В СЕПТЕМВРИйската дружина първо бебе вече има!

• 14 908
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Флуч, стискам палци тоновете да са добре, после тук на отчет, нали  Peace
Ирини, почивай си повечко... Аз също съм имала такива усещания, като полегна и поотминаваха... още отпреди месец и половина датират, така че споко - малката принцеса няма да се ражда още... Само почивай.   Hug

Айде момичета, до после, сега ще играя на една компютърна игричка!  Mr. Green

# 121
Джанисче,хич не знам тва мойто гнездене ли е ,ама има разлика от ежедневните задължения в случая-от известно време нищичко не ми се пипваше в къщи..само тормозих мъжо да чисти,а и готвенето си спестявах и ходехме на вън да хапваме.Ама днес сутринта се излюпих в 7 ,проснах,измих банята,яденето ми е вече на котлона и е почти готово,започнах да разчиствам неща ,които все отлагах ...толкова чевръста не съм била отдавна Mr. Green Mr. Green
А ти не се изнервяй от взаимоотношенията с таткото на бебо..то било нормално HugАйде да кажеш после за прегледа..при кой лекар ще раждаш?
Флуч,дано всичко е наред Hug
Дескааа,покажи се мацко Laughing

# 122
Добро утро мамета  Hug
Irinii наистина си голяма хубавица! Ти и Sheila сте нашата гордост  Laughing
Асе, Irinii, мерси за поясненията за смъкванията и за "тесния таз"  Simple Smile
Диде, стискам палци всичко да мине по вода, както ти го искаш  baby_neutral
Някой питаше за хемороидите, не помня кой. На мен докторката ми предписа Троксивазин за външно мазане. Помогна ми. Но и досега след всяко ходене по голяма нужда си се мажа с Троксивазин. Важното е да не се напъваш, а да става естествено. Също и да бръкнеш с пръст по-дълбоко като се мажеш, за да има ефект. Не са страшни за бременността.
Гледам, че коментирате вагиналните прегледи - моята докторка не ме е гледала от началото на бременността отдолу и според мен така е редно, но аз и не й се бъркам. Смятам, че е голям професионалист с много опит и си знае работата по-добре от мен. Правих всички необходими изследвания, сега вече в деветия няма да имам.
Моите оплаквания са само от неимуверно силните болки вечерно време в кръста, направо не мога да си намирам място, а понякога така ме свива корема долу в ляво, че едва ходя превита на две и не мога да си вдигна левия крак. Не знам каква е тази болка... newsm78

# 123
  • София
Върнахме са за малко да свършим една работа  Embarassed Wink
Адашче, има време, като ти е вкъщи детенце, ще повторим с удоволствие! Между другото, това, което описваш, аз го имам поне от два месеца! На моменти така натиска бебо, все едно ще излезе  Wink. Но....проблем нямам. И ти не се притеснявай. Няма от какво!
Деси?!
Бора, правят се (правим се), като за виртуалното пространство  Wink Я, ако питаш половинките и децата ни какво ще ти кажат ( afwitch!). Поне моите със сигурност.  Grinning

# 124
  • Бургас
Тумбаци, изчезвам на кафе Hug! Хубав ви ден! Heart Eyes
Ей, няма да се притеснявате! Всичко ще е ок! Давам ви позитивизъм от менее многооооооооооо! Hug
 Мариам, казах ли ти, че ти много мерси за разказа еееее в миналата тема май беше..
Дидка, споко..аз тука ша са нацепвам с над 4 килограмовата, ти..))отивам си диря надарен Joy Joy Joy

# 125
Незнам каква е разликата от обикновенните ежедневни задължения ама на мен всички ми изглеждате много работни от сума ти време!  Peace

Е, поне при мен това няма нищо общо с "гнезденето"... Даже баш си ме мързи, ей ме на, свърша нещо и веднага и форума да погледна. Ама поне гледам докато съм без дете вкъщи да посвърша разни неща, дето не могат с него наоколо да се вършат.... като дойдете и вие на моето/нашето ще разберете...

# 126
Незнам каква е разликата от обикновенните ежедневни задължения ама на мен всички ми изглеждате много работни от сума ти време!  Peace

Е, поне при мен това няма нищо общо с "гнезденето"... Даже баш си ме мързи, ей ме на, свърша нещо и веднага и форума да погледна. Ама поне гледам докато съм без дете вкъщи да посвърша разни неща, дето не могат с него наоколо да се вършат.... като дойдете и вие на моето/нашето ще разберете...

е все едно аз съм го писала това  Simple Smile

# 127
И аз вече се присъединих към гнездещите мами  Crazy Вчера съм разместила и пренаредила половината шкафове сама, а милото се включи само за 2 часа следобяда и после спа омаломощен на дивана  Joy Ето сега пак го чакам да се излюпи и да почваме, че вече не ме свърта  Rolling Eyes Ох, искам вече всичко да е готово за бебчо  Praynig
bora това е от хормоните  Hug Аз съм уж толкова спокойна, а всеки ден си поплаквам за нещо  Embarassed Вчера беше за един кашон, например  Crazy
Приятна разходка на излизащите и добри вести от консултации и запис на тонове   bouquet
Аз отивам да събуждам моя мързеливец  Mr. Green

# 128
  • София
Хайде добро утро и от мен. Станах в 9 без 15 , и цяла нощ почти не спах.
Пък отделно май от вчерашния преглед корема ми постоянно е на топка newsm78 бе гадна работа. И цяла нощ сънувам контракции, разкрития и глупости! Пфуууу! А уж бях спокойна .....

Относно гнезденето мен ме хвана отдавна. Размествам нещата в гардероба, стаята ... Утре мама ще дойде да мием прозорци. Днес ще гладя и пускам още бебешки перални. От 14 съм на преглед

# 129
Аз освен ДОБРОТО УТРО, момичета, да се похваля и за това, че дребния, на който аз му викам Точко, най-накрая в 34седмица благоволи да се ОБЪРНЕЕЕЕЕ. От 5-ти месец се върти седалищно или напречно и тъкмо вече бяхме почнали по - сериозно да говорим за клъцни-срежи, а аз вкъщи се дупя с ония пози кучешко-котешките, и онзи ден на прегледа охооооооо, диването се обърнало. СУПЕР! Сега ако нещо не се обърка в хода на раждането, което никой не може да предвиди отсега, ще си раждам нормално.

# 130
  • София
Шемеееет! Толкова се радвам за Точко! Ама аз си имах такова предчувствие, че просто си е шугав като тебе и ще се върти, върти ама като му дойде времето ще си бъде отговорен! Като майка си! Ти кат трябва пишеш двойки нали? thumbsup

Чакайте да ви кажа за моя мъж- След прегледа му се обадих и му изтрелях информацията, а той като се прибра вчера от работа и вика "И какво? Значи бебо се е показал 2см така ли?"
Викам ма как ша се е показало 2см бе! Crazy  Joy "Ми не разбирам, обясни ми" беше отговора.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 11:33 от little_sweet_didka

# 131
  • София
И аз да се включа с едно добро утро. Като ви чета аз май съм ненормално спокойна, ама то сигурно е защото обикновено на прегледите почти нищо не ми обясняват, доки само казва всичко е нормално и толкова, дано наистина да е така.
Единственото, което ме тормози са ребрата #Crazy, адски много ме болят, ако седя по-дълго и като се наям (не че ям много, просто няма място). Ако някой знае как да облекча болката....мога ли да се мажа с нещо?
Мъжо пък снощи ходи един такъв омърлушен и като го питам какво му е, той вика: "Ами много те боли" Joy Загрижил се нашия, и не може да ми помогне, ама такъв си е. А то не остана много. Аз имам дата за секцио уж за 09.09 в Тина Киркова, но докторът утре ще потвърди, нали имало голямо нашествие на родилки, това да се чува.
Айде сега на разходка докато не се е сгорещило. Хубав и спокоен ден от мен.

# 132
Ето ме,добро утро  Heart Eyes
Обещавам, няма повече да ви шашкам  Wink .Като стане нещо, смс или Веч ще ви пише. Нищо в момента ми няма, явно всяка бременност си има раzлики, ако някой ме беше питал (е, все пак ще ми е втори път), щях да кажа, че сигурно не  мога да се иzлъжа, но явно не е така. Поне zа сега zатишие. То при всички вече нещо работи де, време ни е вече..
И тъй, аz също ще чистя, е се станало кочина у нас. Мен също ме мърzи, много повече от обикновено даже  Rolling Eyes
Дидка, а и всички, които са по лекари, само хубави новини, ей  Naughty Naughty Mr. Green

# 133
Чакайте да ви кажа за моя мъж- След прегледа му се обадих и му изтрелях информацията, а той като се прибра вчера от работа и вика "И какво? Значи бебо се е показал 2см така ли?"

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А, не, ще падна от фотьойла от смях....
Ама мъжете са едно чудо, такива ги измислят понякога!

# 134
Никой нищо не ми каза за стерилизатора.  Sad Явно и вие не знаете...

Общи условия

Активация на акаунт