от всички мами  Praynig
Ирини, аз днес съм се наканила на супа от тиква, но май следобяда ще я правя, след като си доизчистя кухнята   Crazy
Мариам дано всичко е наред със сестричката ти  Praynig А ти си почивай повечко  Hug
Айде на мен почиваката ми свърши ... newsm28

# 148
Мариамче, ако плацентата е започнала да калцира - мнение от поне още двама лекари и да се насочват да вадят бебето Peace Да не чакат много Peace Тези неща не са за подценяване. Защото в 7-ми месец бебчето може спокойно да си оцелее... Ако мама е вече не може да се справя с отглеждането вътре по-добре да го извадят Rolling Eyes Стискам палци всичко да се нареди по възможно най-добрия начин Praynig Дано бебчето е момиченце - те по принцип са доста по-издръжливи Praynig

# 149
Мариам,  Hug Страшно неприятна и наистина тревожна е информацията за сестра ти  Sad Ако плацентата е узряла, то това дава обяснение за ненарастването на бебето на сестра ти - явно има плацентарен дефицит. Направиха ли й доплер. Трябва да се направи не само на трите съда на пъпната връв, но и на цялата плацента. Ако не функционира пълноценно, бебо няма какво д аправи повече в корема й. Колко тежи? Ако гони 2 кг може спокойно да го извадят и да си се адатира за малко по-дълго време. Въпреки, че щом е 7ми месец, а бебето не е нараствало от 1 месец, значи е някъде към килце, което е много малко  Thinking ох да знаеш, че ще се помоля за нея.  Praynig Много съм съпричастна към подобни тревоги. Относно хемороида, ще се обадя да попитам за лекарството, което оправи моята прителка /мъжът й е хирург/. Хапчета са и действат безотказно и при бременни, и при кърмачки. Защо я пращат при онколог, обаче?!? Не може само заради оплакване от типа "боли ме много и не мога да си седна на д-то" да се заключи, че е за онколог...  Naughty Аза твоето здраве - моля те, просто си лежи и си носи и колана, когато излизаш навън, че като си представя как си чувстваш този наистина голям корем и свят ми се завива.
Бръм, е как само с грозде ще го  храниш детето. рано е още за плодолечение  Wink
Сонче, нямам тиквички. Иначе ми се дояде. Ще се ходи на пазар.
А сега ще си врътна едно зеленчуково пюре със сирене.

Общи условия

Активация на акаунт