Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря големи сутиени за кърмене?
Какво представлява слузта и какво да очаквам след нея?
Какво представлява разкритието и какво означава разкритие от 2-2,5 см?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря големи сутиени за кърмене?
-
Какво представлява слузта и какво да очаквам след нея?
-
Какво представлява разкритието и какво означава разкритие от 2-2,5 см?
-
Какво мога да очаквам, когато предизвиквам раждането и какво трябва да направя?
-
Какви са японските възли и какво е мнението за тях?

мама danip – очаква първото си дете
Втора градска болница /Пловдив/ нормално 

Но ако е рекъл Бог и той да се роди секцио - поне да изчакаме да тръгне и да е готовичък

Дано!
), в нея бяха публикувани 5 нови отговора. 

ядосвам се за глупости,уморено ми е и незнам.трябва да ходя да си в адя лична карта тъй като смених фамилията и трябва
.тук е ужасна жега не се седи.знаете ли колко пари е смяната на личната карта.
Така се смях на гледката -
Много здраве и щастие и скоро най-ценния дар ще е в ръцете ти
искам само всичко да мине и беба да не тръгне по-рано,че сме много близо до термина така!В тая болница е лудницааааа моя док каза че такова нещо не е било!!!!1м по-рано не може да се запази дата
Утре съм при него и иска да правим всякакви изследвания-пак ще ми взимат секрет/защо ли
/ще гледаме бебка обстойно-води,плацента,доплер на пъпната връв,шийка,тонове...май само кръв няма да ми взимат че те преди 10 дни ме бодоха!!!Днес се чувствам по-уверена и като че ли някаква сила ме връхлетя..много е особено не зная как да ви го обясня!Имам усещането че всичко ще бъде наред,че аз и бебка ще сме добре дано се окаже вярно!!