Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря големи сутиени за кърмене?
Какво представлява слузта и какво да очаквам след нея?
Какво представлява разкритието и какво означава разкритие от 2-2,5 см?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря големи сутиени за кърмене?
-
Какво представлява слузта и какво да очаквам след нея?
-
Какво представлява разкритието и какво означава разкритие от 2-2,5 см?
-
Какво мога да очаквам, когато предизвиквам раждането и какво трябва да направя?
-
Какви са японските възли и какво е мнението за тях?

Как така той прецени, че от спиналната ще се чувстваш травмирана, а от епидурална няма да се травмираш и ще си напъваш без проблем. Моят баща е професор анестезиолог и да ти кажа - пълната упойка не винаги е по-щадяща за възстановяването. А това, за което говориш като симптоми наподобява паническо разстройство /80% от жените го имат в по-силна или по-слаба степен, като се отключва в НЕсттресови периоди, т.е. в момент като раждането на детето ти мозъкът ти е зает с друго и вероятността да получиш пристъп е по-малка от 1%/ Дано всичко се случи по най-добрия за теб начин, но не се поддавай току така на предложения за секцио и пълни упойки!

.благодаря предварително.за какво служи тази обменна карта.ако някой е раждал в селена или ще ражда може ли да ми каже какви документи трябват че аз в понеделник ще ходя да си вадя нова лична карта и ще трябва да върна старата ако ми я поискат кво да правя тогава си нямам на идея
Ще ида до този магазин
То в нашата Варна нали всичко по-скъпо 
)И тогава тази чуждоземка започва да привлича вниманието на продавачката на английско-немско-български и да и сочи ,че мен трябва да обслужи първа